- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi nehiraras85
-
eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda
çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ).
Ona göre ben sorunluyum psikologa gitmem lazım herseyi abartıyorsun güvenmeyi ögrenemiyorsun vs vs .tamam diyorum benimde hatalarım olabilir. ama bagırıp çagırmakla bi yere varılmaz .sucsuz olsam bile agzı çok iyi laf yapıyor sürekli kendimi suclu hissetmemi saglıyor.etrafıma da böyle akadaşlarım bi atışmaya sahit oldugunda onlar sucsuz oldugumu bilseler bile suclu oldugumu düşünüyorlar degişik bir yapıya sahipsizin onu çoktan boşamanız gerekirken neyse ki o boşanma işlemlerini başlatmış, şükredin ve önünüze bakın, kimse böyle bir deliyle evli kalmayı haketmez.
Bencilsiniz arkadas. Bir cocugun var. Bu dengesiz ortamda buyumesine izin vereceksin.
Neden bosandigini anlamiyormus. Adamdan kurtuluyorum demiyor da.
Neyse belki durusma gunu anlarsin.
bi daha sorayım eşin kararlı mı boşanmakta?Ona göre ben sorunluyum psikologa gitmem lazım herseyi abartıyorsun güvenmeyi ögrenemiyorsun vs vs .tamam diyorum benimde hatalarım olabilir. ama bagırıp çagırmakla bi yere varılmaz .sucsuz olsam bile agzı çok iyi laf yapıyor sürekli kendimi suclu hissetmemi saglıyor.etrafıma da böyle akadaşlarım bi atışmaya sahit oldugunda onlar sucsuz oldugumu bilseler bile suclu oldugumu düşünüyorlar degişik bir yapıya sahip
Bu adamları nerden buluyosunuzmerhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var
çocuguma karşı bi hatası olsa tabikide karşılıgını çok kötü alır. onunla ilgileniyor oynuyor ama onun yanında olmasada diğer odada bagırıp çagırıyor
Ona göre ben sorunluyum psikologa gitmem lazım herseyi abartıyorsun güvenmeyi ögrenemiyorsun vs vs .tamam diyorum benimde hatalarım olabilir. ama bagırıp çagırmakla bi yere varılmaz .sucsuz olsam bile agzı çok iyi laf yapıyor sürekli kendimi suclu hissetmemi saglıyor.etrafıma da böyle akadaşlarım bi atışmaya sahit oldugunda onlar sucsuz oldugumu bilseler bile suclu oldugumu düşünüyorlar degişik bir yapıya sahip
Ne dusunurse dusunsun kurtulduguna bakben aileme kızmıyorum asla eşim aileme benim yaptırdığı ispiyonladığımı düşünüyor.
Yaşadıklarının genelini bende yaşadım aldatma falan çok şükür yok sadece tokat yerine kolumu sıkmuştu ve daha 5 aylık evliyim aramiza ailesi girdi güzelce konuştu suan eşimle çok şükür aramız iyi çocuk konusunda ısrarcı zamanla dicem ama diyemiyorumda mademmadem ailende arkabda böyle kabahatlari da var bosan demek yablisiyimmerhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var
yok arkadaşım sizin düşünceleriniz düşüncelerimi netleştirdi doğru diyorsunuz düzelecek diye bekleyip boş yere ömrümü heba etmeye gerek yokUmarım eşiniz boşanmaktan vazgeçmez, yoksa siz her şeyi sineye çekecek gibisiniz.
Bence de sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu hayatı siz yaşadığınıza göre başkalarının ne düşündüğünün ne önemi var? Her şeyden önce bir anne olarak çocuğunuzu düşünmelisiniz. Onun psikolojisinin hiçbir değeri yok mu? Sürekli kavga gürültü ve hatta arada dayak çocuğu nasıl etkiler? Kimi daha çok seviyorsunuz eşinizi mi, çocuğunuz ve kendinizi mi?bilmiyorum eşimi seviyorum ama çok agresif en ufacık bişeyde sürekli bagırıp cagırıyor .bi gün çok iyiyz 1 gün çok kötü hiç normal olamıyoruz.çocugumda çok üzülüyor.ister istemez bazen duyabiliyor.ikinci kez dul kalma korkusu beni korkutuyor etrafın sana bakışları bir olmadı ikinci demi kafam okadar karışık ki saglıklı düşünemiyorum.
İsabet olmuş boşanmanız. O öküzke ömürmü geçer.merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?