- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi Karamela83
-
Neden ayrılmıştınız ?Onu seviyorum.onsan başkasıyla olmaz.kiz çocuğum var.omrum boyunca yalnız kalamam.ailem hayırsız.ben bu adamın bana değer vermesini istiyorum.ozunde iyi biri bence
Babam ondan hoşlanmıyor.babamla direkt kavgaları olmadı.ben eşimle kavga ettim.babam bosan yoksa bu evde yaşayamadım dedi ve bosandimEşiniz ile babanız kavga etti ve o yüzden boşandınız sanırım. Şimdide aileniz sahip çıkmıyor. Üzüldüm durumunuza.
Eski eşinize Bi rest çekin bakalım. Sanki bana da nadaka kesilsin diye barışmak istiyor gibi geldi. Ya da intikam almak istiyor. Ne demek nikah olsun sen yine başka yerde yaşa.
Nikah olsun evi tasicam bir hafta dur ailenin yanında diyor.iyi de mayısta tayin isticek.evi taşıyacağını düşünmüyorum mantıklı degilEşiniz ile babanız kavga etti ve o yüzden boşandınız sanırım. Şimdide aileniz sahip çıkmıyor. Üzüldüm durumunuza.
Eski eşinize Bi rest çekin bakalım. Sanki bana da nadaka kesilsin diye barışmak istiyor gibi geldi. Ya da intikam almak istiyor. Ne demek nikah olsun sen yine başka yerde yaşa.
Karşılıklı tartışma oldu.benim de hatam vardı.babam bosan diye diretmese bosanmayacaktim.diger kavgalardan bir farkı yoktu.dis dünyayı deneyimlerim ve olmuyor.benim koşulların için böyle.tekrar başkasını istemiyorum.kizim var.birkac kişi yakinlasmaya çalıştı bana cinsellik için.igrenc bence.dul kadına cevremdikler böyle bakiyo ve çok mutsuzum.bir adamı idare edemedimNeden ayrılmıştınız ?
Aile ya da es illa birine ihtiyaç duymasanız ?
Eski eşle anlaşamamış ayrılmışsınız şimdi geriye dönseniz herseyin çok güzel olacağını mo sanıyorsunuz ?
Bu büyük yanılgı.
Sizde mayıstan sonra nikah yapın tayin çıkınca adam kaçmıyor ya. Maddi durumum iyi yazmışsınız. Çıkın dışarı görmeyin ailenizi.Nikah olsun evi tasicam bir hafta dur ailenin yanında diyor.iyi de mayısta tayin isticek.evi taşıyacağını düşünmüyorum mantıklı degil
İyi mesleğim olsa çocuğa iyi imkanlarim.olsa hiç evlenmemNeden ayrılmıştınız ?
Aile ya da es illa birine ihtiyaç duymasanız ?
Eski eşle anlaşamamış ayrılmışsınız şimdi geriye dönseniz herseyin çok güzel olacağını mo sanıyorsunuz ?
Bu büyük yanılgı.
Çok iyi.meslegim sağlam.ailem ve sosyal çevrem olsa bu evlilik yürüsün hiç demicem.parayla ilgili sorunum yok gibi amahayat para değil.evde çok kötü yslnizlik hissi.bunu yaşamanız lazım.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.
Yaşınız kaç ?İyi mesleğim olsa çocuğa iyi imkanlarim.olsa hiç evlenmem
Benim istediğim şey bu adamın beni sevmesi değer vermesi.iyi biri özünde.bu olursa ben mutlu olucamSizde mayıstan sonra nikah yapın tayin çıkınca adam kaçmıyor ya. Maddi durumum iyi yazmışsınız. Çıkın dışarı görmeyin ailenizi.
Inanin mis gibi yasarsiniz.Evdeki nefeste kiiziniz olur.Çok iyi.meslegim sağlam.ailem ve sosyal çevrem olsa bu evlilik yürüsün hiç demicem.parayla ilgili sorunum yok gibi amahayat para değil.evde çok kötü yslnizlik hissi.bunu yaşamanız lazım.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.
İsin manevi boyutu var.ailen arkandaysa farklı oluyo.degillerse boynun bükük oluyo.ne alakası var ozguvensizliklaBu duruma siz kendi kendinizi düşürmüşsünüz. Sosyal çevre edinmek tamamen sizin elinizde olan bir durum. Meslek de öyle. Ailenize veya eski kocanıza muhtaçmışsınız gibi davranıyorsunuz. Yalnız değilsiniz kızınız var yanınızda. Olmasa bile yalnız değilsiniz. Siz habire bana sahip çıkmadılar yazıyorsunuz da kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız olmadan ayaklarınızın üzerinde durmak gibi bir seçeceğiniz olduğu neden gelmiyor aklınıza?
37 aşırı kilom var veoyle isteYaşınız kaç ?
Halk eğitimin meslek kursları vs oluyor.
Omlara katılıp bi meslek edinip iş bulma şansınız var bence.
Ben anlasilamiyorum.benim eski günlerim daha iyiydi.su anki durumdan memnun değilim.neden niçin önemli degil.ben mutluydum.eskideEski Eşiniz siz çok srvdiginden değil cebini düşündüğünden barışmak istiyor. Siz lütfen çalışın ve cocugunuza eşine muhtaç bir anne değil özgür ve bağımsız bir anne verin. Mutsuz bir evlilikte çocuk ne kadar mutlu olabilir lütfen yapmayın bunu. Eğer babanizin evinde mutlu değilseniz kendi evinize çıkarsınız. Siz özgür bir kadinsiniz kimseye muhtaç değilsiniz ne eski eşinize ne de babaniza
Müge anlı gibi cevap vereceğim.Başımda ne ana ne baba var.komsular dul.kadin diye evlerine almazlar.kimsem yok.eski düzenine kavusmam gerek
Denenmiş deneme.sanki gelen iyi olacak.erkekler sırada bekliyorlar.ustwlik kızım var benim.pedofili w kadar arttı.insan zor guveniyo.evlwnwgim adam.kizima babalık yapabilecek.mi vs vs.Denenmişi deneme yahu yalnız da değilsin çocuğun varmış. Illa evleneceksen de geçmişte nelerde hata yaptığınız oturup konuşun ona gore hareket edin.
İsin manevi boyutu var.ailen arkandaysa farklı oluyo.degillerse boynun bükük oluyo.ne alakası var ozguvensizlikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?