Siz ciddiyseniz ve güveniyorsanız , adam zaten mesafeli ise ailesini devreye sokup da ilişkinizi zora sokmayın derim.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.
Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Ben çocuklu çocuksuz evliliklerine kesinlikle karşıyım. Sizin çocuğunuz olmuş ve eşinizin olmayacak. Bunu kabul ediyorsa bir şey diyemem. Ha benim çocuğum kardeşim arkadaşım böyle bir evlilik yapmak isteseydi ben de var gücümle karşı çıkardım açıkçası. Yani erkek olan çok dezavantajlı görünüyor doğrusunu söylemek gerekirse ama istediği hayat neyse sonuçta herkes onu yaşar. Bi noktadan sonra kimseye zorla bir şey yaptıramazsınMerhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
nişanlınızın konuşmadığı annesiyle siz niye konuşuyorsunuz?
Nişanlın bile gorusmuyorken üstünüze vazife olmadığı halde neden iyilik meleği kesilip aileyi baristiran mukkemmel insan olmayı seçtiniz ? Yediğiniz hurmalar şimdi tirmalar olayı olmuş.Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Bu baristirayim olayı bir bizim ulkemizin kadınlarında var. Kendi konuşmuyor ya sananeeeEsiniz ve ailesi mnişanlıyken konuşmuyorlarsa siz niye barışsinlar diye uğraştınız? Artık evlenmişsiniz, görüşmeyin size bu lafları eden kadinla bundan sonra. Eşiniz sizi 8 yıldır tanıyip, her şeyinizi bilerek evlenmiş, bundan sonra sorun çıkarırsa,kizlariniza karsi tavrı falan degisirse ona göre adım atarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?