İkinci evlilik ve eş adayının hastalığı aile problemleri

Bernalaasl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
200
63
28
29
Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?

Bu kadar buyuk olayli ve korkarak gezecek kadar ne problem olabilir ki? Hastaligi nedir?

Başından bir evlilik geçmiş tecrübeli bir insan olarak daha nasıl büyük bir hata yapardınız bilemedim.

Madem sordunuz bence korkarak yaşamak. Hastalığı da ciddiymiş bence bu durum ilişkinize renk katar. Ama en önemlisi ailesinin başınıza bela olması. Doğru kişiyi bulmuşsunuz. Tebrikler.

Abileri mi peşinizde?
Detay vermeden nasıl yardımcı olalım?
Hastalığı ne?
Kim peşinizde?
Aşiret mi?

Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Şaka mı? Her şey yolunda gider de oraya kadar gelebilirseniz ve bir çocuğunuz olursa ona bi şey olur mu korkusuyla yaşayabilecek misiniz? Ya da başına bir şey gelirse kendinizi affedebilecek misiniz?

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam

Bencil olun biraz.
Tanışma aşaması böyle şeyleri gözden geçirmek için var.
Tabiki ilk önce kendinizi,güvenliğinizi düşüneceksiniz.
Bunun vicdanını da yapmayın.

Bir kere boşanmış olsam , bir kere daha acaba mı? Diyeceğim bir evlilik yapmazdım. Her konuda içine sinerse ancak evlen derim. Tercih senin elbet Hakkında hayırlısı olsun .

Hemen kaç.
Hayır kötülük yapmıyorsun sadece bile bile lades demiyorsun.
Kadınlar niye bu kadar duygusal anlamıyorum.
Aynısı olsa o seni tercih edecsk miydi bence hayır, erkekler zora hiç gelemiyor, siz de gelmeyin, yarın ya sevdiğiniz adamı da vururlarsa Allah korusun tabi ama, bu acıyla nasıl yaşayacaksınız.
Her an korku ile yaşanmaz.. Yasak olan tatlı geliyor şimdi size hepsi bu

Evet onun imtihanı, sizin değil. Konunun vicdanla ilgisi yok. Siz, size ait olan can, mal, namus, aile vb. korumakla mükellefsiniz. O ise sizi tam anlamıyla kaos ve belanın göbeğine çekmeye çalışarak en büyük vicdansizığı yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…