İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Karamela83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
54
16
3
42
Anlaşmalı boşandım.sonrasinda minik kızımla ailemin yanına gittim, baba evi kötü çıktı.ailem sahip çıkmadı.
Derken eski eş görüşme talep etti.kabul ettim.sonrasinda tekrar evlenme kararını aldık.benim.istegim Mayıs'a kadar eski evime geçmekti.cunku bı evde rahat değilim.iddet müddeti mayısta doluyor.kendisi de ailemle sikintilarimi biliyor.seninle evleneceğim, ama evlenene kadar ailenle kalacaksın dedi.beni görme isteği yok, hemen gitmek istiyor.opmek dahi istemiyordu.kusura bakmayın açık yazdım.gunde dakikalarca telefonda konuşuyoruz.
Evlilik için hiç bir şartım olmadı.sadece evin tuvaletinde koku oluşmuş orayı yaptır ve ben eve yerleşeyim dedim.nikahi mayısta yapacaktık.300 gün dolması gerek çünkü.uc aydır beni oyaladı.bugun sikistirdim.ben orayı yaptiramayacagim,ev sahibi kirdirmam banyoyu diyor.evi bosve r biz yeter ki evlenelim.evlendikywn sonra evi taşırım.ne acele ediyorsun.evlendikyen sonra bir süre daha ailenle yaşarsın dedi.ses tonu yüksekti.ben bu kadar mı degersizim? amaci evlenip çocuğun nafakasinin kalkması.sadece bu.benim içinde amaç eski.iyi günlere dönmek.desler ki mi aldım.yanlislarim var.haksiz miyim.bu adamın bana değer vermesi için ne yapabilirim.baskasini istemem.sanirim şu an bana hiç değer vermiyo

Yanlis anlamadiysam bosandigin esinle tekrar evleneceksin demi?Neden mecburiyet mi?Sonucta olamadigi icin ayrilmadin mi?Tekrar ayni seyleri yasayacaksin madem ve hala acabalarin varsa barismasan daha iyi olmaz mi?Sen bilirsin ama imkanin varsa nokta koydugun iliskiyi surdurme adama gozdagi bile veremezsin artik

Koşullar onunla evlenmeyi gerektiriyor.bosandim.cunku bosandigimds babam sahip cikacakti.cikmadi ve ben çok kötü durumlara düştüm ve bu evliliğin devaminin kızım ve benim için elzem olduğunu anladım.

Iddet muddetini kaldirmak icin mahkemeye basvuruyorsun hakime diyorsun ki ayni adamla tekrar evleniyorum 300 gunu beklemeyecegim. Karar hemen cikiyor hastaneye falan gitmene gerek yok o evrakla nikah dairesine gidiyorsun nikahini kiyiyorlar da mesele bu degil ikinci kez ayni adamla evlenmek mesele hicbirsey degismemis daha beter olabilir denize dusen yilana sarilir olmus dogru karar verin iyice dusunun

Biz eşimle kavga ettik.babam ondan bosanirsan bu eve gelebilirsin.surekli kavga ediyorsunuz.aksi halde bu evde yaşayamadım dedi.oylece boşanma davası açıldı.benim için diğer kavgalarimizdan farkı yoktu.sonrasinda babam bana tekmeyi vurdu.sahip çıkmadı.aslinda boşanmak istememistim

Mesleğiniz var mı çalışamaz mısınız? Ev ortamı huzursuzsa çocuğunuz içinde sıkıntı olur.Bir süre çalışıp para biriktirseniz...

Herkesin çözümü kendine özeldir.bu durumda böyle.olmasi gerekli.biliyorum ama ben cocukluyum farkındaysan.bu durumda en azından çocuk 12 yaşına kadar daha evli kalmam lazım.bu şekilde olmuyo.evimde iyiydin, ufak sorunlarınızda kavga cikiyordu

Canım hamile olmadığına dair rapor alırsan eski eşinle evlenebilirsin. Bence amacı sadece nafakayı odememek

Biliyorum,burası küçük yer.sorun beklemek.sorun.sorun bu adam evlenelim diyor ama aynı evd e yaşamadan da olur dedi.evin tuvaletini yaptiemiyo
Neyse iddet muddetini kaldirmayin bence mayis gelsin tekrar dusunun acele karar vermeyin deger vermiyor gibi gorunuyor cocugun aklini da karistirmamis olursunuz

Yani canım şunu diyebilirim sana. Bir kere amacı birleşmek olan insan evi düzene sokar seni öyle çağırır. Amacı nafakayı ödememek. Belki tuvaleti yaptırıyorum diyerek seni oyalayacak. O süre de sen de nafaka istemeyeceksin diye düşündü

Neyse iddet muddetini kaldirmayin bence mayis gelsin tekrar dusunun acele karar vermeyin deger vermiyor gibi gorunuyor cocugun aklini da karistirmamis olursunuz
Başımda ne ana ne baba var.komsular dul.kadin diye evlerine almazlar.kimsem yok.eski düzenine kavusmam gerek

Çok mu zor bir tuvalet kokusu giderilecek.altin istemedim bişi istemedim.sadece tuvalet.o kokuyla o evde yaşanmaz.oyle böyle degil

Çok iyi.meslegim sağlam.ailem ve sosyal çevrem olsa bu evlilik yürüsün hiç demicem.parayla ilgili sorunum yok gibi amahayat para değil.evde çok kötü yslnizlik hissi.bunu yaşamanız lazım.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…