ikinci evlilik ve cocuklar

Tubasevi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
42
31
8
3 yıl önce ilk eşimden boşandım. şuan 6 yaşında bir kızım var. 2 yıldır birisiyle görüşüyorum. onunda 2 cocuğu var. evlenmeye karar verdik. ama ailesi benim kızımı kabul etmiyor. haftanın 4 günü bende kalcak kızım. onunda oğlu yanımızda kalcak. diğer cocuğuna ablası bakıcak. ablasına anne diyor zaten. onun cocukları annesini hiç görmüyor. benim sorunum kızımı bırakmak içime sinmiyor. erkek arkadaşımı cok seviyorum. ama kızım canım ciğerim herşeyim. bi erkek için kızımın düzenini bozmalımıyım. aslında onun oğluna bakmayıda istemiyorum. hani onun oğluda kalsa ikimizde bıraksak cocukları sıkıntı yok. ama bu şekilde yapamıcağımı düşünüyorum. sizin fikriniz nedir? normalde de kızım 2 gün babasında 5 gün bende kalıyordu. ben çalışan biriyim. kamuda görevliyim. yaşamımız kötü standartlarda değil anlatmak istediğim. görüşlerinizi bekliyorum.

Bence ilerde cok sorun yasarsiniz.kucucuk kizinizi simdiden bi yere sigdiramamislar.siz yavrunuzu ozlerken baskasinin cocuguna bakmak zorunuza gider.ben olsam siginti durumuna dusurmezdim kendimi kizinizi kabul etmeyerek renklerini belli etmişler zaten.

Nasıl yani?
Anne değilim de hangi anne bebesi ve sevgilisi arasında kararsızlık yaşar?

VALLA BENİM yavrumu istemeyen adamın bende ne kendini nede oğlunu isterim..başlarım böyle sevgiye..beni seven adam herşeyimle sevmeli ..iyi düşün taşın..kim için neden evladından vazgeciyon..ama sonuc da asla mutlu olamazsın..bir yanın hep eksik olacakk

kesinlikle kabul etme.kendi cocugunu kabullendirken seninkini istemiyor.ilerde ablasinda olan cocukta gelir.durimu bilmiyorum ama halasi nekadar bakar babasi sonucta alir.
simdi evlenmek icin kabullense bile ilerde sorun cikartir.boyle bi hataya asla dusme.
ikinci evliligim deyip kalma sonra.tmm kabul ediyorum dese bile vazgec ayril o adamdan.

Adam oğlundan vazgeçmiyor, senin kızını evde istemiyor.
Sen de bu adamı çok seviyorsun.
Aman çok sev.
Bu kadar merhametli adamı nerede bulacan bir daha di mi?

sen kızını bırakacaksın elin adamının çocuğuna annelik yapacaksın..

nediyim kardeş...

laale söylemiş gerekeni bence

aaa son sayfayı okumamıştım.. bravo..

hiç bir erkek için yavrundan ayrılmaya değmez .. doğru kararı vermişsin canımm tebriikler

Adamdan ayrıl ikinci kez yıpranma senin kızı hiç bir zaman kabul etmeyecekler kv baştan kotu

süperrr degmez bacımmm emin ol sonu hep pişmanlıkdır..sartla surtla evlilik mi olur

sonrada ikiniciyi evlendim kızımı kabul etmedi sorunlar yaşıyorum diye yeni bir konu üç beş yıl sonra...
Evladım için herşeyi yaparım canımdan geçerim ondan geçmem Ben şuan kızımı babasını sevdiğimden daha çok seviyorum

ayrıldım arkadaşlar. biraz zor oldu benim için ama işin içinde kızım olduğu için tek gözyaşı bile dökmedim içimden gelmedi. sadece harcadığım 2 yıla yanıyorum. Allah hepimize hayırlı yuva nasip etsin inşallah. inanın yaşadığım zor bişeydi...

Tebrikler yani sizin bu msj i okuyana kadar kalbim sıkışıyordu evladınizi ne olursa olsun ASLA seçenek yapmayın üstelik ekonomik gucunuzde var neden illa bi erkeğin kanatları altına girme ihtiyacı duyuyorsunuz ??

Tebrikler yani sizin bu msj i okuyana kadar kalbim sıkışıyordu evladınizi ne olursa olsun ASLA seçenek yapmayın üstelik ekonomik gucunuzde var neden illa bi erkeğin kanatları altına girme ihtiyacı duyuyorsunuz ??
28 yaşındayım. eski eşimle annemin zoruyla 18 yaşımda evlendim. görücü usulü. onu hiç sevmedim. ilk defa birine gerçekten aşık oldum. oda böyle çıktı. inanın içim paramparça. tez zamanda unuturum inşallah.

Amin inşallah Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…