• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci evlilik ve gelin olmak

Gelinlik konusunda elalem ne der diye düşünen siz,
nikahsız birlikte yaşarken ne düşünmüştünüz onu ben de merak ettim.
Konuşacak olan 1 yıldır konuşup yorulmuştur bence de.

Mutlu olacağınız şekilde yaşayın.

Hiç içinde kalmasın giy tabi gelinliğini. Düğün istiyorsan onu da yap.istediklerini düşünsünler.

Çok merak ediyorum yıl olmuş 2017 hala resmî nikah kıymadan nasıl sadece imam nikahıyla birlikte yaşayabiliyorsunuz? Hiçbir hakkınız yok! Ki denilenlere göre boşanmamışsınız bile! Siz bi boşanacaktınız ondan sonra 4 ay İddet süresi bekleyecektiniz daha sonra imam nikahınız kıyılabilecekti. Yani dinen bi şeyler yapmaya çalışmışsınız onu bile yanlış yapmışsınız.
Elalem ne der valla elalem diyeceğini çoktan demiştir, bence önce bir boşanın resmî nikah yapın artık gelinlik mi giyersiniz halay mı çekersiniz bilmem.

Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Yap düğun her kadın hak ediyor gelinlik giymeyi elalemi duşunme boş ver kendi keyfine bak derim bu konuda :)

Çok merak ediyorum yıl olmuş 2017 hala resmî nikah kıymadan nasıl sadece imam nikahıyla birlikte yaşayabiliyorsunuz? Hiçbir hakkınız yok! Ki denilenlere göre boşanmamışsınız bile! Siz bi boşanacaktınız ondan sonra 4 ay İddet süresi bekleyecektiniz daha sonra imam nikahınız kıyılabilecekti. Yani dinen bi şeyler yapmaya çalışmışsınız onu bile yanlış yapmışsınız.
Elalem ne der valla elalem diyeceğini çoktan demiştir, bence önce bir boşanın resmî nikah yapın artık gelinlik mi giyersiniz halay mı çekersiniz bilmem.
Bende 2 yillik evliyim resmi nikahim yok ben istemiyorum erkezin goruşleri başka :)

Hic bir resmi görevli resmi nikahı gormeden dini nikah kiymaz

Yıl olmuş 2017 halen daha imam nikahı... Ondan sonra kadınlar neden bu ülkede ikinci sınıf vatandaş diye isyan ediyorsunuz. Kadınların bu tavrı yüzünden kadınları saymayan tipler halen daha var. Kadın resmi nikah istemez, mal mülk istemez, hak talep etmez, ekmek elden su gölden yaşatır, yatakta da işini görür, yemek de yapar, çocuğuna da bakar oooh ne şanslı bu erkekler ya... Tam da erkeklerin istediği gibi bir kadın, bir hayat tarzı. Bravo, siz devam edin erkekleri göklere çıkarmaya ama sonra sakın neden bu ülkede kadınları geri plana atıyorlar demeyin. kadın kendi varlığının kıymetinden habersiz ki! 2 sene imam nikahı adı altında, konu namusa gelince "sevgilisiyle birlikte yaşıyormuş" diye çamur attığınız kadınların hayatını yaşayın sonra gelinlik giymek isteyince "elalem ne der?" diyin. Elalem kim bilir neler dedi, emin olun artık kimsenin umurunda değilsinizdir. :)

Dini nikah suç sa ozaman çok suçlu var :-D yasak mi değilmi bilmem ama ben resmi nikah hiç duşunmuyorum
Çok coolsun.:KK53: kimliğinde bekar yazıyor sen evliyim diyorsun. Tercih meselesi tabi ama yazdığı gibi 19 yaşındaysan mesleğin de yok demek ki. İlerde pişman olmazsin umarım.

Yıl olmuş 2017 halen daha imam nikahı... Ondan sonra kadınlar neden bu ülkede ikinci sınıf vatandaş diye isyan ediyorsunuz. Kadınların bu tavrı yüzünden kadınları saymayan tipler halen daha var. Kadın resmi nikah istemez, mal mülk istemez, hak talep etmez, ekmek elden su gölden yaşatır, yatakta da işini görür, yemek de yapar, çocuğuna da bakar oooh ne şanslı bu erkekler ya... Tam da erkeklerin istediği gibi bir kadın, bir hayat tarzı. Bravo, siz devam edin erkekleri göklere çıkarmaya ama sonra sakın neden bu ülkede kadınları geri plana atıyorlar demeyin. kadın kendi varlığının kıymetinden habersiz ki! 2 sene imam nikahı adı altında, konu namusa gelince "sevgilisiyle birlikte yaşıyormuş" diye çamur attığınız kadınların hayatını yaşayın sonra gelinlik giymek isteyince "elalem ne der?" diyin. Elalem kim bilir neler dedi, emin olun artık kimsenin umurunda değilsinizdir. :)
Allaha çok şukur malım mulkum var eşimle zaten anaşamiyorz ayrılmamız an meselesi bizim burda boyle sizde belki resmi nikahi olmayan kadinlara o gozle bakiyorlar ama bizim burda boyle degil

Çok coolsun.:KK53: kimliğinde bekar yazıyor sen evliyim diyorsun. Tercih meselesi tabi ama yazdığı gibi 19 yaşındaysan mesleğin de yok demek ki. İlerde pişman olmazsin umarım.
Kuafor için okuduum bide kursa ikinci diploma için okula gidiyorum (moda tasarimcisi)

Ilerde gorursun nedenini yasin kucuk galiba ondan boyle yapiyorsun.Devletin onunde hicbir hakkin yok cunku evli gozukmuyorsun.Ilerde ayrilik felan olursa da adam ugrasmayacak bile.Hadi gule gule bu kadar.Yaptigi mallarda da hakkin yok.Sigortasi varsa onda da hkkin yok.Ilerde emekli olup ólurse onda da hakkin yok.

Turkiye de bildigim kadar nişan olsa da kiz erkek evinde kalmiyor ? Bulgaristanda oyle degil bulgaristanda nişan yapilir kiz eşinin evine tasinir elerinde para varsa 2/3 aya kadar dugun yapilir.
Olmadi 1 yil sonra yapilir

Ilerde gorursun nedenini yasin kucuk galiba ondan boyle yapiyorsun.Devletin onunde hicbir hakkin yok cunku evli gozukmuyorsun.Ilerde ayrilik felan olursa da adam ugrasmayacak bile.Hadi gule gule bu kadar.Yaptigi mallarda da hakkin yok.Sigortasi varsa onda da hkkin yok.Ilerde emekli olup ólurse onda da hakkin yok.
Dedigim gibi belki yaşim kucuk ama meslegim var :) o yuzden içim rahat tersi olsa bukadar rahat olmam

Dedigim gibi belki yaşim kucuk ama meslegim var :) o yuzden içim rahat tersi olsa bukadar rahat olmam
Evliyim demek için aile olmak gerekir. Ailede de aynı soyad olur. Kocan dediğin adam ve çocuklar aynı soyad, sen başka. Dış kapının dış mandali gibi. Gülerek, kendine bunu layık görmen ilginç.

Back
X