ikinci evlilik yapmak üzereyim ama eski karısıı beni kuşkuya düşürüyo yardım edin

ya karısı ölmüş olsun yada hiç evlenmemiş olsun şekerim
neden göz göre göre böyle bir ilişkiye devam edeceksinki
al işte cogu bosanmıs erkek bu sekılde yasıyor
ben sahsen baska bır kadın varlıgını kabul edemem
cocuklar buyuk degılmı kendılerı konusamıyormu?
yad bılmıyorum
senım de 2.5 yasında olmustum vardı evlendıgımde canım illlada cocugu olan seni anlıcak dıye bırsye yok emın olabilirsin

düzeltme

arkadaşımın başına gelmişti böyle bişi;
adam evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuyomuş, arkadaşımda evlemiş ayrılmış bi oğlu vardı. adam öyle sahiplenmişti çocuğu özel okula falan göndermişti taki arkadaşım hamile kalana kadar. adam çocuğu evde istemedi özel okuldan aldı tavrı tamamen değişti evde hor görmeye başladı çocuk şimdi annanesinde. bu adamdan bi kızı oldu buda böyle
herkez bu adam gibi olacak diye bi kaide yok tabi şans işte
benim çocuğum 10, onun ise 4 yaşındailetişim kuracak yaştalar bence çocuk için konuşmaları normal tmm ama kadın takıntılı evleneceğini duyunca kıymetli oldu ...

kadın için bile olsa konuşmaları normal deilll benceee benimde ikinci evliliğim ve konuşmadıgı halde çok sorun çıkardılar vala evlenrsen çok sorun olur basın agrır bide nişnlın mantklı deil ne demk ya seni anlatıooo ben kaynanamgilin bile konuşmasına bahsetmesine deli oluom boşanmış bitmşşş gittigi gün adınıda bitircklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…