İkinci evlilik ve eş adayının hastalığı aile problemleri

Şizofren değil olaylarını bende biliyorum medyaya düşmüş bi olay
Madem siz de biliyorsunuz olayları neden görüşmeye başladınız yada arkadaşlarınız sizi neden bu kişi ile tanıştırdı.

Sorun hastalığı değil ki yaşam biçimi hayatı yaşadığı ortam,kronik rahatsızlığı olup evlenen bir sürü insan var ,kardeşimin eşininde var kronik hastalığı tanıştıkları ilk gün söylemiş anlatmış ama sizde durum tamamen farklı.

Ailem vermez demişsiniz hangi aile göz göre göre evladını yavrusunu ateşe atar ki.

Ömür boyu gizli saklı mi yaşayacaksınız evlenince,ya çocuğunuz olunca ne olacak yazık olmayacak mı ona ömür boyu gizli saklı yaşamak yada başına bir işmi gelecek diye .

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Bence vicdan muhasebesini kendi ailenize karşı yapın. Onlari böyle tehlikeli yasami olan insanlarla bir araya getirip boyle bir haksizlik yapmaya hakkiniz var mi?

Size baska bir soru soracagim. Her an kafasına sıkılma ihtimali olan adamla evlenip cocuk yapsaniz ve kocaniz vurulup öldürülse cocugunuza karsi vicdan azabi duymaz misiniz?
Böyle mafyatik konularda adam öldürülse daha iyi bi de çocuğa sıkarlar töbe töbe
Ben ilk duyduğum an topuklarım böyle şeylerden 😀 hiç mi anksiyetesi yok panik atağı yok konu sahibinin şaşırdım

Bu kadar aksilik fazla degil mi? Bobrek yetmezliği cift tarafli mi? Ne zamandir var? Simdi sorun yok ilerde olabilir derken? Bir de kan davasi falan mi var? Bence bırakın da annesi ilgilensin.... Kirmizi oda mubarek...

Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
bobrek yetmezligi kacinci derecede? dusuk seviyede ise yillarca idare edebiliyor. bunu yazmamin sebebi adamla devam edin diye degil, kendini acindirmaya mi calisiyor acaba diye dikkatli olun diye

Tut ki evlendiniz. Restoranın birinde oturmuş sakin sakin yemek yerken bir anda tarandığınızı düşünün. Veya araba ile yoldasınuz, önünüz kesildi. Tek kurşun ile infaz...Eh olaya şahit olduğunuz için siz de nasibinizi alırsınız tabii...

Mesele sadece eşini, sevgilisini kaybetmek değil.O sırada bu kişinin yanında olan siz, arkadaşınız vs herkesin hayati tehlikesi var.

Bu evlilik yanlış seçim olur.

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Kiz seni de topugundan vururlar, bırak edebiyat parçalamayi, aaaaaa.

Boşanmak psikolojik açıdan yeterince ağır bir yük. Hayatınıza ekstradan bir stres almayın bence. Allah korusun, ama en kötü tabloda müstakbel eşinize bir şey olursa, 3. Kez evlenmeyi göze alabiliyor, o gücü kendinizde bulabiliyor musunuz?

Edit: Vicdanı bir sorumluluk hissetmenize de hiç gerek yok. Herkes kendi bakımından kendi sorumlu. Üstelik vicdanınıs yüzünden o kişiden kopamıyorsanız, burada ağır basan şeyin sevgi mi yoksa merhamet mi olduğunu bir kez daha düşünün derim.

Meraba arkadaşlar bi problemim var . Ben üç yıldır boşandım hayatıma kimseyi sokmadım kaliteli bi yalnızlık geçirdim ansızın bi arkadaş ortamında biri girdi hayatıma. Gerçekten hoşlandık ve benimle evlenmek istiyor. Problemler şu aileleri büyük olaylı. Korkarak geziyoruz maalesef. Sürekli güvenlik korkumuz var. Birşey olmaz diyo ama ben çok korkuyorum. Bir de büyük bi hastalığı var. Ne yapacağımı bilemedim. Şu an problem yok diyo ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor . Sizce ne yapmalıyım korkarak yaşamak mi sizce değer veren seven biriyle yola mu gitmek ?
Kaliteli yalnızlığı terk edip ,konfor alanınızdan çıkıp, kendinize yükler edinmek için tek sebebiniz size değer veren birini bulmanız doğru mu ?

Peki bu bahsedilen değerin size faydası nedir ?

“ Yola gitmek” tabirinizde ki yolun sonu size ne vaad ediyor ?

Herkes bi yollara gidiyor, benim gidilecek yol pek iç açıcı görünmüyor ama ben de hazır bulmuşken bana bi değer veren, bende hazır bulmuşken gidilecek bir yol ille bende gideyim diyorsunuz hı ..?

İkametgahınızı terk etmeniz için yol hevesinizden başka bi sebebiniz bulunmuyor konunuzda .

Kendimi sizin yerinize koyarak yaziyorum ben yapmazdim oyle bir evlilik, çünkü heran olum korkusuyla yasayan bir esiniz olacak intikam yuzunden. Bu sizin ileride olacak cocuklarinizada yansiyacak,onlardan bitane alindi kan sonra nolcak hadi karsi tarafta alsin kanini denilcek ne malum ozaman sizin cocuklariniza donmiyecegi o kan alma intikamami. Hastalik konusuna gelincede allahim acil sifalar versin sizin elinizden gelecek birsey yok,belki duzgun ailesi olsaydi ozaman ikiniz birlikte hastaliklada savasirdiniz ama bu durum ve sartlarla ikiniz bir olmayin bence.

Davanın biteceğini söylüyor barış sağlanacak falan. Ama bunun için zaman gerekiyor. Bende yorgunum haklısınız ailem gibi konuşuyorsunuz her biriniz. Ailem de sizler gibi tepki verirdi eminim. Galiba da bitirmem gerekiyo konuşcam yakin bi gün de

Kaliteli yalnızlık sonrası parayok heyecanlı aşk sendromu ...2 yıl sonra yine mahkeme salonunda geçiyor genelde bu sendromlar.. İslami evlilik sitesinde bile daha az manyağa denk gelirsiniz nerden buluyorsunuz böyle tipleri yav

Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Arkadaşım, bu adamla bir gelecek planlamayin. Cunku yarin aynı intikam duygusunu sizin cocuklarinizdan almak isteyebilirler. Kendiniz için değilse bile gelecekteki çocuklarınız için bu adamı hayatınızdan çıkarın. Hastalik meselesine hiçbir şey diyemem. Sağlıklı her birey olmadık zamanda olmadık hastalığa yakalananilir.

Acılara yürüyorum korkmuyorum diyorsunuz yani

Back
X