ikinci evlilik yapmak üzereyim ama eski karısıı beni kuşkuya düşürüyo yardım edin

Adam seni bulunca kıymetli olmuş.. Eski eş ve anası senin peşinde evlenirsen rahat vermeyecekler.. Eski eş çocuğu kullanacak.. Ama işin en kötü yanı nişanlının sana güven vermemesi,seni bu konuda rahatlatmaması..

Lütfen bir tecrübe yaşamışsınız.. Ağrımayan dişinize çöp sokmayın.. Birilerine inat iş yapmayın..

evet bana yüzük atmak ağır geliyo düzelir diye baktıkça hep tersi olacak hissediyorum..

evet bana yüzük atmak ağır geliyo düzelir diye baktıkça hep tersi olacak hissediyorum..

Neden ağır geliyor ki? Asıl şimdi daha güçlü, daha cesur, daha dik olman gerekmez mi? Bir kere yaktın başını talihsiz evlilik yaşadın,bile bile ikincisine izin vermem diyebiliyor olmalısın bence..
Üstelik bir de çocuğun var..Onu da düşünmelisin.

zaten bir dertten kurtulmuşsunuz, bir dahaki adımınızı 40 kere düşünerek atmanız gerekiyor, bence çok şanslıymışsınız ki öğrenmişsiniz bu durumlarını. bence hemen bitirin.

yani benim duyumlarım sezgilerim kadın kıskançlık yapıyo gibi geliyo kadının anneside söylemiş arkadaşıma ''benim kızım dünden razı dönmeye eşi istese hemen birleşecekler'' demiş bunu nişanlıma söyledim ''o istiyo olabilir ama ben istemiyorum diyo.
ama o eve giriyo bunlara sinir oluyorum tavrını kyması gerekmiyomu çocucuğunu al çık bu kadar sen ne daha muhabbet kuruyosun diyorum ''düzelicem haklısın'' diyo ama tatmin olamıyorum

bazı şeyler için elbet savaş vermek lazım, ama bu iş gerçekten senın için çok karışık
arkadaşın ve kadının bağlantısını çözemedim ben:26:

neyse, bence olmaz bu iş, gerçekten başın çok ağrır
sinirlerin çok bozulur.

yolun başında yaşadıklarıma inanamıyorum yaklaşık iki hafta oldu sürekli arıyo ama benim içimden gelmiyo bir şans istiyo bitmesi için bbu sebep olamaz diyo pisikolojik baskı yapıyo sen hazırmışsın bitirmeye falan diyo şans versem bu zamana kadar neye düzelir diye baktıysam hiç bişi düzelmedi ama karar veremyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum üzülmekten yoruldum
ayrıca yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız içinde ayrıca..

işte bu sebeblen 2.evililiğimi yapmama ragmen daha once evlilik yapmayan bır adam ıstedım oyled eoldu
tamam ben eskı esimle hiç irtibata gecmiyoprum gecmem ne aılesiyle akrabasıyla ama karsımdaki ınsan boyle olmayabilirdi
risk almadım zaten oyle bır talıbımde olmadı

sızın yerınızde olsam asla evlenmezdım bu kısıyle hatta oturur nısan taktım dıye aglardım
zayıf karakterlı bır adam bellıkı

adam sizin özelinizi ne kadar nafaka aldığınıza kadar eski kayınvalidesine anlatıyorsa
1) adam size saygı duymuyordur
2) eski eşinden olan çocuğun geleceği ile ilgili tedirginlik yaşanmış demektir. bu durumda muhtemelen sizin çocuğunuz sığıntı muamelesi görecektir. sizin çocuğunuza yapılan her harcama diğer çocukla kıyaslanacaktır, herşey çok görülecektir.
3) adam eski kayınvalideyi ikna etme çabası göstermiş olabilir, bu da siliklik göstergesidir. ben de boşanma aşamasındayım, boşanmadım bile; ne eşim denen vatandaşa ne de ailesine zerre hesap vermem, nişanlınızın tavrı çok garip...
.
.

vs. vs ....

kısacası gelecekte çocuğunuz için ve özel hayatınız için çok savaşmak zorunda kalabilirsiniz... evlilikte "biz " bilinci yoksa o evlilikten hayır gelmez.

daha önce evlilik yapmış insanla evliliği düşünme sebebim benim çocuğum var onunda olursa beni anlar.
fakat böyle içli dışlı olacağı aklıma gemezdi çünkü mantık dışı. madem içli dışlısın halen birbirinizin hayatındasınız neden boşandınız diye sormazlarmı. karşımdakini hep kedim gibi sandım ben eski eşime neden açıklama yapıyım, neden özelimi paylaşıyım o da bana anlatmaz sorarmam bile doğrusuda bu bence....

Nişanlınızın tavrı hoş değil. . Ve hiç guven vermiyor. .
Bi es verin, evlilik icin acele etmeyin..
Hakkınızda hayırlısı olsun

bir erkek eski kayınvalidesine niye nişanlısını anlatsın ki.hiç bir mantık yok bundabence evlilik için acele etme iyi düşün canım nişanlının eski eş ve ailesi ile bu kadar içli dışlı olması bile rahatsız edici birşey.o çocuğuyla ilgilenmeli sadece eski kaynana ile seni konuşmamalı

''onlara neden anlattın ne gerek vardı'' diyorum '' çocuğun velayetini alıcam seni tanımaları için anlattım kızıda bende ümidini kessin istedim'' böyle saçma sapan bişiyle geldi bu sefer. eski eş bu zamana kadar birleşiriz ümidi beslemiş bunları bile bile çok rahat o eve gidiyo miğdem bulandı artık...

bence de biraz daha zaman verin. hem maddi şeyleri saklamaması açısından, hem de diğerleriyle ilişkilerine nasıl yön verdiğini görmek açısından. ben çocuğun ananesine anlatmasında bi sorun görmüyorum, belki de eski kv si ile arası iyiydi. evladı gibiseviyodur belki mutlu olsun istiyodur, paylaşmıştır nişanlın da. ya da dediği gibi birlikte yaşayacaksanız seni merak etmesi de normal.. nafaka meselesi saçma tabi..
verdiğiniz zaman sonunda değerlendirdiniz baktınız, hala içinize sinmiyorsa yüzük atmak ağırınıza gitmesin. bi kere boşanmışsınız emin olun yüzük atmak boşanmaktan daha hafif olur. boşuna yıpranmazsınız.. emin adımlar atın. güvenemiyorsanız bile bile lades olmasın allah korusun..

Kadın seni kıskanıyor besbelli ki. Benim ablam da boşandı sanırım boşanan kadınlarda var bu, adamı sevmiyor nefret ediyor hatta çok kavgalı gürültülü ayrıldılar zaten, ama adamın bi kadınla filan görüştüğünü duysa sinirleniyor çocukla görüştürmek istemiyor.

Artık çocuğu (yani yeğenim) o kadını sever diye mi istemiyor yoksa adamın onu mutsuz ettiği için başkasıyla mutlu olmasından mı rahatsız oluyor bilemem de. Bence yanlış yani, boşandıktan sonra her iki taraf da istediğini yapabilir.

O kadın da bu psikolojiyle trip atıyordur belki de. Bu olayı sadece eş adayın çözebilir, konuşup gerekirse dayatma yapıp hatta tehdit edip olayı kapatman lazım. Evine girmesi şart değil, gider kapıdan tek kelime etmeden alır çocuğunu akşam da aynen evine bırakır bizde öyle oluyor. Annem veriyor çocuğu akşam gelince alıyor merhabalaşma bile yok. Samimiyete ne gerek var ?

nişanlınız hiç de güven verici değil.

evliliği askıya alın derim. 2.evlilik için daha da detaylı düşünüp karar vermeniz gerekli bazı şeylere gözünüz kapalı yönelmeyin.

evlenirseniz de 6 kişilik bir girdap sizi bekliyor bence

evliliği askıya aldım dinlemedeyim şuan izliyorum sadece.
eşine gelince evt kıskanıyo bundan eminim hemen çocuğu kullanmaya başlamış nafakayı yükseltmek için dava falan açmış görüşmesini kısatlamaya çalışıyo.
aceba kadın evlenmiş olsada aynı olurmu uğraşırmı bizimle. ama kimi kandırıyorum nişanlım veriyo bu rahatlı onlara..

Bir kere evlenip boşanmışsınız farklı şehirlerde birbirinizi ne kadar tanıyabilirsiniz bir de eski kaynanası ve eşi de o şehirdeyse nasıl uzak tutacaksınız. Aynı şehirlerse arkadaşınıza nasıl gelip anlattı senin hakkında bildiklerini arkadaşında mı eşinin bulunduğu şehirde yaşıyor. İkinci evliliklerde her zaman daha detaycı ve dikkatli olmalısınız. Baksanıza param yok nikah yapamam diyor oyalamadığı ne malum seven insan hemen kavuşmak ister. Peki nişanlınızın ailesinden hiç söz etmemişsiniz onlar nasıl insanlar sizi kabullendiler mi çocuğunuza tavırları ne olacak kendi torunları gibi sevebilecekler mi tabi en önemlisi eşiniz şimdiden tavır koyamıyorsa evlenince nasıl koyacak boşandığı andan itibaren tüm ilişiği kesilmeliydi o zaman olmadıysa sonradan hiç olmaz.

benim arkadaşım kaynanayı tanıyo yakındanona oturmaya geliyo arkadaşım soruyo ''damadınla kızın ne yaptı birleşeceklermi'' falan diye kadında başlıyo anlatmaya (fakat kaynana tabki benim arkadaşım olduğunu bilmiyo oyüzden rahat konuşuyo) ne var nne yok benim hakkımdaa hatta ağzıda bozuk bi kadınmış küfürlü falan neler neler...
nişanlımın ailesiyle aram iyi bi sorunumuz yok o yönden iyim enazından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…