- 9 Aralık 2019
- 7
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Gulcancancan
-
Haklisiniz ama onlar oldu zamaninda o yuzden evlilik jararina sicak bakiyordum.. kizim ile iletisimi ilgisi bunlari gorup karar verdimHemen evlenmek zorunda mısınız? Biraz zamana bırakın, daha iyi tanıyın birbirinizi, çocukları tanıştırın, onların uyumuna bakın, eş adayınızın çocuğunuza tavrına bakın gibi gibi bir sürü etken varken sadece “seviyorum” demek ileride çok büyük hatalara gebe...
özellikle ikinci evliliklerde hele de çocuk varsa çok daha iyi düşünmek gerekiyor.
Karşınızdaki adamın çocuğuna, sizin evladınıza nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın ve bu sizin temel motivasyon kaynağınız olsun.
İstersem aşkımdan öleyim, çocuğuma soğuk duran biriyle asla evlenmem.
Bende bu yuzden ondan kacmaya calistim benim kizim ile cok ilgili cok candan ama ben aynisini yapamiyorum yapamiycagim diye korkuyorum..
Karsinizdaki kisiyi sevmiyorsunuz bence ictenlikle.. sevseydiniz ondan olan kizini da severdiniz.
Sonradan hoslanmamaya baslasaydiniz bir kac huyundan rahatsiz olup da anlardim... ama böylesi iyiye isaret etmiyor.
Kendinize karsi dürüst olun.. istemiyorsunuz o adami ve kizini cani gönülden. Sadece mantik olarak akliniza uymustur
iyi cesaret valla ben asla ikinci evlilik düşünmüyorum sözde çok iyi düşünün vallaIyi gunler hanimlar..
ben 3yil once bosanmis 1kiz evladi annesiyim ve 1yil once bir kiz evladi olan bir adamla tanistim.. bi kac ay gorustukten sonra evlenmeye karar verdik.. sonrasinda ben vazgectin ve ayrildim..
Yeterince sevmiyorum zannettim ama oyle olmadi surekli iletisim kurdum surekli git gel diye diye devam ettim.. ve sonunda pes ettim evet bende onu seviyorum..
Beni ondan iten aslinda ondan kacma sebebim sunlar.. kiziyla hic bir sorunum yok ve daha kucuk bir kiz ama ben isinamamaktan cok korkuyorum evet benimde var lutfen yanlis anlamayin ama ben yapamiycagimdan korkup.. ayrica 3 sene icinde yalnizliga okadar alismisimki tekrar biriyle ayni evde.. cok fazla korkularin var lutfen yardim edin bu iki konuda.. yasayan vardir eminim.
iyi cesaret valla ben asla ikinci evlilik düşünmüyorum sözde çok iyi düşünün valla
Zaten oyle oldu ilk basta cok severek yaklasip bir iki huyunu gorup korktum acikcasi ve bu yuzden uzak durmayi sectim.. tekrar gorusunce de yeterince isinamamaktan korkuyorum..sevdigim adamdan kizj yuzunden sogumaktan korktugum icin kizi ile beraberken bir araya gelmemeye calisiyorum ama bunu kotu bir amacla degil gercekten hislerim boyle
Yalnızlık zor evet de evlilik cesaret ister.bu süre aynı evde yaşayan deneyinbende cesaret edemiyorumki surekli git gel icerisindeyim be yapsam ne etsem.. yalniz nereye kadar diyorum sonra bosver boyle iyi diyorum.. zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?