Nasıl yani?3 yıl önce ilk eşimden boşandım. şuan 6 yaşında bir kızım var. 2 yıldır birisiyle görüşüyorum. onunda 2 cocuğu var. evlenmeye karar verdik. ama ailesi benim kızımı kabul etmiyor. haftanın 4 günü bende kalcak kızım. onunda oğlu yanımızda kalcak. diğer cocuğuna ablası bakıcak. ablasına anne diyor zaten. onun cocukları annesini hiç görmüyor. benim sorunum kızımı bırakmak içime sinmiyor. erkek arkadaşımı cok seviyorum. ama kızım canım ciğerim herşeyim. bi erkek için kızımın düzenini bozmalımıyım. aslında onun oğluna bakmayıda istemiyorum. hani onun oğluda kalsa ikimizde bıraksak cocukları sıkıntı yok. ama bu şekilde yapamıcağımı düşünüyorum. sizin fikriniz nedir? normalde de kızım 2 gün babasında 5 gün bende kalıyordu. ben çalışan biriyim. kamuda görevliyim. yaşamımız kötü standartlarda değil anlatmak istediğim. görüşlerinizi bekliyorum.
Tebrik ederim seni asla pişman olmayacağın doğru kararı vermişsinhepinize teşekkür ederim. düşündüm ve asla kabul edemeyeceğimi söyledim. kızımdan yavrumdan ayrılamayağım. onu seçenek bile yapmam hataydı. evladım için herşeyin en güzelini yapmaya çalışacağım.
Adam oğlundan vazgeçmiyor, senin kızını evde istemiyor.
Sen de bu adamı çok seviyorsun.
Aman çok sev.
Bu kadar merhametli adamı nerede bulacan bir daha di mi?
hepinize teşekkür ederim. düşündüm ve asla kabul edemeyeceğimi söyledim. kızımdan yavrumdan ayrılamayağım. onu seçenek bile yapmam hataydı. evladım için herşeyin en güzelini yapmaya çalışacağım.
Adamdan ayrıl ikinci kez yıpranma senin kızı hiç bir zaman kabul etmeyecekler kv baştan kotuhepinize teşekkür ederim. düşündüm ve asla kabul edemeyeceğimi söyledim. kızımdan yavrumdan ayrılamayağım. onu seçenek bile yapmam hataydı. evladım için herşeyin en güzelini yapmaya çalışacağım.
hepinize teşekkür ederim. düşündüm ve asla kabul edemeyeceğimi söyledim. kızımdan yavrumdan ayrılamayağım. onu seçenek bile yapmam hataydı. evladım için herşeyin en güzelini yapmaya çalışacağım.
hay ağzına sağlıkAdam oğlundan vazgeçmiyor, senin kızını evde istemiyor.
Sen de bu adamı çok seviyorsun.
Aman çok sev.
Bu kadar merhametli adamı nerede bulacan bir daha di mi?
Tebrikler yani sizin bu msj i okuyana kadar kalbim sıkışıyordu evladınizi ne olursa olsun ASLA seçenek yapmayın üstelik ekonomik gucunuzde var neden illa bi erkeğin kanatları altına girme ihtiyacı duyuyorsunuz ??hepinize teşekkür ederim. düşündüm ve asla kabul edemeyeceğimi söyledim. kızımdan yavrumdan ayrılamayağım. onu seçenek bile yapmam hataydı. evladım için herşeyin en güzelini yapmaya çalışacağım.
28 yaşındayım. eski eşimle annemin zoruyla 18 yaşımda evlendim. görücü usulü. onu hiç sevmedim. ilk defa birine gerçekten aşık oldum. oda böyle çıktı. inanın içim paramparça. tez zamanda unuturum inşallah.Tebrikler yani sizin bu msj i okuyana kadar kalbim sıkışıyordu evladınizi ne olursa olsun ASLA seçenek yapmayın üstelik ekonomik gucunuzde var neden illa bi erkeğin kanatları altına girme ihtiyacı duyuyorsunuz ??
Amin inşallah Allah yardimciniz olsun28 yaşındayım. eski eşimle annemin zoruyla 18 yaşımda evlendim. görücü usulü. onu hiç sevmedim. ilk defa birine gerçekten aşık oldum. oda böyle çıktı. inanın içim paramparça. tez zamanda unuturum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?