İkinci evlilik

esraygcgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
3
1
1
40
Bayanlar merhaba yeni üye oldum burda size danışmak istedim kafam çok karışık.bir evlilik yaptım boşandım 1 oğlum var.3 yıldır ayrıyım.şimdi biriyle tanıştım ben 32 yaşındayım o 42 şehirlerimiz farklı.o da boşanmış 17 yaşında kızı var benimle evlenmek istiyor.çok hoş biri etkilendim kısa zamandır tanıyorum ama iyi birine benzıyor bana ve oğluma hep bakıcana mutlu edicene dair konusuyor.kendisi tanker şoförü.ikinci evlilik olacağı için çok korkuyorum ilk eşim sürekli aldatmıştı beni.herkes bana aman boşver napcan şoförü daha iyi birini bul fln dıyo 2000 tl maaşı varmış.o parayla nasıl geçinceksiniz evi bile yok bilmem ne kafamı karıştırıyolar.yalnız yaşamaktan sıkıldım evlenmek istiyorum evde bi erkek olsun bize sahip çıksın istiyorum ama kimse olumlu bakmayınca kendi kafama göre karar almak istemedim sonra bu evlilikte olmazsa hangi yüzle dönücem memleketime napıcam ben yaaa:KK43:

Mesleği önemli değil de helal kazandıktan sonra.
Gerçekten 2000 lira ile geçinebilmek kolay değil,hele ev de yokken,bunu düşünün derim.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Mesleği önemli değil de helal kazandıktan sonra.
Gerçekten 2000 lira ile geçinebilmek kolay değil,hele ev de yokken,bunu düşünün derim.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Amin canım sağol ama bunlarda pazarda satılmıyoki gidip seçsem zenginlikte gözüm yok evini geçindirsin bana dürüst olsun yeter ama korkuyorum işte

valla vaatler verilir de icraate gelince erkekler 10 adım geri çekiliyor,siz zaten bir evlilik yapmışsınız ve aldatıldığınız için boşanmışsınız şimdi şehirler farklı olabilir önemli olan daha dikkatli davranmak ne kadardır tanışıyorsunuz?eski eşinden neden ayrılmış?kızı kimde kalıyor ?2000 maaşla nasıl bakacak size evi kira ise ? bu sorular uzar gider yani kısa sürede tanıdığınız birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz ilk olmadığı halde?

Ev kiraysa, bir de nafaka veriyorsa 2000 tl ile geçinilmez...

Sadece iyi insan olduğu için de evlenilmez.

Yaşam şartları çok zor. İyi düşün taşın...

Hayaller hayatlar.....
Para ile saadet olmaz lafına inanıyorsanız evlenin. Hem sizin ve çocuğunuzun hemde kendi kızının masraflarını karşılaması mümkün görünmüyor buradan bakınca. Lafta herkes iyi zaten. Başınızdan evlilik geçmiş. Eski eşinizide iyi biri sanarak evlendiniz muhtemelen. Bakın neler yaşatmış size. Acele etmeyin.

valla vaatler verilir de icraate gelince erkekler 10 adım geri çekiliyor,siz zaten bir evlilik yapmışsınız ve aldatıldığınız için boşanmışsınız şimdi şehirler farklı olabilir önemli olan daha dikkatli davranmak ne kadardır tanışıyorsunuz?eski eşinden neden ayrılmış?kızı kimde kalıyor ?2000 maaşla nasıl bakacak size evi kira ise ? bu sorular uzar gider yani kısa sürede tanıdığınız birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz ilk olmadığı halde?
Eski eşinin gözü dışarda olduğu için ayrılmış hatta en iyi benim adlı programa katılmış videolarını gösterdi.parayı seven biriymiş yani kızı annesinde kalıyo.tabiki arada kızına harçlık verıyo.evi var ama babasınkaloyo orda annesi yok.ben beraber oturmak istemediğim için kiraya çıkmayı teklif etti.tabiki hemen yarın evlenme kararı almicaz ailem onaylamazsa asla evlenmem.evlenme demiyorlar ama onlarda iyi düşün diyolar

Bence meslekte önemli simdi söyle birsey var: eski eskim üni mezunu olmayisini sorun ediyordu hep bir kiskanclik. Ben nolcak hiçte onemli degil diye düsünüyordum ama erkekte hele bir asagilik kompleksi baslyior ki sorma..hem maasimiz da çok uçurum fark vardi ki bir erkek için bunun ne demek oldugunu o zaman ögrendim. Evliligimi yipratti bu mesele. O yüzden es geçin demiyorum. Ikinizinde sorun etmemesi lazim..

Evet birde neden bosanmis ona bak sen bu önemli yoksa ayni sorunlari yasatmasin sana.

Ben de bosandim. Bir oglum var. Ama sixin gibi cesaret edemezdim dogrusu. Bana sahip ciksin diye ...
Ben kendi kendime sahip cikabilirim. Siz de yapabilirsiniz. Bir duzeniniz vardir muhakkak. Bence calismiyorsaniz bir ise girin. Kendi ayaklarinizin uzerinde durmak daha mutlu edici. Baskasina muhtac olmadan yasamak herseyden guzel. Bence bir esten cok bir is bulun.

kısa süredir tanıdığınızı söylemişsiniz. bence hemen kapılmayın. biz kadınlar maalesef duygusal olduğumuzdan, sezgilerimize güvendiğimizden yanılıyoruz bu konularda. ben eşimle 2 yıl flörtün sonunda evlendim. ve çok aşık olduğumdan aradaki kültür, görgü farkını -özellikle ailelerin farklılığı-, zevk uyumsuzluğunu zır zır gezdiğimiz iki senede göremedim. normalde ters gelecek ne davranışı olsa "aman nolucak insanız alt tarafı, mükemmel değiliz" diye iyimser düşündüm. mesleği vardı, iyi bir şirkette çalışıyordu ama stajdan sonra girmiş ve asgari ücretten başlamıştı. buna rağmen evlendim. şimdi keşke yapmasaydım demiyorum ama iyi ki yapmışım da diyemiyorum. hayat çok zor. iki çocuktan sonra ben de işi bırakmak durumunda kaldım. gelir yetişmiyor. maddi sıkıntılar insanı çökertmeye yetiyor. aşkı falan hatırlamıyor ki insan istediklerini yapamayınca. bazen bekar olsam daha iyiydi diyorum.

iyi insan olmak yetmiyor gerçekten. hem iyi olduğuna bu kadar kısa sürede emin olamazsınız. kısmetinizde varsa doğru insanı bulursunuz zaten. dar gelirli biriyle evlenerek kendinize kötülük yapmayın.

Ben de bosandim. Bir oglum var. Ama sixin gibi cesaret edemezdim dogrusu. Bana sahip ciksin diye ...
Ben kendi kendime sahip cikabilirim. Siz de yapabilirsiniz. Bir duzeniniz vardir muhakkak. Bence calismiyorsaniz bir ise girin. Kendi ayaklarinizin uzerinde durmak daha mutlu edici. Baskasina muhtac olmadan yasamak herseyden guzel. Bence bir esten cok bir is bulun.
tebrik ederim olayın özünü çözmüşsünüz
oğlun ve sana mutluluklar

canım ben de ikinci evliliğimi yaptım
ben öğretmenim eşim de memur
onun da benim de aynı yaşlarda kızlarımız var kızı annesiyle kalıyor yazları bizimle ve çok seviyorum
ailemin desteğini aldım herşeyden önce
bence bu çok önemli
maddi anlamda sıkıntı yaşamamak da mühim bence
inşallah hayırlı olan gerçekleşir senin için

Back
X