- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi tikengozlum
-
haziran böyle kritik bir ilişki için çok erken. aranızda ciddi bir duygual bağ olduğunu da görmüyorum açıkçası, diğer yandan da nişanlınızın umursamaz denecek tavırları filan. bu kişiyle evlenmemeniz hayatın sonu değil. sanırım ikiniz de evlenip boşanmış olmanızdan dolayı kriterlerinizi uygun gördünüz ama dediğim gibi hayatın sonu değil. bu kadar umutsuz bir ilişkiyken zorlamak ne kadar doğru? geç olsun güç olmasın, illa ki güzel bir yuva kurarsınız yeniden. kendinizi evlenmeye mecbur hissetmeyin. illa ki bir yerde kısmetleriniz sizi bekliyordur. bence kendinizi fazla zorluyorsunuz ve artık nişan falan da olmuş caymak zor gibi mi geliyor istememenize rağmen?
evet bana yüzük atmak ağır geliyo düzelir diye baktıkça hep tersi olacak hissediyorum..
eski eşte bir kıskançlık sezdim.
ya da, çocuğunu çok sevdiğinden dolayı, evladının üzülmesini istemedi.
''hayatına biri girdi, çocuğumu ihmal etmeye başladı, üzülüyor yavrum'' dıye düşünüyor da olabilir.
2 ihtimalden birisi, ama hangısı? allah bilir.
acele etme bence
nişanlın senın özelini anlatıyorsa demek ki onlarla arası iyi.
niye anlatmış ki yani, onu da anlamadım yaa neyse.
hiç sevmem laf taşıyan erkekleri, sorulduğu zaman ''bir fikrim yok, bu konu sizi ilgilendirmez'' diyebılırdi.
yani benim duyumlarım sezgilerim kadın kıskançlık yapıyo gibi geliyo kadının anneside söylemiş arkadaşıma ''benim kızım dünden razı dönmeye eşi istese hemen birleşecekler'' demiş bunu nişanlıma söyledim ''o istiyo olabilir ama ben istemiyorum diyo.
ama o eve giriyo bunlara sinir oluyorum tavrını kyması gerekmiyomu çocucuğunu al çık bu kadar sen ne daha muhabbet kuruyosun diyorum ''düzelicem haklısın'' diyo ama tatmin olamıyorum
işte bu sebeblen 2.evililiğimi yapmama ragmen daha once evlilik yapmayan bır adam ıstedım oyled eoldu
tamam ben eskı esimle hiç irtibata gecmiyoprum gecmem ne aılesiyle akrabasıyla ama karsımdaki ınsan boyle olmayabilirdi
risk almadım zaten oyle bır talıbımde olmadı
sızın yerınızde olsam asla evlenmezdım bu kısıyle hatta oturur nısan taktım dıye aglardım
zayıf karakterlı bır adam bellıkı
evet bana yüzük atmak ağır geliyo düzelir diye baktıkça hep tersi olacak hissediyorum..
Bir kere evlenip boşanmışsınız farklı şehirlerde birbirinizi ne kadar tanıyabilirsiniz bir de eski kaynanası ve eşi de o şehirdeyse nasıl uzak tutacaksınız. Aynı şehirlerse arkadaşınıza nasıl gelip anlattı senin hakkında bildiklerini arkadaşında mı eşinin bulunduğu şehirde yaşıyor. İkinci evliliklerde her zaman daha detaycı ve dikkatli olmalısınız. Baksanıza param yok nikah yapamam diyor oyalamadığı ne malum seven insan hemen kavuşmak ister. Peki nişanlınızın ailesinden hiç söz etmemişsiniz onlar nasıl insanlar sizi kabullendiler mi çocuğunuza tavırları ne olacak kendi torunları gibi sevebilecekler mi tabi en önemlisi eşiniz şimdiden tavır koyamıyorsa evlenince nasıl koyacak boşandığı andan itibaren tüm ilişiği kesilmeliydi o zaman olmadıysa sonradan hiç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?