• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci evlilik ve gelin olmak

Ayri yasamiyorlar mi sonucta?
Dava yillarca surse yillarca yalniz kalmak gibi bir zorunlulugu yok ki. Elbette hayatina birileri girecek:)

( Burasi sana degil @benefitss )
Ayrica kk'da bosanma surecindeki esimin sevgilisi var deyince "adam 10 yil davayi mi beklesin" denir, kadin bosanmadan sevgili yapinca "daha bosanmamissin bile bu ne ahlaksizlik."

Bu cifte standardi kadin dusmanligini birakin lutfen.
Benim tip okuyan arkadaslarm dusunu zor aliyo sen her dk kkdasin hayali doktor

Ayri yasamiyorlar mi sonucta?
Dava yillarca surse yillarca yalniz kalmak gibi bir zorunlulugu yok ki. Elbette hayatina birileri girecek:)

( Burasi sana degil @benefitss )
Ayrica kk'da bosanma surecindeki esimin sevgilisi var deyince "adam 10 yil davayi mi beklesin" denir, kadin bosanmadan sevgili yapinca "daha bosanmamissin bile bu ne ahlaksizlik."

Bu cifte standardi kadin dusmanligini birakin lutfen.
Feminist olcam derken kokoreç olmuşsun kız

Millet konuşursa kıskançlığından konuşur merak etme.. hiç takma onları keyfin nasıl istiyorsa öyle yap. Artık herkes 2. Evliliğini ilkmiş gibi yapıyor ne var bunda ? Kötü anıların yerine güzel anılar koymak lazım...
Soylediklerine katiliyorum ama kiskancligindan konusur kismina katilmiyorum.Son gunlerde her yerde bu laf var kiskananlar catlasin ay bizi cekemiyorlar.Insanlar neden kiskansin?

Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.

elaleme tüküreyim. hayata 1 kere geliyorsun arkadaşım gönlünden ne geliyorsa yap. ayıp felan değil. o laf söyleyen elalem zaten ayıbın dik alasını yaptığı için seni aşağılamaya çalışır ki kendi ayıplarını örtsünler o sebeple giy gelinliğini doya doya..

Benim tip okuyan arkadaslarm dusunu zor aliyo sen her dk kkdasin hayali doktor
konu nerden geldi buraya anlamadım ama benim kardeşim de öyle. kuzucuğum yemek bile yemiyor çikolata kahveyle öğün yapıyor. okul dönemi 7 kilo veriyor hep. annem tatilde azıcık aldırıyor onu da gidince veriyor. iskelet gibi yavrum.

konu nerden geldi buraya anlamadım ama benim kardeşim de öyle. kuzucuğum yemek bile yemiyor çikolata kahveyle öğün yapıyor. okul dönemi 7 kilo veriyor hep. annem tatilde azıcık aldırıyor onu da gidince veriyor. iskelet gibi yavrum.
Kacinci sinif?
Ogle arasi yok mu niye yemegini yemiyor ki

Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.

niye uygun olmasın ki? görümcemin de 2.evliliğiydi eşininde. eşinin çocukları da var. görümcem ilk evliliğinde düğün yapmış. ikinci de yine yaptı hem de ne düğün en lüks otelde yaptı. bir de bütün akrabaları davetliydi.
bir beis görmüyorum 5 kere evlensem 5ine de düğün yaparım. he takı takmazlar 5.de o ayrı :D

Bi akrabamız gayet güzel düğün ve kına yaptı. 2 sene sonra boşanıp hiç evlenmemiş bi adamla evlendi. Onlada aynı yaptı herşeyi hem kınasını hem düğününü. Kendİ öyle istedi yaptı kime ne. İstemeyen gelmesin düğününüze eşiniz ve siz istiyorsanız başkalarına halt yemek düşer.

6. sınıf. var tabi vakit kaybı olarak görüyor.
Ben de 6.siniftayim da.
Ders calisiyor oglen de sanirim.
Ama yipratmasin kendini bu kadar. Sagligindan olur Allah korusun.
Yoksa yemek yemeye vaktimiz var tabii ki.
Yalnizca cerrahi bolumlerde ve dahili bolumlerin yogun bakimlarinda nobetlese yemek yiyebiliyoruz.

Bende 18yaşında ilk evliliğini yaptım. 19 20 li yaşlarda boşandım. İlk evliliğimi istemiyordum nişanı atmak istemiştim ama annem elalem dedi :) atamadım. Sonra boşandım daha beter oldu yani. İstemesende düğünümde hiç oturmadım. Oynadım istediğim gibiydi gelinliğim vs vs. Sonuçta insan kaç kere evleniyor :)) neyseee boşandıktan 2 yıl sonra şuanki canım kocam biricik aşkımla tanıştık. Kendisi bekar ve haliyle ailesi vs istemedi. Eşim Allah razı olsun hiç bişyde gözüm kalsın istemedi. Halbuki onlarda gözüm yoktu gelinlik giyip düğün yapmanın yada evini mini bi saray yapıp içinde oturmanın insana mutluluk vermeyeceğini ben 18imde öğrenmiştim zaten. Tek dileğim onunla olmaktı. İlk evliliğimde 9 ay nişanlı kalmıştım. Bununla da 9 ay nişanlı kaldık şaka gibi. Boşanmış bir kadın bekar erkek 1 yıla yakın nişanlı kalmak. Kaynanam sağolsun kızının eski gelinliğini giydirmek istedi. Eşimse onlara inat benimle katalogdan gelinlik seçti özel diktirdik. Düğünümde oldu oynadık zıpladık. Herkes konuştuğuyla kaldı. Elalemi kesinlikle ama kesinlikle umursama. Sen evinde ne yaşıyosun hangi karanlık günler geçirdin hiç birinin haberi yoktu. O elalem ancak sen boşandığnda dedikodunun yapar. Eksik olsunlar.... Gelinliğini giy lütfen. Mutlu olmaya bak. Bir yıkım yaşamışsın. Bu sefer kmsenin yıkmasına izin verme kocanla mutlu ol hep :KK37: ikinciii baharrr yaşıyor ömrümmm :KK75:

Elalem ne der diye yaşayacağınıza ben bunu istedim böyle yaptım diyin boşverin elalemi. Bu hayat yaşamak istediklerinizi erteleyecek kadar uzun değil. İçinizde uhde kalmasın

Bende 18yaşında ilk evliliğini yaptım. 19 20 li yaşlarda boşandım. İlk evliliğimi istemiyordum nişanı atmak istemiştim ama annem elalem dedi :) atamadım. Sonra boşandım daha beter oldu yani. İstemesende düğünümde hiç oturmadım. Oynadım istediğim gibiydi gelinliğim vs vs. Sonuçta insan kaç kere evleniyor :)) neyseee boşandıktan 2 yıl sonra şuanki canım kocam biricik aşkımla tanıştık. Kendisi bekar ve haliyle ailesi vs istemedi. Eşim Allah razı olsun hiç bişyde gözüm kalsın istemedi. Halbuki onlarda gözüm yoktu gelinlik giyip düğün yapmanın yada evini mini bi saray yapıp içinde oturmanın insana mutluluk vermeyeceğini ben 18imde öğrenmiştim zaten. Tek dileğim onunla olmaktı. İlk evliliğimde 9 ay nişanlı kalmıştım. Bununla da 9 ay nişanlı kaldık şaka gibi. Boşanmış bir kadın bekar erkek 1 yıla yakın nişanlı kalmak. Kaynanam sağolsun kızının eski gelinliğini giydirmek istedi. Eşimse onlara inat benimle katalogdan gelinlik seçti özel diktirdik. Düğünümde oldu oynadık zıpladık. Herkes konuştuğuyla kaldı. Elalemi kesinlikle ama kesinlikle umursama. Sen evinde ne yaşıyosun hangi karanlık günler geçirdin hiç birinin haberi yoktu. O elalem ancak sen boşandığnda dedikodunun yapar. Eksik olsunlar.... Gelinliğini giy lütfen. Mutlu olmaya bak. Bir yıkım yaşamışsın. Bu sefer kmsenin yıkmasına izin verme kocanla mutlu ol hep :KK37: ikinciii baharrr yaşıyor ömrümmm :KK75:
Teşekkürler cok sagolun

Umursamayın istediğinizi yapın konuşurlarsa konuşsunlar. İçinizde kalıp sonradan pişman olmanızdan iyidir.

Back
X