İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

Dul dul diye niye kendini ikinci sınıf görüyormuş gibi davranıyorsun? ? Dul diye bişey kalmadı artık sen boşanmış bir kadınsın. Bi kere başardın tekrar başarırsın. Sırf dul (!) Olmamak için dayak yiyip birde oğlunu şahit ediyorsun. . Ya oğlunı da döverse??

Kurtulduğunuz için şükredin

eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda

Sizce eski eşinden boşanmış olmasının sebebi yeterince açık değil mi ?

O evde sizin disinizda bi yavru buyuyor, anasi elin adamindan tokat yiyor bagiris cagiris.. aileniz arkanizda siz hala el ne der diyorsunuz..
Ya sizofren gibi adami darlamayip guveneceksiniz ve alttan ustten ala ala gidecek bu evlilik ya da bosanacaksiniz..
Kendinizi degil cocugunuzu dusunun once

sizin onu çoktan boşamanız gerekirken neyse ki o boşanma işlemlerini başlatmış, şükredin ve önünüze bakın, kimse böyle bir deliyle evli kalmayı haketmez.
Ona göre ben sorunluyum psikologa gitmem lazım herseyi abartıyorsun güvenmeyi ögrenemiyorsun vs vs .tamam diyorum benimde hatalarım olabilir. ama bagırıp çagırmakla bi yere varılmaz .sucsuz olsam bile agzı çok iyi laf yapıyor sürekli kendimi suclu hissetmemi saglıyor.etrafıma da böyle akadaşlarım bi atışmaya sahit oldugunda onlar sucsuz oldugumu bilseler bile suclu oldugumu düşünüyorlar degişik bir yapıya sahip

Bencilsiniz arkadas. Bir cocugun var. Bu dengesiz ortamda buyumesine izin vereceksin.

Neden bosandigini anlamiyormus. Adamdan kurtuluyorum demiyor da.

Neyse belki durusma gunu anlarsin.

çocuguma karşı bi hatası olsa tabikide karşılıgını çok kötü alır. onunla ilgileniyor oynuyor ama onun yanında olmasada diğer odada bagırıp çagırıyor

bi daha sorayım eşin kararlı mı boşanmakta?
barışma olasılığınız nedir?
en önemli kısım bu bana göre.

Güven sorunu var diyosun mutlu olmadığın zaten apaçık ortada o insandan çocuğun da yok ailen arkanda e niye üzüldün ki boşanma dilekçesi yazdırdı diye ?

Bu adamları nerden buluyosunuz
Allah yatdımcınız olsun.
Ailen destekse arkadalarsa çocuğunla yeni bi hayata başla

çocuguma karşı bi hatası olsa tabikide karşılıgını çok kötü alır. onunla ilgileniyor oynuyor ama onun yanında olmasada diğer odada bagırıp çagırıyor

Diger odada bagirinca cocuk duymuyor mu saniyorsun, psikolojisi etkilenmiyor mu? Onceliginiz cocugunuz olsun elin adami degil.

ne olursa olsun, size hakaret etme, şiddet uygulama, bu kadar çabuk gözden çıkarma davranışlarını haklı gösteremez.

anlattığına göre eşinin ciddi srunları var ailende arkanda ise ayrıl ne bekliyorsun

Umarım eşiniz boşanmaktan vazgeçmez, yoksa siz her şeyi sineye çekecek gibisiniz.

Yaşadıklarının genelini bende yaşadım aldatma falan çok şükür yok sadece tokat yerine kolumu sıkmuştu ve daha 5 aylık evliyim aramiza ailesi girdi güzelce konuştu suan eşimle çok şükür aramız iyi çocuk konusunda ısrarcı zamanla dicem ama diyemiyorumda mademmadem ailende arkabda böyle kabahatlari da var bosan demek yablisiyim

Bence de sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu hayatı siz yaşadığınıza göre başkalarının ne düşündüğünün ne önemi var? Her şeyden önce bir anne olarak çocuğunuzu düşünmelisiniz. Onun psikolojisinin hiçbir değeri yok mu? Sürekli kavga gürültü ve hatta arada dayak çocuğu nasıl etkiler? Kimi daha çok seviyorsunuz eşinizi mi, çocuğunuz ve kendinizi mi?

İsabet olmuş boşanmanız. O öküzke ömürmü geçer.
Hayır anlamıyorumki evlenmeden melek gibimiydi. Oglunun gözü önündemi şiddet uyguladı sana??
Çok sinir oldum şuan :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…