- 14 Eylül 2014
- 20.894
- 99.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunun annesi nefrette etse istese de istemezse de mecbur gelecek. Saçma salan konulmuş birax.
Onun dışında illa ki sorunlar olacaktır. Çocuklu insanla evlenmek sorumluluk demek. Ama siz kendinizi en iyi Tanıyan kişisiniz.
O Yüzden zorlanır mıyım diye sorun kendinize.
Bence çocuklu biri ile evlenmek ciddi bir sorumluluk.
Yeri gelecek kendi zamanınızdan vermeniz gerekecek sırf kötü niyetli bir ikinci eş gibi görünmemek için. Ileride kendi çocuğunuz olunca hormonlarınız ağır basacak ve belki eşinizin ilk çocuğuna yaptıkları gözünüze batacak. Ayrica bu çocuk büyüyecek, sizi sevmeyebilir ileride, sorun çıkarabilir. Hayatınızda hep orada duracak o.
Ben çok hümanist idim böyle konularda ama artık biraz realist bakıyorum gördüklerimden duyduklarımdan. Sizin çocuğunuz olsaydı daha denk olabilirdiniz ama çocuklu bir erkekle çocuksuz bir kadının evliliği bence zor. Zorluğun sebebi kadınlar değil erkeklerin dengeyi tutturamaması.
2. evliligimi kendim gibi cocuksuz biriyle yaptim..
Bosanmis ve cocugu oldugunu saklayan erkekler cikti karsima. Red ettigimde cocuk dusmani dediler. Halbuki ben cocuklari cok severim.
Isyerindeki mudurum cocuklu bir adam ile evlenmisti. Adamin ilk esi surekli rahatsiz etti. Kiskanclik krizlerine girdi. Gecenin bir yarisi cocuk hasta olmadigi halde evine cagirmalar mi dersin. Sen yalniz gel diye mesaj atmalar mi dersin. Mudurum hamile kaldi. Bebegi oldu. Bu kadin daha da cildirdi fesatliktan. Adam bir turlu resti cekmedi. Sen ona laf soylemezsin cocugumun annesi dedi. Ogullarinin dogum gunune kadar eski karisi geldi fotograf cektirdiler. Biz hep 3 kisiydik derdi, ben esim ve eski karisi.
Iyice sinirleri yipranmisti. Kocasi kendisine şizofrensin kiskancsin dedi. Bir zaman sonra adam eski karisina geri dondu.
Simdilerde kadincagiz psikolojik tedavi goruyor.
Cocuklu adamlarla evlenmeyin. Cocuklu adam evlidir.
uzaktan tanıdığım var. kadın adamdan 9-10 yaş kadar küçük evleneli 10 sene oluyor neredeyse. adamın ilk evliliğinden olan çocuğu 18 yaşında ve artık babasıyla yaşamaya başladı. çok sorun oluyor kadın istediği kadar iyi bir abla olsa da olmuyor... olmuyor... çocuklu adamlar allah kimseyi sınamasın gerçekten olmuyor...