- 20 Ağustos 2014
- 3.434
- 9.487
- 358
- Konu Sahibi Gulcancancan
-
Bu bir şey fark eder mi siz kendiniz karar verin.Çünkü orada başka bir kadından çocuğu olduğunu daima bileceksiniz.Şimdiki hisleriniz devam ederse omuzlarınızda büyük bir yükle hayatınıza devam etmek zorunda kalabilirsiniz.hanimlar kiz annesi ile yasiyor ve haftada 1 gun veya 2 haftada bir hafta sonu bize gelicek..
Sizine konusmayi okadar cok isterimki.. ben onun kizini gordum tanistim birlikte gezmelere gittik.. ve cok ama cok alisik olmadigim bir cocuk tabi onun annesi onu cok farkli yetistiriyor ve bunu anliyorum.. babasi cok guzel ilgileniyor keza benim kizimla da oyle ama ben yapamiyorum bazen diyorumki sen tekrar evlenmekten korkuyorum ve bunlar bahane.. siz nasil astiniz bu durumu?Eşimle evlendigimizde birer evladimiz vardi. Ilk andan itibaren hep evladı ile ilişkisini merak ettim. Görmek istedim. Kızımla (kalbiyolojik kizimla) ilişkisini görünce evlenmeye karar verdim. Sahane bir baba. Ve bu evlenme kararimda en büyük neden. Aşıktım ama evlenmeye bilirdim. Ama babalığı işte bu adam dedirtti.
Sizi asla kınamıyorum kızmıyorum ama tavsiyem evlenmeniz yönünde. Çünkü görmediğiniz bir çocukla ilgili olumsuz düşünmeniz bile çocuğu riske atmak demek ki bence bu çok kötü.
Bizde anne vefat etmis. Onun için direk benim çocuğum olarak gördüm. Tabiki basta farklılıklar vardı. Yavrular biraz zorlandı gibi oldu ama şimdi sahane bir uyum içindeyiz çok şükür.Sizine konusmayi okadar cok isterimki.. ben onun kizini gordum tanistim birlikte gezmelere gittik.. ve cok ama cok alisik olmadigim bir cocuk tabi onun annesi onu cok farkli yetistiriyor ve bunu anliyorum.. babasi cok guzel ilgileniyor keza benim kizimla da oyle ama ben yapamiyorum bazen diyorumki sen tekrar evlenmekten korkuyorum ve bunlar bahane.. siz nasil astiniz bu durumu?
Cok guzel kalplisiniz,allah ayirmasin omur boyu sürsun mutlulugunuz...Bizde anne vefat etmis. Onun için direk benim çocuğum olarak gördüm. Tabiki basta farklılıklar vardı. Yavrular biraz zorlandı gibi oldu ama şimdi sahane bir uyum içindeyiz çok şükür.
Şu cevabı büyük puntolarla yazıp konu sahibine günde 2-3 kez okutmak lazım.Evlenmeyin.
Siz adil olamazsınız çocuklar arasında.
Kendi çocuğunuzdan başka bir çocuğa da sevgi verebilecek kadar büyük yürekli değilsiniz.
Ben bi de sunu gozlemledim. Cocugu baba kendisi buyutuyorsa gercekten daha terbiyeli oluyor. Biz de babaanne son 1 yildir yok ve cocugun rahatsiz edici tum davranislari resmen ortadan kalkti. Motor becerisi gelisti, ozguveni arttı, bebeksi davranislarini ustunden atti.
Terbiyesize bak be, densiz, bu ne anlamadan sazanca bi yorum boyle.. cocugun velayeti babada , hayatinda 1 gun bile ayri durmadilar ve 1 yasindan itibaren hep bırlıkte yasama karari almışlar(aileye ekonomik destek icin,).. bosanmis ya da evli olsun farketmez, buyukanne yaninda yetisen cocuk daha pasif oluyor,son bir yildir babaanne farkli bi şehirde ve babayla yalniz kalinca daha yakın iliskimiz oldu, cocuk buyudu, bir kere bile aklimizdan cocugu birine birakmak gecmedi .. anlamadan dinlemeden yafta vurmak da sizin gibi bes para etmez tiplere yakisir.. saglam papuc olmamayı da yedi sulalenize iade ederim, terbiyesiz kepazeEeee o zaman cok sevgili beyefendiniz keske cocugu babaannesine atmayip kendi yetistirseymis ??
Burda okudugum en sacma yorum bu olabilir
Cocuguna bakma, babaanneye baktir. Ondan sonra da babaannenin yetistirme bicimi begenmiyorum. Eeee kardesim kendin baksaydin o zaman? Cocuk ortada kalmasin diye bakmis insaniyetlik gostermis, cocuga bakmakla yukumlu olmayan yasli bir kadini elestirmek ne kolay burdan.
O cok tatli sevgiliniz 5 para etmez bir baba ve insan, imkani varken cocuguna bakmayip annesinin ustune atmis. Siz o zavalli yasli kadincagiza laf edeceginize cok degerli sevgilinize sorsaniza cocuguna niye bakmamis? O kadina laf ettiginiz icin siz de saglam pabuc degilsiniz bence. Cocuga cidden acidim, ikisi de 5 para etmez yetiskinlerin yaninda yetisiyor.
saglam papuc olmamayı da yedi sulalenize iade ederim
Evet, onun yerine bilmediginiz hayatlar hakkinda atip tutmalar, iftiralar vb daha kolay sizin gibi instamom triplerindeki kadinlar icin ..Pabuc yazabilseydiniz vallahi dikkate alicaktim derrrrrrmisim yalan
7 sulalem gayet duzgun insanlar, cocuklarinin egitimini enerjisi olmayan yasli kadinlara yikip sonra da ah vah bu cocugun motor gelisimi neden olmadi demiyorlar. Biz ailecek gelisimimizi tamamladik Allah'a sukurler olsun ki, darisi siz ve tatli, sorumlu ebeveyn boyfriendinizin basina.
Öfke kontrolü çok önemliEvet, onun yerine bilmediginiz hayatlar hakkinda atip tutmalar, iftiralar vb daha kolay sizin gibi instamom triplerindeki kadinlar icin ..
Ailece gelişiminizi tamamladiysaniz bu maymundan bozma fikirlerden nerden ? Ayrica engelliyorum seni, mal fikirlerini kendine sakla
Evet, onun yerine bilmediginiz hayatlar hakkinda atip tutmalar, iftiralar vb daha kolay sizin gibi instamom triplerindeki kadinlar icin ..
Ailece gelişiminizi tamamladiysaniz bu maymundan bozma fikirlerden nerden ? Ayrica engelliyorum seni, mal fikirlerini kendine sakla
Bugün ki plevne marşını sana söylemek istiyorum bu konu da ki on numara cevap olmuş ...Eeee o zaman cok sevgili beyefendiniz keske cocugu babaannesine atmayip kendi yetistirseymis ??
Burda okudugum en sacma yorum bu olabilir
Cocuguna bakma, babaanneye baktir. Ondan sonra da babaannenin yetistirme bicimi begenmiyorum. Eeee kardesim kendin baksaydin o zaman? Cocuk ortada kalmasin diye bakmis insaniyetlik gostermis, cocuga bakmakla yukumlu olmayan yasli bir kadini elestirmek ne kolay burdan.
O cok tatli sevgiliniz 5 para etmez bir baba ve insan, imkani varken cocuguna bakmayip annesinin ustune atmis. Siz o zavalli yasli kadincagiza laf edeceginize cok degerli sevgilinize sorsaniza cocuguna niye bakmamis? O kadina laf ettiginiz icin siz de saglam pabuc degilsiniz bence. Cocuga cidden acidim, ikisi de 5 para etmez yetiskinlerin yaninda yetisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?