İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

suçlama politikası yapıyor sömürüyor vicdan ını zı eşiniz belki blöf yapIo ama bu suçlama lar kşiliğinizi hatta sizi hasta eder ilerde birine vurmak öfkendirmek için neden değil bu dediklerin

Yarın öbür gün bu mal herif senin evladınıda döver.Öfke kontrolu yok diyorsun.Kendine acımıyorsun evladınada mı acımıyorsun? Ruh sağlığı bozuk bir birey yetiştirmek elalemin lafından daha mı önemli??

Herşeyin hayırlısı. Adam senden çoktan vazgeçmiş. Ayrıca afedersin ama, ota b*ka sana iki sağlam tokat atabiliyorsa, yarın daha beterini yapar. Babandan Allah razı olsun seni sahipsiz bırakmamış. 2. Evliliğinde bitmesin elalem ne der kafasyla düşünmemiş. Ailenin kıymetini bil lütfen. Olaylar böyle gerçekleştiyse vardır bir hayır de ve git boşan. Ne kadar şanslısn ki ailen yanında. 2. Evlilikse 2. Evlilik ne olmş yani? İnsanların alınlarnda yazmıyor iyi mi kötü mü. Nasip kısmet bu.

Ayrıca eşine bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. İnanmazsan inanmasın artık bunun bir önemi olmamalı senin için. Tutup kolundan dilekçeye götürmüş seni. Babana al kızın senin olsun der gbi.

Anladim canim cocuguna bir kardes istemissin.ama simdi oncelikleri siraya koymak gerekir.1.senin cocugunun huzurlu sorunsuz bir evde buyumesi ikincisi annenin mutlulugu huzuru 3.de cocuguna kardes diger sartlar olgunlasmadan kardes olayi yanlis.
tabiki öyle oda boşanmş onunda bir oğlu var evlat tadı tadmış kıymet bilir sandım

Hay ben o etrafin...
Zaten o ne der bu ne der diye gelmedik mi bu hale?
Kim ne derse desin ya onlar sana bakiyosa sende onlara bak insanlarsa utanirlar zaten.
Esin konusuna gelince öfke kontrolu olmayan erkek ne cekilir ne duzelir.Net.

çok teşekkür ederim bu güzel iç ferahlatıcı yorumunuz için

lütfen ben sağlıklı düşünemdiğim için sizden yardım istedim
Gidip boşanın ailenizde arkanızda ne güzel Yaşamak için kocaya ihtiyacınız yok ne demek dul kalma korkusu yahu.Kendinizi düşünmüyosanız oglunuzu düşünün böyle bi adamla yaşamayı hakediyor mu sizce?

Ayrıca eski es olayı içinde aldatılan sizsiniz biten sizin evliliginiz.Yani eski esinizle çocuk icin iletisim kurmak zorundasınız mecburen

Hangi gerekceyle bu adamı geri isteyebiliyorsun ki ? Ailen senin aile işlerine karışarak hata etmiş ama çok da güzel olmuş bir yandan ..akıllı insanlarmış, senin cesaret edemediğini onlar yapmış ..

Aklın varsa geri dönme ..e
Herkes evlenmek yada evli kalmak zorunda değil ..bir süre evlenmeyip çocuğunla ilgilensen daha uygun olur ..

oğlunu alır tatile kursa gidersin belki başka şehir iyi gelir çok dolaş çalIş evini kur huzur la uyan ev değişmek iyi gelebilir

Neden bu eziklik? Oğlunuz var bir de şiddet görmüşsünüz, çocuk hissetmedi mi sanıyorsunuz? Elin adamıyla tam tanımadan güvenmeden etmeden evleniyorsunuz koca sevdası ile çoluk çocuk dinlemeden sonra böyle kapı önüne konuluyorsunuz.

Ne sevmesi ya, itilip kakılmaya bayılıyorsunuz herhalde. Gurur yokmu sizde? Çocuğa acıdım. Elin adamının annesine kötü muamele yapmasına şahit olmak... Bi kere çocuğumu üzdüğü için adamdan soğurum be.

aldatildigin adamdan ayrilma sebebin ikinci evliliginden cok çekesin diye miydi? sizin caniniz tatli degil mi? elalem ikinci evlilgnden ayrildi desin ne olacak. sen evde diken ustunde yasarken elalemin faydaai oluyor mu? ayrica mazisi şahane bi elalem de gormedim. herkes isine baksin. hakkinda hayirlisi.

ya aslında evet boşanmak gerek de ne bileyim ben çok üzülüyorum boşananlara, keşke boşanmasalar.

tanışma süremiz uzun sürdü ama aynı evin içine girmeden kimse kimseyi tanıyamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…