- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Arkadaşım 2. Evliliğim. Su an neyse eşim evlenmeden önce de oydu.Arkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?
Geçmiş olsun benimde demek istediğim buydu bazı erkekler ikinci evliliği yapınca eski eş değere biniyor evet insan kendi doğurdukları çocuklarla sorun yaşıyabilir ama insan öz anne olmayınca çocuğa yapma desen babanın zoruna gidebilir her laftan kötü bir anlam çikarirlarMerhabalar boşanmış ve 2 çocuklu biriyle evlilik yaptım. Ben de hiç evlenmemiştim. Çocukların annesi öyle bir doldurdu ki çocukları eşim de beni bir güzel terk etti ve şu an boşanıyorum. Çocuklarınin annesi olduğu için de hiç suçlu görmedi onu eski eşim. Olan bana oldu.
hee düğününe gidecek tabiki mezuniyet için söylemişti onu :)hatta nasip olursa ailecek beraber gideriz :) hayal aleminde yaşamıyorum şükür
+1 nitekim nisanlinizin sizden cocugu oldugunda da kendi cocugu olacak. Fakat uvey anne olmak her kadinin hakki degil. Siz iyi bir anne olabilecek misiniz?Siz sefkatli olun ve sevginizi gosterin her zaman gerisi kendilinden gelir,haftasonu evinize geldiginde onun sevdigi yemekleri yapin oyunlar oynayin tatile yada piknige gittinizde onuda dahil edin kendisini yabanci gormesin.
Ne zamandır taniyorsunuz bilmiyorum ama doldurmak isteseydi simdiye kadar belli olurdu en basiti hediyelerinizi kabul etmezdi.
Esiniz icin dusundugunuz soruyu kendiniz icinde sorun bence benim çocuğum olunca acaba ayrimcilik yapar miyim diye.
Neden nişanlınızın kızı babaannede kalıyor?hediyelerimi annesi bilmiyo babanede kalıyor hediyeler gelinece oynuyor ya da giyiyor
Çocuk değil başlığı açanın aldığı hediyeler kalıyor babaannede ben öyle anladımNeden nişanlınızın kızı babaannede kalıyor?
Annesi veya babasında niye kalmıyor?
Benim takıldığım en çok bu oldu..
Evlenince de müstakbel eşinizin kızı babaannesinde mi kalacak???
Sevin sayın ama annesi babası kadar ilgili olmayın vıcık vıcık olmayın arada hep bi mesafe olsun benim eşimle evlendiğimde onun kızıda 3 yaşındaydı çok sıkıntılar yaşadım çok sevip sarmalayınca daha mutlu olucam zannettim....anne bekar olduğu için sürekli anne ve kız problem yaşattı çoçuk hasta diye gece yarıları eşimi aradı kiii numaraydı çoçuğu sürekli doldurdu 3yaşındaki çoçuk 23 yaşındaki kadın gibi kavga ederdi benimle ve bana iftira atardı x bana gelme dedi x bana kızdı derdi Allah tan eşim kadının huyunu bildiği için sorun yapmadı kadın evlenince kurtulduk huzur bulduk çocukta iyi oldu benimle önceden çocuğu dolduran kadın şimdi kocasıyla başbaşa kalmak için x ablanla iyi ol diye tembihliyor akıllı ve kurnaz ol çoçuğun yanında herşeyi konuşma eşinle tartışma sev sevgini göster ama kesinlikle onun annesi gibi davranma bizim kız 3 yaşında evde ne var ne yok dışarı anlatıyordu olanıda olmayanıda söylüyordu sonra mesafe koydum misafir muamelesi yaptım annede evlenince rahatladımArkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?
Evet öyleymiş.Çocuk değil başlığı açanın aldığı hediyeler kalıyor babaannede ben öyle anladım
Betesekkür ederim işte benim de korkum bu yönde
INŞALLAH ÇOK MUTLU BIR EVLILIK YAPARSINIS AMA ÇOCUKLU BIRIYLE EVLENMEK ÇOK RISKLI GERÇEK DUNYA VE IÇIMIZDEKI DÜNYA ÇOK FARKLI FARKLItesekkür ederim işte benim de korkum bu yönde
kısaca şöyle söyliyeyim, senin işin kaynanalık gibi zor birşey...dilinle kuşta tutsan, üvey anne etiketi varya üstünde, yaranamayacaksın, yaranamayacaksın...o yüzden, çokta kendinden ödün verme bence, ne olması gerekiyorsa, o şekil davran...seni çok çok sevmesi bile, karşı tarafı rahatsız edebilir...Arkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?
Arkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?
Eger iyi bir babaysa sizin cocugunuza da iyi bir baba olur..Eger su an eski esle bi problem yoksa iyi bi sey. Eski este bilincli bi anne ise asla doldurmaz cocugu.. Cunku cocuklar masum, ve akli basinda bi anne cocugu icin elinden geleni yapar..Arkadaşlar nişanlıyım 10 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yapıcam.Herşey yolunda şükür ama bazen kafama takmaktan alıkoyamadığım durum bir durum var tecrübeli olanlarınız varsa fikirlerinizi almak isterim.nişanlımın 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var annede velayet fakat herhafta sonu alıyor nişanlım her ay düzenli nafakasını da verir cok cok ilgili bir baba.kızına çok düşkün kızıda babasına aşırı düşkün.Benim çocuğum yok nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ben minnoş için elimden geleni yapamaya çalışıyorum hediyeler gönderiyorum seviyorum çocukları.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ? Ne yapmam lazım beni neler bekliyo bazen cok duygusal oluyorum kaldırabilir miyim sorun olursa diyorum.Bizim cocugumuz olduğunda acaba eşim ilk cocugu diye ayrım yapar mı falan diye vesevese lere kapılıyorum. tecrübeli anneler beni neler bekliyo ? Bosunamı takıyorum acaba ya da haklı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?