İkinci evliliğim...

Yarın mahkeme var. Bugün benle konuşcakmış. Şartları varmış yine :) annemgil illa devam et diyorlar. Bi cocuğunu bırakan senmisin diyorlar. Onlara rest çektim. Madem o kadar kolay evladını bırakmak bundan sonra beni arama sende beni bırak dedim. Çok huzursuzum. Yarın sorunsuz boşanmak istiyorum.
adam namaz kılsa da sapık sonuçta.
ters ilişki, ilişki teşhiri vs adamın sapık olduğunun delili.
bu adamla zaten hayatın olmaz. zehir yutarsın her gün. ileride kızına da zararı dokunur.
adamla hiç görüşmeden bitir boşanma işini.
ailene de acıma. bak onlar sana kızını bırak diyecek kadar vicdansızlar.
sen de onlara acıma, boşan ve git o şehirden. tek başına kızın için yaşa.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bugün babama anlattım. Üzülme dedi. Kurtuluyosun dedi. Geç kalmışım dedi. Ben sevindim dedi. Sonuna kadar arkandayım dedi. Arayıp soruyor sürekli beni. Şimdide mal kavgası yapıyor benimle. Eşyaların çoğu benimdi vermiyor.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bugün babama anlattım. Üzülme dedi. Kurtuluyosun dedi. Geç kalmışım dedi. Ben sevindim dedi. Sonuna kadar arkandayım dedi. Arayıp soruyor sürekli beni. Şimdide mal kavgası yapıyor benimle. Eşyaların çoğu benimdi vermiyor.
Verin almayın eşyaları zaten siz kızınızı ve kendinizi kurtarın eşya bi şekilde alınır ama huzur yoksa olmuyor hiçbişey. Hele psikolojiniz bozulursa daha kötü ne kendinize nede kızınıza faydaniz olur
. Şükür işiniz varmış kendinize yeni bi ev kurarsiniz. Zararın neresinden dönülürse o kardir.

dunyada neler oluyor..evlat sahibi birisinin ikinci evlilil yaparken kirk dereden su getirmesi lazim.
nasil guvendiniz..o sapik kisisi ya kiziniza birsey yapsa..Allah korusun ne malum o pisligin gozleriyle taciz etmdigi..adamdaki dusunce farkli..kusira bakma ama adam sizi kullanmak icin evlenmis sizde onca karsi gelmelere ragmen evlenmissiniz..bari bi an once hayatinizdan cikartin..borc odenir ama omurden gidenler geri gelmez..kiziniza yazik..bu sefer kararli olum lutfen..calismaniz avantaj bunun kiymetini bilin ve derhal o pisligi hayatinizdan cikarin

Bu nasıl anne bu nasıl koca ya? Hadi anneyi seçemediniz de böyle karaktersiz adamları nasıl buluyorsunuz nasıl bunlara güveniyorsunuz?
Annene koca bir yuh diyorum ne demek çocuğunu bırakan tek sen misin? Sebep ne? Sapkın kocanın keyfi! Hey allahım ya gece gece sinir oldum.
Malı mülkü boşver, yat kalk bu adamdan çocuğun olmadığına dua et. Bir an önce boşanıp bu adamdan kurtul.

Seni geçtim, cidden. Ama senin o masum kızın??? Adam sapık kadın! Sapık! Tedaviye gideceğine mahkemeye gidecektin ilk seferde. Şu çocukları doğurup, geleceğini düşünmeden salmayın yahu! Sapık bir adamı tedavi etmeye çalışıp, kızınla aynı evde bir psikopatla yaşamayı aklın, mantığın, vicdanın nasıl aldı???

ilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 2yıl görüştüğüm adamla zorluklar içerisinde evlendik. O kadar herkesin yapma demesine rağmen. O gözyaşlarına kandım. Kendim ettim kendim buldum. Evliliğimin ilk haftasında dayak yemeye başladım. Benden ters ilişki istiyordu. Ve onu başkalarıyla birlikte olurken izlememi istiyordu. Bi süre sonra psikiyatriye gittik ve ilaç kullandı. Hep uyuyordu 1 bucuk ay kadar. Çok rahattım o dönem. Kızımla ve onun oğluyla vakit geçiriyordum. İlacı bıraktı ve eski kişiliğine döndü. Sabahlara kadar uyumuyor ve seks istiyordu. Ters ilişki istemiyordu ama sürekli onu başkalarıyla yatakta izlememi teklif ediyordu ilişki sırasında. Masör falan çağırmayı trklif ediyordu. maaşımı alıyo bana vermiyo. Kredi kartlarımı doldurdu. Kızımı görmemezlikten geliyordu ki onun kızı 4 yaşında. Bizde kalmak istedi. Ben ilk günler çok çok iyiydim. Kreşe yazfdırdım. Ama baktım ki kızıma kötü davranmaya başladı eşim. Eşit davranmıyordu. Kızım sürekli öz babasını sayıklamaya başladı. Benimlede ilgilenmiyordu. Bende kızını istemediğimi söyledim. Sonrasında beni evden kovdu. Ben yine döndüm eve ve yalvardım yapma diye. Tek bi şartı varmış. Evde ne onun cocuğu ne benim cocuğum olcakmış. Ve kızım asla gelip gitmicek görmücekmişim. Bende kabul etmedim. Boşancaz. Abim dışında kimseye söylemedim. Annem babam hasta nasıl söylerim. O kadar karşı çıkmışlardı. Kamuda çalışıyorum. Ama borcun içine batırdı beni. Nasıl tekrardan hayat kurarım. Kızım ve annem dışında bişey düşünemiyorum. 7 ay oldu evleneli. Ailesi bana yapmadığını bırakmadı. Napıcam ben. Resmen bile bile ateşe attım kendimi. Nasıl telafi edicem
Aman kardesim sadaka ver senden ayrılmak istiyorsa hemen arkana bakmadan kaç .Kızınada kötülük yapar sapık hayatın boyunca vijdan azabından kurtulamazsın neden daha önce boşanmadım diye . Ne işsiz kadınlarımız var gerektiginde arkalarına bakmadan gidiyorlar .İsinizde güzel borçlarından dolayı zorlanırsınız ama bir müddet sonra yolunuza bakarsınız sakın geri dönüpde hata yapmayın sakın.!

Allah im bizi ve evlatlarimizi tüm Melek gürünümlü seytanlardan korusun Aminn.Allah korkusu iyi huylu merhametli insanlarla karsilastirsin Aminnnm. arkadasim sende cocugunu düsünerek adim at ve o hasta ruhlu adamdan uzaklas en azinda cocugun daha zarar görmeden

kurtar kendini canım yaaa

anne babana bir şey olmaz merak etme biraz üzülürler geçer gider yaa senın ömür boyu çekeceklerin ,

sakın bu sapıkla bir arada durma , kızında varmış allah korusun bak neler duyoyoruz tv lerde

Bugün bitti mahkeme. Boşandım şükürler olsun. Şimdi ev arıyorum kendime. Dün babama söylrdim. Çok sevindim kurtuluyosun dedi. Hiç üzülme dedi. Arkana bakma sakın dedi. Hiç bişey almadan tek celsede bitir dedi. Çok şükür abim babam hep arkamda. Annemde inandı. Ona ispat ettim ses kaydı aldım. Oda şimdi kurtulduk diyo. Allah razı olsun hepinizden. Şimdi bi süre kafa dinleyip haayata başlangıç yapıcam. Birdaha evlilik söz konusu olmaz benim için. Kızımı birdaha bu duruma sokmayı düşünmüyorum. Herkese ders olsun. 5 vakit namazını kılan beni kapatan insan sapık psikopat çıktı. Kimse namazına niyazına güvenmesin arkadaşlar.

Bugün bitti mahkeme. Boşandım şükürler olsun. Şimdi ev arıyorum kendime. Dün babama söylrdim. Çok sevindim kurtuluyosun dedi. Hiç üzülme dedi. Arkana bakma sakın dedi. Hiç bişey almadan tek celsede bitir dedi. Çok şükür abim babam hep arkamda. Annemde inandı. Ona ispat ettim ses kaydı aldım. Oda şimdi kurtulduk diyo. Allah razı olsun hepinizden. Şimdi bi süre kafa dinleyip haayata başlangıç yapıcam. Birdaha evlilik söz konusu olmaz benim için. Kızımı birdaha bu duruma sokmayı düşünmüyorum. Herkese ders olsun. 5 vakit namazını kılan beni kapatan insan sapık psikopat çıktı. Kimse namazına niyazına güvenmesin arkadaşlar.
:KK9::KK9::KK71:iyi yaptin teprikleerrr:KK50:

adam kendinde değil. bi kız ccugunuz var allah korusun neler duyuyoruz taciz tecavuz. bosanın ve kurtulun bence.

Gözünüz aydın olsun kurtuldunuz o sapkın adamdan..
Namaz kılması sapkın olmadığı anlamınz gelmiyor işte,ruhunda varmış bunlar..

ilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 2yıl görüştüğüm adamla zorluklar içerisinde evlendik. O kadar herkesin yapma demesine rağmen. O gözyaşlarına kandım. Kendim ettim kendim buldum. Evliliğimin ilk haftasında dayak yemeye başladım. Benden ters ilişki istiyordu. Ve onu başkalarıyla birlikte olurken izlememi istiyordu. Bi süre sonra psikiyatriye gittik ve ilaç kullandı. Hep uyuyordu 1 bucuk ay kadar. Çok rahattım o dönem. Kızımla ve onun oğluyla vakit geçiriyordum. İlacı bıraktı ve eski kişiliğine döndü. Sabahlara kadar uyumuyor ve seks istiyordu. Ters ilişki istemiyordu ama sürekli onu başkalarıyla yatakta izlememi teklif ediyordu ilişki sırasında. Masör falan çağırmayı trklif ediyordu. maaşımı alıyo bana vermiyo. Kredi kartlarımı doldurdu. Kızımı görmemezlikten geliyordu ki onun kızı 4 yaşında. Bizde kalmak istedi. Ben ilk günler çok çok iyiydim. Kreşe yazfdırdım. Ama baktım ki kızıma kötü davranmaya başladı eşim. Eşit davranmıyordu. Kızım sürekli öz babasını sayıklamaya başladı. Benimlede ilgilenmiyordu. Bende kızını istemediğimi söyledim. Sonrasında beni evden kovdu. Ben yine döndüm eve ve yalvardım yapma diye. Tek bi şartı varmış. Evde ne onun cocuğu ne benim cocuğum olcakmış. Ve kızım asla gelip gitmicek görmücekmişim. Bende kabul etmedim. Boşancaz. Abim dışında kimseye söylemedim. Annem babam hasta nasıl söylerim. O kadar karşı çıkmışlardı. Kamuda çalışıyorum. Ama borcun içine batırdı beni. Nasıl tekrardan hayat kurarım. Kızım ve annem dışında bişey düşünemiyorum. 7 ay oldu evleneli. Ailesi bana yapmadığını bırakmadı. Napıcam ben. Resmen bile bile ateşe attım kendimi. Nasıl telafi edicem
neden boyle bi evlilige attin kendini?
maddi durumdan dolayimi evlendin?
sayfayi cevir hic dusunme

Maddi durumuyla alakalı olsa benim maaşımı yiyip kartlarımı kullandı demezdim sanırım. Benimde durumum kendime göre iyiydi.
Şimdi evimi tuttum. Dayadım döşedim. Bugün kızımla evimizde kalıyoruz

Back
X