- 19 Mayıs 2020
- 48.054
- 216.265
- 598
Eşiniz yarın bir gün çocuk isteyecek sizden. Şu an istemese bile net konuşsa dahi ilerleyen zamanalrda bu durum değişecek maalesef. Kendinizi onun yerine koyun. Hiç çocuğunuz yokken iki çocuklu kısır bir beyefendi ile evlenmek ister miydiniz ? Bence yazık etmeyin kendisine ve mantık evliliği nasıl yapılıyorsa mantıklı ayrılık kararı alınMerhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Ay adam görüsmeyelim demiş siz durduk yere istemeye gelsin diyerek dahil etmişsiniz. Eşinizi dinleyin o da siz de kesin görüsmeyi olsun bitsinMerhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Müstakbel eşinizin ailesi ile olan mesafesinden on adım geride durun lütfen onun uzaklığını baz alın.Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Adamin fikirleri degisip ilerde baba olmak isterse ne olacak?Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Eşinizin istemediği anneyi siz niye kayınvalide olarak istediniz. Zannediyorum eşinize bu konuda güvenmeliydiniz.Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Cok gecmis olsun. Kayinvalide belli ki hep cirkefmiş. Ama bu durumda bende istemezdim dogru ya dogru. Yani dogru bir evlilik degil. Evet belki oglununda bir saglik sorunu olacak asla cocugu olmayacak belki oglu dusecek hasta olacak belki kendisi. Bu dunyada hersey insanlar icin. Ama sonucta nasil bazen bazi seyleri gorerek hareket ediyorsak bu konuda da oyle davranmalilar. Eşinde öyle. Simdi olmasa bile ilerde belki de kendi evladinin olmasini isteyebilir. Tamamen kendi fikrim bu arada.Merhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
çok haklı bir yorumNisan'da nişanım oldu yazdınız, şu anda evli misiniz anlayamadım. Değilseniz daha evlenmeden ağzınız dolu dolu eşim kaynanam diyorsunuz. Problemli sorunlu bir aile ve eş adayı. Benim de o yaşlarda iki kızım var, ergenliğe girdikleri zaman kendi öz babalarından bile çekindiler. Vücutları değişti, gelişti adet oldular babaları duyacak anlayacak diye ödleri koptu. Babam diye kucağına tepesine çıktıkları adam için, sakın söyleme babam görmesin bilmesin oldu. Çünkü onu bir süre baba olarak değil bir erkek olarak gördüler ve çekindiler.
Sevmek evlenmek suç değil hata değil ama evde 2 genç kız varsa bin kere düşünmek tartmak lazım. Çocuk istemiyor lafına tutunmayın. Bir kaç sene sonra fikri değişebilir, ebeveyn evlat ilişkisine özenebilir. 8 senedir tanımanız bence bir şey ifade etmiyor, aynı evde yaşamadan bilemezsiniz.
Kusura bakmayın da gelip beni istesin diyecek yaşı-durumu geçmediniz mi? Boyunuz kadar çocuklarınız var, evlenmeye karar verirsiniz evlenirsiniz. Adamın görüşmediği annesine ulaşıp gel beni iste demeniz saçma ötesi. Aileden sorunlu, annesiyle bile görüşmeyen adamı ben olsam eş olarak kabul edip evime almazdım. Denge kuramayan idare edemeyen biriyle uğraşmam. Kızlarınıza sordunuz mu bu evde başka birinin, bir erkeğin yaşamasını kabul ediyor musunuz diye?
E adam anasına mesafe koyduysa vardır bildiği sen niye ısrar ediyorsun. Koy mesafeMerhabalar.Bu benim ikinci evliliğim olacak.16 ve 11 yaşında iki kızım var.Simdiki eşimle sekiz yıldır tanişiyoruz.Annesi iki kızım olduğunu en başından biliyordu.Onceleri ne zaman istiycez ailenle ne zaman tanisicaz diye sorardı.Gecen nisan ayında nişanim oldu.Eşim anne ve kız kardeşiyle konuşmuyor.Kendi aralarında geçmişten gelen konular yüzünden.Beni istemeye annesini getirmiyordu ben ısrar ettim.Eşimin zamanında etinden sütünden yararlanmişlar.O yüzden artık onlara mesafeli.Neyse dün kaynanamla birbirimize girdik.Eşim daha önce evlilik yapmadı.cocuguda yok, benimde olmayacak çünkü rahmim alındı.Oglu iki çocuklu kadına niye bakacakmiş ben sırtımı dayacayacak yer aramisim çocuklari babasına yolla falan filan baya hakaret etti.Eşim ise benden vazgeçmiyor ve onu muhatap alma diyor.Ben napmaliyim.Ayni durumda olan varmı.Bu arada çocuklarımin babası yaşıyor ve bende çalışıyorum.Maddi olarak yük olmuyorum kimseye.
Katiliyorum.Buraya bekar bir kadın konu açsa, evleneceğim adamın 2 çocuğu var dese, yaşlarını da söylese, hepimiz 'delirdin mi' deriz, ki daha geçen haftalarda oldu böyle bir konu. Tüm kk ahalisi karşı çıktı.
Şimdi çocuklu taraf kadın olunca, yorumlar çok yumuşak.
Ben çocuklu-çocuksuz evliliğinin zor olacağını düşünüyorum. Maddi gücünüz de var. Niye tekrar evlenip çocuklarınızı bu ortama dahil edeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?