ikinci evlilik

poncikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
38
13
3
39
Arkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?

şuan msjla iletişim kuruyolar çocuk küçük olduğu için nişanlım o bayandan nefret edio ona yanlışı yüzünden hastalık dısında yüzyüze gelmem dedi hastalık olursa Allah korusun yanımda sen olursun zaten dedi o konuda sıkıntımız yok şükür

Siz sefkatli olun ve sevginizi gosterin her zaman gerisi kendilinden gelir,haftasonu evinize geldiginde onun sevdigi yemekleri yapin oyunlar oynayin tatile yada piknige gittinizde onuda dahil edin kendisini yabanci gormesin.

Ne zamandır taniyorsunuz bilmiyorum ama doldurmak isteseydi simdiye kadar belli olurdu en basiti hediyelerinizi kabul etmezdi.

Esiniz icin dusundugunuz soruyu kendiniz icinde sorun bence benim çocuğum olunca acaba ayrimcilik yapar miyim diye.

Ikisi de evladi olacak eger onun annesi babasi ayri hassas diye daha fazla uzerine duserse bilemem. Ama sen eski esle muhatap olmalarini sorun eder misin? Eski es nasil bi karakter o da onemli.

Nedense Bosanan her erkek yanlısı daima karsı tarafın yaptıgını soyluyor
Surda bitane adamın yanlıs yaptıgı ıcın biten evlilik görmedim
Melek melek adamlar buluyorsunuz ne sanslısınız

Canım sen onun annesi olmayacaksın onun için bir abla teyze olman yeterli. Elbetteki çocuğu ilgilenecek. Bazı şeyler eşinin olgunluğuna yapıcılığına bağlı. Tabi seninde sonuçta özel günlerde rahatsızlıklarda eski eşiyle görüşecek. Çocuk büyüdüğünde sizi sevmeye bilir bu senin için bir sorun olmasın. İlerde eşini bu kız ile kendi çocuğun arasında seçim veya ikileme sokmazsan bir sıkıntı olmaz.

hediyelerimi annesi bilmiyo babanede kalıyor hediyeler gelinece oynuyor ya da giyiyor

zaten onun bir annesi var zaten anne olamam abla dio bana :) olgun vicdanlı biriyim ama bazen korkuyorum galiba

Sakin çocuklu adamla evlenmeyin

Çocugun annesi pat ölse. Allah gecindenversin ama. O çocuk sizinle yaşamaya başlayabilir.

Annesi size karşı çocuğu doldurabilir. Ya da cocuk ilerde aklı başına geldiği zaman sizi sevmeyebilir. Eşiniz ikiniz arasinda kalabilir.

Yani ne olacağını bilemeyiz. Ama sorunsuz olmayacağını ön görebiliriz.

Bence bosanmiş erkegi ilk önce cocuguna olan sorumluluklarini yerine getiriyor mu ,ilgileniyor mu diye test etmek gerekir ki sizin nisanliniz zaten yapiyormuş bu olmasi gereken.ileride sizinle olan cocuguna da aynisini potansiyel olarak yapar inanin.ayirim yapacagini sanmiyorum evlat evlattir.Asıl tam tersi olsaydi sorundu.Siz sadece bu durumu en basindan kabullenip ,gerektiginde bir tel ile cocugunun yanina gitmesi gerektigini hep bilin.cunku oyle olmasi gerekir

işte onu diyorum çocuk şu an küçük hep küçük kalmayacak.
şimdiki zaman ve şartlar değişecek.
siz mesela büyüdüğünde sorun yaşarmıyım demişsiniz ya evet kız diyelim ki mezuniyetinde anne babasını yanında istedi buna engel olursanız sorun yaşarsınız. özetle kızın hayatında doğal hakları ile ilgili sorun yaşatırsanız sorun yaşarsınız.

Bunlar vesvese degil, bunlar nisanlanmadan önce düsünülcek seylerdir. Simdi düsünülmesi geçtir.

Nisanlin hafta sonu kizina bakiyormus, çok güzel tabiki fakat siz ne yapacaksiniz? Hafta sonlari kari koca gezmeye çikmak istemezmisiniz? Yada geç uyanmayi? Sevismeyi?

Farkli sehirlerdesiniz bile, nasil birbirinizi taniyabiliyorsunuz? Nereden biliyorsunuz nisanliniz kizi ile esi arasinda iyi bir ayrim yapabilcegini?

Hangi neden ile ayrildi nisanliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…