- 11 Mayıs 2016
- 35
- 12
- 8
- Konu Sahibi minnoskurbaga
Ben bu konuyla alakalı bi yazı daha yapmıştım psikolojik tedavi gördüm ilaç kullandım ama yenemedim ne yenebildim nede ayrılabildim konuya geçeyim ben eşimden boşandım ve memleketime döndüm ailemin yanına komşumda beş sene önce eşinden ayrılmış lise yıllarında ona aşıktım evlendiğini duydum üzüldüm ve yıllar sonra kader ayrılmış eşinden görüşmeye başladık bir senedir görüşüyoruz çok aşırı kıskanç olduğu için çok sıkıntılar yaşadık istediği gibi olmamı istedi bazı arkadaşlarımla görüşmememi istediğini yaptım bir sene geçmiş ve çevreden hep onu eski eşi terketti diyorlar hep eski eşi laf gönderiyor o sağlıklı değil ben ondan terkettim psikopat falan aslında sanırım biraz dengesiz kırıcı davranıyo ve ben ondan ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü bir senedir ondan başka kimseyi görmedim hep evden çıkmadım şimdi ondan ayrılırsam dünyanın sonu gibi geliyo bir senedir kimseyi görmeyen ben naparım diye düşünüyorum herkesin kıskanarak baktığı ben şimdi korkuluk gibi kilo aldım üstelik nasıl terkedebilirim canım yanmadan nasıl unutabilirim yada emeğimi başka kadına teslim etmek ya acı çekerek ikinci eş ilk eşin gölgesinde yaşayacak yada bitecek acıta acıta sorum şu kızlar ilk eşin gölgesinde yaşanırmı