İkinci evlilik nasıl başlar, psikolojisi nasıl atlatılır?

benim kızımda 23 yaşında evlendi 24 ünde boşandı.....şu anda 28 yaşında 2. evliliğini hiç evlenmemiş biriyle yaptı...şu anda balayındalar...çocuk yoksa pekte sorun edilmediğini görmüş olduk bizde...düğünüyle, derneğiyle gitti....karşısına çıkanlarda hep bekar kişiler oldu açıkçası...ama o işi gücü olan ve kendine güvenen bir kız...sen de öyle ol...sıkıntı yaratma kendine canınız sağolsun...tanışmaktan çekinme ama sakın çabucak ta evlenme...bu durumu yaşamış bir arkadaşının annesi olarak fikirlerim bu yönde...örnek teşkil etmesi amacıyla yorum yapmadan geçemedim...herşeyin hayırlısı olsun....

bende 22 yasında bosanmıstım 2.5 sene sonra evlendim evlenelide 2 sene oldu
1 tanede cocugum vardı evlendiğimde 2.5 yasında gayet davullu zurnalı düğünlerde yaptık , aile yaşantımızdada bu durum hiç bir zaman sesli dile getirilmedi
yani kimse evlendin nerede evlendin ne paylaştın bütün bunlar bir bütün halinde çok önemli çocugun bizi etkilediğini söyleyemicem.

bende 22 yasında bosanmıstım 2.5 sene sonra evlendim evlenelide 2 sene oldu
1 tanede cocugum vardı evlendiğimde 2.5 yasında gayet davullu zurnalı düğünlerde yaptık , aile yaşantımızdada bu durum hiç bir zaman sesli dile getirilmedi
yani kimse evlendin nerede evlendin ne paylaştın bütün bunlar bir bütün halinde çok önemli çocugun bizi etkilediğini söyleyemicem.

nasil oldu ikinci evliliginiz? hicbir sorun yok mu? masallah.

bende bir anımı yazayım yine mahalleden bir abla anneme demiş
biz daha 1. bulamadık seninki evlendi cocuk oldu bosandı 2.buldu evleniyor , annem sanırım biraz mahcup olmuş
kadını ilk gördüğüm seferde işte düğün ne zaman filan derken e dedim napcan kader işte kimisine bol kese kimisine.. güldüm , e tabiki bu şekilde konuşmak hoşuma gitmiyor ama herkeze hakettiği değeri vermek gerek.

nasil oldu ikinci evliliginiz? hicbir sorun yok mu? masallah.

biz gayet aşk evliliği yaptık , metroda tanıştık eşimle . görücü usulü veya tanıştırma filan değil ortak noktada biz buluştuk yani. sanırım ilk 6. ayda müthiş bir evlilik teklifi aldım , 2 ay sonra nişan yaptık 6 ay sonrada evlendik . gayet ağırdan alıyordum çünkü evet evlenmek isterdim fakat deli bir korku vardı tabi beni kafalamak için epey uğraştı evleniyim diye onlan :49: öyle yani bizim ufaklık şuanda 4.5 yaşında gerçekten belkide daha iyi bir insan bulamayabilirdim,pişman değilim

ilk evliliğinin psikolojisini atamamışsın ki ikinci için daha vaktin var canım öyle iki yıl geçti beş yıl geçtiyle olmuyor o iş maalesef kimi 1 ayda siler izini kimi 10 yılda.. bence acele etme ve milletin ettiği laflara çok takılma derim..ikinci evlilik işine gelince de nasipten ötesi yok hiç takılma olursa olur elbet..
birde saklamak gibi bir düşüncen var sanırım kesinlikle bunu yapma..yaşadıkların seni sen yapan şeyler eğer inkar edersen kendi içinde çıkılmayacak girdaplara yol açarsın.. mutluluğunu yaşadığın gibi acınla da barışık yaşamayı öğrenmelisin..

yok benim kesinlikle saklama gibi bir düşüncem yok. iş yerimden öyle istiyorlar, sarkan filan olur diye. yoksa ben acımla barıştım hatta geçen bir tanıdığımızla dertleşiyorduk "gülerek anlatıyorsun" dedi :)

biz gayet aşk evliliği yaptık , metroda tanıştık eşimle . görücü usulü veya tanıştırma filan değil ortak noktada biz buluştuk yani. sanırım ilk 6. ayda müthiş bir evlilik teklifi aldım , 2 ay sonra nişan yaptık 6 ay sonrada evlendik . gayet ağırdan alıyordum çünkü evet evlenmek isterdim fakat deli bir korku vardı tabi beni kafalamak için epey uğraştı evleniyim diye onlan :49: öyle yani bizim ufaklık şuanda 4.5 yaşında gerçekten belkide daha iyi bir insan bulamayabilirdim,pişman değilim

mutlu olduğunuza çok sevindim olunca oluyor demek :) peki eşiniz daha önce evlenmiş miydi? hiç sorun yaşamadınız mı?

mutlu olduğunuza çok sevindim olunca oluyor demek :) peki eşiniz daha önce evlenmiş miydi? hiç sorun yaşamadınız mı?

hayır hayır , eşim daha önceden hiç evlenmemişti.
Hayır daha önceden bir evlilik yapmış olmam sorun yaratmadı bu saatten sonrada olacagını sanmıyorum yanı ummuyorum . ilk senelerde patlak verirdi diye düşünüyorum.
darısı sizlerin başına

hayır hayır , eşim daha önceden hiç evlenmemişti.
Hayır daha önceden bir evlilik yapmış olmam sorun yaratmadı bu saatten sonrada olacagını sanmıyorum yanı ummuyorum . ilk senelerde patlak verirdi diye düşünüyorum.
darısı sizlerin başına

ne mutlu size o zaman :) inşallah da bir sorun çıkmaz..

Back
X