- Konu Sahibi tikengozlum
-
Sizin aldığınız nafakadan eski kayınvalidesine niye bahseder ki insan :s
Çok boşboğaz bi adam anlaşılan.
Bence konuşun eski eş de böyle kıskançlık yapıyosa koysun mesafesini.
bu cocuk sımdı anarnesıne falan olanı bıtenı anlatmıs ılerde sız evlenınce maazallh aranızı bozar ayrıca eskı kv amacı nekı sızı arastırms a dan z ye kadar buda ılgınc bellıkı bazı seyler bıtmemıs onlar ıcın sadece kagıt uzerınde bıtmıs karısıda trıp attıgına gore kıskanclık yapmıs demekkı hala eskı es takınıtda valla işin zorr
konuştum klasik erkek cevapları'' birdaha yapmıcam haklısın vs'' dedi
ama belliki eski eşi hala bitirmemiş bişileri nişanlımla konuştum '' sen bana onla herşey bitti diyosun ama o bitirmemiş ona göre davran hareket et tavrını koy dedim zamanında ama sen yapmadın nedemek o eve girmek nedemek muhabbet kurmak görüşmek istemiyorum güvenimi sarstın '' dedim ama bilmiyorum dinlemede kalcam bi süre görüşmicem
Gerekirse çocuğu her hafta sonu birlikte almaya gidin bence..İnsallah gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyodur.
birlikte almagibi bi şansım yok farklı illerdeyiz.
ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık
başınızdan kötü bir tecrübe de geçtiği halde evlenmek için bula bula bu adamımı buldunuz. kumanız ve kumanızın anası hayırlı uğurlu olsun o zaman. zira kocanız , kocanızın çocuğu , kocanızın eski eşi , kocanızın eski kaynanası ve bir zahmet siz ve çocuğunuzdan oluşan bi evliliğiniz olacak gibi görünüyor.
merhabalar sizlerin yardımına çokihtiyacım var
dört yıl önce eşimden ayrıldım kızımla birlikte ailemle yaşıyorum. geçen sene kız kardeşimin arkadaşı beni biriyle tanıştırdı oda benim gibi eşinden ayrılmış bi çocuğu var bir senedir görüşüyoruz iyi anlaşıyoruz çocuklarda iyi anlaşıyo baktık herşey güzel gidiyo nişan yaptık aile arasında fakat hiç beklemediğim bişiyle karşılaştım çocuk annede kaldığı için hafta sonları almaya gittiğinde eski kv si benimle ilgili sorular sorarmış buda ne var neyok anlatmış çekindiğimiş fotolardan, gezdiğimiz yerlerden, nereli oldumdan, çocuğumun ne kadar nafaka aldığından herşeyden haberi var kadının (beni tanıştıran kız arkadaşım, nişanlımın eski kv sini yakındantanıyor birgün kız arkadaşıma oturmaya geliyo ve benim kız kardeşimde orda kadın başlıo anlatmaya) ben bunları öğrendimm şook oldum. boşanıp çıktığı eve rahatlıkla nası girebilir bi insan nası muhabbet kurar. eski karısı da bi tuhaf nişanlımla olduğum sıralarda oğlu aradı bi gün ''baba neden beni bu hafta almadın '' dedi ''işim var oğlum ondan alamadım'' diyince eski karısı atladı hemen '' sen onunlasın biliyorum neden yalan söylüyosun onunlasın işte'' diye trip attı.
vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim ne yapacağımı şaşırdım kafam durdu nolur fikirlerinize çok ihtiyacım var yardım edin
Canım insan çok etkileniyor burada yazılanlardan biliyorum ben ama yoğurdu üflemeden yeme demeden de duramayacağım. Aman diyim, pek hoşuma gitmedi bu hareketler...
konuştum klasik erkek cevapları'' birdaha yapmıcam haklısın vs'' dedi
ama belliki eski eşi hala bitirmemiş bişileri nişanlımla konuştum '' sen bana onla herşey bitti diyosun ama o bitirmemiş ona göre davran hareket et tavrını koy dedim zamanında ama sen yapmadın nedemek o eve girmek nedemek muhabbet kurmak görüşmek istemiyorum güvenimi sarstın '' dedim ama bilmiyorum dinlemede kalcam bi süre görüşmicem
siz tepkinizi güzelce ortaya koymuşsunuz ama yakında evlilik fikri vardıysa süreyi uzatıp iyice tanıyın iki tarafı da, iyice gözlemleyin. nişanlınız sözünü tutuyor mu, yine sizi kızdıracak boşboğaz davranışlarda bulunuyor mu iyice gözlemleyin.
başınızdan kötü bir tecrübe de geçtiği halde evlenmek için bula bula bu adamımı buldunuz. kumanız ve kumanızın anası hayırlı uğurlu olsun o zaman. zira kocanız , kocanızın çocuğu , kocanızın eski eşi , kocanızın eski kaynanası ve bir zahmet siz ve çocuğunuzdan oluşan bi evliliğiniz olacak gibi görünüyor.
dött ay önce nişan yaptım ve haziranda evlenmeyi palanlıyoduk yüzük takıldı bir hafta sonra bi telefon ''ben sana söyleyemedim benim maddi sıkıntılarım var nikahı erteleyelim seneye'' dedi ben tepki gösterdim neden söylemedin falan tartıştık sonra kabullendim aradan geçti bi zaman şimdi bu olay yediremiyorum kendime zoruma gidiyo sürekli şüphe içinde nereye kadar
dött ay önce nişan yaptım ve haziranda evlenmeyi palanlıyoduk yüzük takıldı bir hafta sonra bi telefon ''ben sana söyleyemedim benim maddi sıkıntılarım var nikahı erteleyelim seneye'' dedi ben tepki gösterdim neden söylemedin falan tartıştık sonra kabullendim aradan geçti bi zaman şimdi bu olay yediremiyorum kendime zoruma gidiyo sürekli şüphe içinde nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?