İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

boşanmayı çok kez ben istedim çok kez sans verdim ama sakin bir insan olamadı. etraftan çekiniyorum çok emek verdik çok zorlukla kurduk bu yuvayı kıyamıyorum kafam çok karışık

dayak var psikolojik şiddet var. daha neden boşanıyorum diye ağlıyo musun?

Ya bosver emegi yemegi demeyi..benim esim de sinirli takintili bir adamdir.. hic takmadigi basit bir seyi baska bir an ciddi tepki verebilir..biz kari koca bir sekilde birbirimizi idare edebiliriz ancaakk benim yavrum babasinin siniri bagirmasi vs ile az bi korksun urksun hadi canim sen yoluna ben yoluma derim esime.. kizimin psikolojisi ruhsal gelisimi herseyden onemli bu durumda kizimin kendi oz babasi umrumda bile olmaz..

Yeni esin belliki öfke kontrolü olmayan , takıntılı bir tip böyle bir insanla sevsende huzura hasret kalırsın , sana göre bariz yanlısı yok , ama zamanla bu durum çekilmez bir hal alicak senin içinde . Şuan sadece toplum odaklı bakıyorsun olaya aaa iki kez boşandı millet ne der diye . Hayat senin hayatın bacım kimseyi ilgilendirmiyor , kader bazen bizi istemediğimiz noktalara sürüklüyor kimse istemezki bosansin , iki kere evlensin ki bu ayıp bişey değil ! Naptın kötü yola mı düştün , evli adamlarla aşk mı yaşadın burda neler okuyoruz onlar utanmiyorda sen neden utanacaksin . Senin en şanslı yanın ailen , maşallah sana ne kadar düşkünler koruyucu bir ailen var , ikinci evliligin kır dizini otur diyen o kadar çokki , şükret durumuna . Sana ayrıl yada ayrılma diyemeyiz ama dul kalcam yine vs gibi kötü düşüncelerin yüzünden katlanma boşuna , eğer bosanirsanda kolay kolay evlenme bidaha . Sevebilirsin çıkabilirsin belki iki yıl üç yıl ama iyice tani araştır sana edebileceğim tek tavsiyem bu ..

Peki ailenin kurulus amaci nedir cocuktur..kocasiz cocugunla aile olamiyor musun.merak ediyorum bilmedigimden soruyorum erkek sartmi

Haklısınız ben ilk eşimden ayrılınca çok zorluk yaşadım belkide ondan korkuyorum .o yüzden belkide 2 yıl hep katlanmak zorunda hissettim ayrılınca gördüm ayrılsan ne olcak hep böyle düşündüm

boşanmayı çok kez ben istedim çok kez sans verdim ama sakin bir insan olamadı. etraftan çekiniyorum çok emek verdik çok zorlukla kurduk bu yuvayı kıyamıyorum kafam çok karışık
bak bu noktadan bakarsan hata yaparsın.
durumu karmaşık hale sokarsın.
şu an ki durumunuz ne ona bakacaksın.
bu evlilik yürür mü onu tartacaksın.
bir yanda emeklerin bir yanda mutluluğun ve huzurun olsa hangisini seçersin bir tart.
eşinle konuşup konuşmadığınızı merak ediyorum.
kesin kararlı mı boşanmakta.?

Anladim canim cocuguna bir kardes istemissin.ama simdi oncelikleri siraya koymak gerekir.1.senin cocugunun huzurlu sorunsuz bir evde buyumesi ikincisi annenin mutlulugu huzuru 3.de cocuguna kardes diger sartlar olgunlasmadan kardes olayi yanlis.

hayır hep aynı şeyleri söylüyor sen bana inanmadın güvenmedin ilişkimize aileni dahil ettin
Kendi ak kaşık mübarek , takıntılı biri ve tedavi olması şart size de hemen bahanelerini sıralamış , yahu bir de etraf ne der demeyin lütfen , ruh sağlınız bozulur o etraf bir su vermez , ayrıl kurtul takıntılı tiplerle hayat geçmez , hele hele şiddet'e meyleden kim olursa olsun bir tek acabanıza değmez ...

Esinin hatalari cok bunca seye göz yummuyacaktin bugüne kadar ,eger ayrilmayida istemiyorsan ailenin yanina gitmicektin haliyle böyle seyler duyulunca ayrilin diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…