İkinci evlilik ve istemeyen kaynana

Çok sağlıklı bir evlilik olmayacak gibi geldi bana. Adam şu an baba olmasam sıkıntı yok diye düşünüyor olabilir ama evlendikten sonra iş değişebilir. Yani sağlıklı bir evlilik olur mu çözemedim.

ortalama sizin yaşınızda boşanmış bir bayanım ve çocuklarımda sizinkilerle aynı yaşta sadece erkek .

yaşadıklarımdan ve çevremde gördüklerimden dolayı erkeklere guvenım sıfır . iki tane yetişkin genç kızınız var çalışıyorsunuz ve sağlık durumunuzdan dolayı çocukta doğuramayacaksınız aile sorunlu belkide sürekli başkalkıncı olacaklar ilerde eşiniz bile dahil olur bu düşüncelere ...

yanı bızımde sevılmeye sevmeye değer görmeye hakkımız tabıkı var kafa dengı sohbet edebılecek dertleşecek el ele tutuşup yürüyüş yapacak sırtını yaslayabılecek birine tabıkı ihtiyaç duyuyor ınsan ...ben çok sordum kendıme neden ben neden benım yuvam yıkıldı nerede hata ettım diye çok yargıladım kendımı halada yargılarım ama bız kendımızı parçalasakda elımzıden gelen herseyı yapmış olsakda yazılan bir kader var alnımıza olmayınca olmuyor işte

kızlarınızın tam ergenlık ve unv hazırlanma zamanları ...çoğu erkek bu yaşlarda teke modunda oluyor aynı ev içinde kendı babaları olmayan bir adam ....çağın çocukları çok zekı herseyı anlıyorlar ! onların geleceği okuması evlendırılmesı ...vb masrafları olacağını düşününce size olumlu bir tablo çizemiyorum. huzur ortamınızı neden bozasınızkı ...

bayram tatılınde tura katıldım ınanın bızım gıbı olan okadar bayan varkı helal olsun boyle guclu kadınlara dedım içimden herkesın elınde cuzdan istediği şekilde harcayıp yiyip içip gezıyor gülüp oynuyor çoruyla çocuğuyla huzurla

bu huzurunuzu bozmayın derim

2 tane genç kızınız var 8 sene zaten tanismisliginiz var bence bir 8 sene daha gidebilir evlenmeden. Kusura bakmayın kaynananin istememesini haklı buluyorum yani sonuçta hiç babaanne olamayacak diye korkuyor neden benim oğlum kendi dengi ile birisiyle evlenmiyor diye telaşlaniyor.
tanışmadan önce mi aldirdiniz rahminizi? Yoksa beyefendi ile tanistiginizda rahminiz zaten yokmuydu eğer öyle ise hiç düşünmeden tartmadan bile isteye tanismissiniz sevmeye sevilmeye izin vermişsiniz bencil olmayın karşı taraf her ne kadar çocuk istemiyorum dese bile dusunsenize hiç çocuğu olmayacak o bunun şuan farkında değil muhtemelende kör aşık sizin ile evlenmek istediği için çocuk istemiyoruma getiriyor ileride sorunlar çok daha büyük olur bari çocuklu birini bulsaymisiniz en azından denk olurdu size bolsans diliyorum Hakkınızda hayırlısı olsun

Boşanmış tecrübe sahibi kadınsınız,ne o öyle iyi gelin olayım tavırları? Kv ile yüz göz olma çabası??? Bence siz evlenmeyin daha kendinizi ,çocuklarınızı koruyamıyor uzak durulması gereken insanları içinize sokma çabasına giriyorsunuz, sınır koyma ,had bildirme yok sizde. Minnoş gelin olma derdindesiniz.Sectiginiz eşinde falsoları vardır ama bunu görecek gibi değilsiniz Çocuklara yazık edersiniz.Sizde ayakları yere sağlam basan,doğru karar verebilen bir ebeveyn ışığı alamadım.....

Boyunuz kadar çocuklarınız var,değer mi bu saatten sonra sizi istemeyen kaynanayla cebelleşmeye?
Ya bi de belki ben fazla paronayak bir insanım bilemiyorum ama yani 2 genç kızımı başka bir adamla aynı evin içine sokamazdım açıkçası. İkisi de gencecik. Adam 40 larında muhtemelen. Kadın da o civardadır. Bilemiyorum şeytan dürter valla. Ben güvenmem güvenemem. Kb olayını falan geçtim. Sevmek sevilmek iyi de. Bu durumda bir kadın o kızları evden çıkacak yaşa getirmeden elin adamını eve sokmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…