• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik ve eş adayının hastalığı aile problemleri

Başından bir evlilik geçmiş tecrübeli bir insan olarak daha nasıl büyük bir hata yapardınız bilemedim.

Madem sordunuz bence korkarak yaşamak. Hastalığı da ciddiymiş bence bu durum ilişkinize renk katar. Ama en önemlisi ailesinin başınıza bela olması. Doğru kişiyi bulmuşsunuz. Tebrikler. :super:
Ayyy istem dışı güldüm bencede çok haklısınız çok güzel heyecanlı bir evlilik olur hergün adranalin, hergün heyecan, hergün ekşın tam hayal ettiğim gibi :KK53:

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Hanımefendi yapmayın Allah aşkına vicdanen hareket edersek sevmediğimiz ama bizim için üzülen herkesle evlenelim yapmayın Allah aşkına. Korkarak hayat mı geçer? Hadi diyelim boşanmak istedin seni de çekip vursunlar bu mu kendine yakıştırdığın hayat ? Gerçi onlar vurmasa hasımları vurabilir?

Ayıp olmasın diye canından mı olacaksın ya eski eşini bosamasaydın ona daha çok ayıp olmuştur kurulu düzeni bozmak bunla evli bile değilsiniz garip

Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
Hastalığı ayrı tutuyorum...Allahtan gelen birsey ve tabiki sadece hastalik için ayrilma taraftarı değilim ama diğer korkarak yaşamak birilerinden kaçmak olayı falan çok huzur bozucu... Dertsiz başıma iş açıp da huzurumu kaçırmazdım sanirim...sokakta bile rahat yuruyemeyeceksem bir cafede rahat oturamayacaksam bir anlamı yok.

Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
hiç bulaşma dertsiz başına dert çıkarma

Canım o vefa duygusu beslediğin 2 günlük adam hasta olmasa boşanmış kadını yanında gezdirmez, aç gözünü. Öyle biri değil o. Bu model için başına bela aldığına değmez.

Back
X