Ikinci evlilik Ve korkular lutfen yardk

Gulcancancan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
7
0
1
35
Iyi gunler hanimlar..

ben 3yil once bosanmis 1kiz evladi annesiyim ve 1yil once bir kiz evladi olan bir adamla tanistim.. bi kac ay gorustukten sonra evlenmeye karar verdik.. sonrasinda ben vazgectin ve ayrildim..
Yeterince sevmiyorum zannettim ama oyle olmadi surekli iletisim kurdum surekli git gel diye diye devam ettim.. ve sonunda pes ettim evet bende onu seviyorum..

Beni ondan iten aslinda ondan kacma sebebim sunlar.. kiziyla hic bir sorunum yok ve daha kucuk bir kiz ama ben isinamamaktan cok korkuyorum ilk basta cok severek yaklasip bir iki huyunu gorup korktum acikcasi ve bu yuzden uzak durmayi sectim.. tekrar gorusunce de yeterince isinamamaktan korkuyorum..sevdigim adamdan kizj yuzunden sogumaktan korktugum icin kizi ile beraberken bir araya gelmemeye calisiyorum ama bunu kotu bir amacla yapmiyorum..
evet benimde var lutfen yanlis anlamayin ama ben yapamiycagimdan korkup.. ayrica 3 sene icinde yalnizliga okadar alismisimki tekrar biriyle ayni evde.. cok fazla korkularin var lutfen yardim edin bu iki konuda.. yasayan vardir eminim.

Son düzenleme:
Hemen evlenmek zorunda mısınız? Biraz zamana bırakın, daha iyi tanıyın birbirinizi, çocukları tanıştırın, onların uyumuna bakın, eş adayınızın çocuğunuza tavrına bakın gibi gibi bir sürü etken varken sadece “seviyorum” demek ileride çok büyük hatalara gebe...

özellikle ikinci evliliklerde hele de çocuk varsa çok daha iyi düşünmek gerekiyor.

Haklisiniz ama onlar oldu zamaninda o yuzden evlilik jararina sicak bakiyordum.. kizim ile iletisimi ilgisi bunlari gorup karar verdim

Bende bu yuzden ondan kacmaya calistim benim kizim ile cok ilgili cok candan ama ben aynisini yapamiyorum yapamiycagim diye korkuyorum..

Bende bu yuzden ondan kacmaya calistim benim kizim ile cok ilgili cok candan ama ben aynisini yapamiyorum yapamiycagim diye korkuyorum..

O zaman bence de evlenmeyin. Sizi yadırgamıyorum, henüz evli olmadığınız için o yavrucağı sevmek zorunda değilsiniz. Ama evlenip aynı eve girdikten sonra o kızı kendi çocuğunuzdan bilerek veya bilmeyerek ayırıp ötekileştirmek çok büyük haksızlık ve kötülük olur.

Karsinizdaki kisiyi sevmiyorsunuz bence ictenlikle.. sevseydiniz ondan olan kizini da severdiniz.
Sonradan hoslanmamaya baslasaydiniz bir kac huyundan rahatsiz olup da anlardim... ama böylesi iyiye isaret etmiyor.

Kendinize karsi dürüst olun.. istemiyorsunuz o adami ve kizini cani gönülden. Sadece mantik olarak akliniza uymustur

Zaten oyle oldu ilk basta cok severek yaklasip bir iki huyunu gorup korktum acikcasi ve bu yuzden uzak durmayi sectim.. tekrar gorusunce de yeterince isinamamaktan korkuyorum..sevdigim adamdan kizj yuzunden sogumaktan korktugum icin kizi ile beraberken bir araya gelmemeye calisiyorum ama bunu kotu bir amacla degil gercekten hislerim boyle

iyi cesaret valla ben asla ikinci evlilik düşünmüyorum sözde çok iyi düşünün valla

Ozaman hislerinizi dinleyin. Icinize sinmiyorsa bosuna görüsmeyin..
Zorla oldurmayi calisirsiniz ama olmaz patlak verir birgün.
Herkes herseyi kaldirmamaz. Gayet normal.

Biraz empati kurmayi öğrenin o kizinda annesi yok anne sevkatine sevgisine ihtiyacı var kizi gozunuzde buyuturseniz herseyi size batmaya başlar ne olmus sevmediginiz huyu varsa nasilsa duzelir suan kac yaşında bilmiyorum ama en kisa zamanda butun işlerini zaten kendi yapar size yuk bile olmaz yani adami seviyorsaniz onun bi parcasinida sevmeniz lazim

Evlenmeyin? Yani siz adamın kızı için bunları hissediyorsunuz e adam da sizin kızınıza karşı hissedebilir. Valla ortalık çok kötü millet çocuğunun öz babasına anasına güvenemiyor. Siz de güvenmeyin evlenmeyin dünyanın sonu değil.

Şuan hissettiğiniz şeylerin sonrasında düzeleceğini sanmıyorum, sizinde çocuğunuz varmış ama bu çocuklu adamla evliliği kaldırabilirsiniz ya da kaldırmak zorundasınız anlamına gelmiyor.Belliki yapı olarak başkasından çocuğu olan bir kişiyle yapabilecek kişilikte değilsiniz.Eğer şu durumda evlenirseniz hem sizin hem karşı tarafın hayatı zindana döner.Size daha uygun birileri çıkacaktır mutlaka karşınıza.İnsanın eşinin başkasından çocuğu olması düşüncesi ve hissi her insan tarafından kaldırılabilecek bir düşünce değil.Hiç değilse erken farkına varmışsınız.

Dediğiniz gibi yalnız olmuyor. İnsan ne kadar evladı da olsa ailesi de olsa bir dayanak arıyor kendine. Ama siz çocuklar arasında ayrım yapacağınızı düşünüyorsanız evlenmeyin. Sonuçta sizin çocuğunuz nasılsa adamın çocuğu da aynı durumda. Boş yere vebal almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…