- 1 Mart 2016
- 69
- 33
- 38
- 40
- Konu Sahibi nehiraras85
-
boşanmak istemiyorsun sanırım.
eşinle mutlu değilsin güvenmiyorsun.
düzeltilebilir şeyler olduğunu düşünüyorsun sanırım.
düzeltilebilir evet ama her ikinizin de bunu istemesi lazım.
kolundan tutup dilekçe yazmaya götüren adamla zor değil mi bu biraz.
hiç mi değerin yok gözünde.
bilemiyorum bu açılardan iyi düşün tart.
geleceğinizi düşün.
gerçi eşin boşanmakta kararlı gözüküyor.
sen ne yapmayı düşünürsün bu durumda?
Şuraya gerçekten oturup sayfalarca tez yazabilirim ama ne size ne bana faydası olur :/malesef o dulken duygu sevgi açlığı heralde kanmak kolay oluyor çünkü tek istegin bi aile kurmak vaadlere inanıyorsun istemeden
Ya bosver emegi yemegi demeyi..benim esim de sinirli takintili bir adamdir.. hic takmadigi basit bir seyi baska bir an ciddi tepki verebilir..biz kari koca bir sekilde birbirimizi idare edebiliriz ancaakk benim yavrum babasinin siniri bagirmasi vs ile az bi korksun urksun hadi canim sen yoluna ben yoluma derim esime.. kizimin psikolojisi ruhsal gelisimi herseyden onemli bu durumda kizimin kendi oz babasi umrumda bile olmaz..
Peki ailenin kurulus amaci nedir cocuktur..kocasiz cocugunla aile olamiyor musun.merak ediyorum bilmedigimden soruyorum erkek sartmi
Şuraya gerçekten oturup sayfalarca tez yazabilirim ama ne size ne bana faydası olur :/
bak bu noktadan bakarsan hata yaparsın.boşanmayı çok kez ben istedim çok kez sans verdim ama sakin bir insan olamadı. etraftan çekiniyorum çok emek verdik çok zorlukla kurduk bu yuvayı kıyamıyorum kafam çok karışık
hayır hep aynı şeyleri söylüyor sen bana inanmadın güvenmedin ilişkimize aileni dahil ettinEsin bu asamada birsey yaptimi yuvamizi bozmuyalim hatalarimi duzelticem vs
hayır hep aynı şeyleri söylüyor sen bana inanmadın güvenmedin ilişkimize aileni dahil ettinEsin bu asamada birsey yaptimi yuvamizi bozmuyalim hatalarimi duzelticem vs
ne mutlu ona .... mutlulugu yakalayabilenebir tanıdIğIm 3 evlilik yaptı 3.de çocuk sahibi oldu huzuru buldu madden manen yıkımları oldu şimdi mutlu sınavınmış de onu mutlu ortamda yaşat
Kendi ak kaşık mübarek , takıntılı biri ve tedavi olması şart size de hemen bahanelerini sıralamış , yahu bir de etraf ne der demeyin lütfen , ruh sağlınız bozulur o etraf bir su vermez , ayrıl kurtul takıntılı tiplerle hayat geçmez , hele hele şiddet'e meyleden kim olursa olsun bir tek acabanıza değmez ...hayır hep aynı şeyleri söylüyor sen bana inanmadın güvenmedin ilişkimize aileni dahil ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?