İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

Bir çocuk var mağdur edilen.. Başka da kimseye üzülmedim.. Siz evladınızı bu adamla aynı ortamda bulunmaya itemezsiniz.. Bu çocuk zaten yara almış öz babasıyla yaşayamadığı için.. Ve sizin ikinci evliliğinizdeki baba profili çok acı.. Adam sizin evladınıza sevgi göstermiyor.. Adamın kendi oğlu var ortada ona da yazık.. Ne hakkınız var ikinizin de bu çocuklara bunu yaşatmaya? Boşanmanız isabet olur.. Mis gibi aileniz var.. Çalışıyorsunuz.. Çocuğunuzu da ailenize emanet edebilirsiniz.. Ailenizin size uygulayacağı baskı bence umrunuzda olmamaöı.. Evladınızın psikolojisi için katlanmaya değer..

Yahu yapıp yapıp ne yapacağımı şaşırdım diyorsunuz ya şaka gibisiniz.
Eski eşine de size nasıl davrandı ise o yüzden ayrıldı hala niye ayrıldıklarını anlayamamanıza asıl şaşırmak lazım.
Ya kuruntularınızı bırakın ya da adamı.

Ya işte çocuğu var beni anlar olmuyor
Kendi çocuğu varken seninki umrunda olmuyor.Ben örneklerini gördüm.Cocukliyla çocuklu sıkıntı oluyor.Bir yakın arkadaşım çocuklu kendisi aynı cutemum gibi çocuksuz ve hic evlenmemis biriyle evlendi çok mutlu.Cocuklu bir adamdan ikinci evliliğinden ayrılmıştı.O adam bunun gibi sevmedi oglunu.Simdiki eşi kendi çocuğu gibi seviyor.Simdi arkadaşım ikinciye hamile.Ikisi de kızı olsun istiyor.

Back
X