Amin canım sağol ama bunlarda pazarda satılmıyoki gidip seçsem zenginlikte gözüm yok evini geçindirsin bana dürüst olsun yeter ama korkuyorum işteMesleği önemli değil de helal kazandıktan sonra.
Gerçekten 2000 lira ile geçinebilmek kolay değil,hele ev de yokken,bunu düşünün derim.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Tabii orası öyle de yine de iyi düşünmeli derim.Amin canım sağol ama bunlarda pazarda satılmıyoki gidip seçsem zenginlikte gözüm yok evini geçindirsin bana dürüst olsun yeter ama korkuyorum işte
Eski eşinin gözü dışarda olduğu için ayrılmış hatta en iyi benim adlı programa katılmış videolarını gösterdi.parayı seven biriymiş yani kızı annesinde kalıyo.tabiki arada kızına harçlık verıyo.evi var ama babasınkaloyo orda annesi yok.ben beraber oturmak istemediğim için kiraya çıkmayı teklif etti.tabiki hemen yarın evlenme kararı almicaz ailem onaylamazsa asla evlenmem.evlenme demiyorlar ama onlarda iyi düşün diyolarvalla vaatler verilir de icraate gelince erkekler 10 adım geri çekiliyor,siz zaten bir evlilik yapmışsınız ve aldatıldığınız için boşanmışsınız şimdi şehirler farklı olabilir önemli olan daha dikkatli davranmak ne kadardır tanışıyorsunuz?eski eşinden neden ayrılmış?kızı kimde kalıyor ?2000 maaşla nasıl bakacak size evi kira ise ? bu sorular uzar gider yani kısa sürede tanıdığınız birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz ilk olmadığı halde?
tebrik ederim olayın özünü çözmüşsünüzBen de bosandim. Bir oglum var. Ama sixin gibi cesaret edemezdim dogrusu. Bana sahip ciksin diye ...
Ben kendi kendime sahip cikabilirim. Siz de yapabilirsiniz. Bir duzeniniz vardir muhakkak. Bence calismiyorsaniz bir ise girin. Kendi ayaklarinizin uzerinde durmak daha mutlu edici. Baskasina muhtac olmadan yasamak herseyden guzel. Bence bir esten cok bir is bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?