Çok sağlıklı bir evlilik olmayacak gibi geldi bana. Adam şu an baba olmasam sıkıntı yok diye düşünüyor olabilir ama evlendikten sonra iş değişebilir. Yani sağlıklı bir evlilik olur mu çözemedim.Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Ya bi de belki ben fazla paronayak bir insanım bilemiyorum ama yani 2 genç kızımı başka bir adamla aynı evin içine sokamazdım açıkçası. İkisi de gencecik. Adam 40 larında muhtemelen. Kadın da o civardadır. Bilemiyorum şeytan dürter valla. Ben güvenmem güvenemem. Kb olayını falan geçtim. Sevmek sevilmek iyi de. Bu durumda bir kadın o kızları evden çıkacak yaşa getirmeden elin adamını eve sokmamalı bence.Boyunuz kadar çocuklarınız var,değer mi bu saatten sonra sizi istemeyen kaynanayla cebelleşmeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?