- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 28
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
Korkarak yaşamak değil koşarak kaçmak diyorum.korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diyeBu kadar buyuk olayli ve korkarak gezecek kadar ne problem olabilir ki? Hastaligi nedir?
Kan davası yani. Süper.Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Şaka mı? Her şey yolunda gider de oraya kadar gelebilirseniz ve bir çocuğunuz olursa ona bi şey olur mu korkusuyla yaşayabilecek misiniz? Ya da başına bir şey gelirse kendinizi affedebilecek misiniz?Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Ağrımaz başını ağrıtma bacım delimisin. Yalnızlık en güzeli boşver.Benim hayatım gayet sakin böyle bela kavga gürültüden uzağım galiba hepiniz haklısınız konuşup bitirmek en iyisi ki ailem de böyle bi aileye vermez
Bencil olun biraz.Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Bir kere boşanmış olsam , bir kere daha acaba mı? Diyeceğim bir evlilik yapmazdım. Her konuda içine sinerse ancak evlen derim. Tercih senin elbetMeraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
Evet onun imtihanı, sizin değil. Konunun vicdanla ilgisi yok. Siz, size ait olan can, mal, namus, aile vb. korumakla mükellefsiniz. O ise sizi tam anlamıyla kaos ve belanın göbeğine çekmeye çalışarak en büyük vicdansizığı yapmış.Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?