ikinci evlilik

Ayrıca eşiniz şimdi tazeyken atıyor tutuyor da kızı iki gözyaşı döksün lise mezuniyetime gel baba desin, gör bakalım gidiyor mu gitmiyor mu??
benim eşim oğlu için asla dediği neleri yuttu yaptı. Annelik babalık böyle.
Siz o sözlere inanmayın hiç.

Çocuğunun annesi nefrette etse istese de istemezse de mecbur gelecek. Saçma salan konulmuş birax.
Onun dışında illa ki sorunlar olacaktır. Çocuklu insanla evlenmek sorumluluk demek. Ama siz kendinizi en iyi Tanıyan kişisiniz.
O Yüzden zorlanır mıyım diye sorun kendinize.

Daha yaşamadan sorunumuz yok cok sukur demiş hayret...her hsonu bir cocukla geçirmek bile zor yani en basta...eşinle başbaşa bi hsonu bile olmayacak

Bence çocuklu biri ile evlenmek ciddi bir sorumluluk.

Yeri gelecek kendi zamanınızdan vermeniz gerekecek sırf kötü niyetli bir ikinci eş gibi görünmemek için. Ileride kendi çocuğunuz olunca hormonlarınız ağır basacak ve belki eşinizin ilk çocuğuna yaptıkları gözünüze batacak. Ayrica bu çocuk büyüyecek, sizi sevmeyebilir ileride, sorun çıkarabilir. Hayatınızda hep orada duracak o.

Ben çok hümanist idim böyle konularda ama artık biraz realist bakıyorum gördüklerimden duyduklarımdan. Sizin çocuğunuz olsaydı daha denk olabilirdiniz ama çocuklu bir erkekle çocuksuz bir kadının evliliği bence zor. Zorluğun sebebi kadınlar değil erkeklerin dengeyi tutturamaması.

Konu sahibi bunları dikkatle oku her satırı doğru bak sorunumuz yok cok sukur deme

2. evliligimi kendim gibi cocuksuz biriyle yaptim..
Bosanmis ve cocugu oldugunu saklayan erkekler cikti karsima. Red ettigimde cocuk dusmani dediler. Halbuki ben cocuklari cok severim.
Isyerindeki mudurum cocuklu bir adam ile evlenmisti. Adamin ilk esi surekli rahatsiz etti. Kiskanclik krizlerine girdi. Gecenin bir yarisi cocuk hasta olmadigi halde evine cagirmalar mi dersin. Sen yalniz gel diye mesaj atmalar mi dersin. Mudurum hamile kaldi. Bebegi oldu. Bu kadin daha da cildirdi fesatliktan. Adam bir turlu resti cekmedi. Sen ona laf soylemezsin cocugumun annesi dedi. Ogullarinin dogum gunune kadar eski karisi geldi fotograf cektirdiler. Biz hep 3 kisiydik derdi, ben esim ve eski karisi.
Iyice sinirleri yipranmisti. Kocasi kendisine şizofrensin kiskancsin dedi. Bir zaman sonra adam eski karisina geri dondu.
Simdilerde kadincagiz psikolojik tedavi goruyor.

Cocuklu adamlarla evlenmeyin. Cocuklu adam evlidir.

Bak kardeşim eger bu beyfendinin eşi vefat etseydi ortada sorun kalmazdi ya da ilk eşi yeniden evlenseydi.

Ikinci evliligin. Yanlis anlama lutfen. Insan ikinci kez de bosanabilir. Insaniz hepimiz hata yapariz. Herseyler insanlar icin. Bile bile lades deme. Ben nasilsa bosandim karsima kim cikarsa evleneyim deme. Biz tecrubeliyiz yani . Sen bilirsin yine de. Umarim uzulmezsin.

2. evliligimi kendim gibi cocuksuz biriyle yaptim..
Bosanmis ve cocugu oldugunu saklayan erkekler cikti karsima. Red ettigimde cocuk dusmani dediler. Halbuki ben cocuklari cok severim.
Isyerindeki mudurum cocuklu bir adam ile evlenmisti. Adamin ilk esi surekli rahatsiz etti. Kiskanclik krizlerine girdi. Gecenin bir yarisi cocuk hasta olmadigi halde evine cagirmalar mi dersin. Sen yalniz gel diye mesaj atmalar mi dersin. Mudurum hamile kaldi. Bebegi oldu. Bu kadin daha da cildirdi fesatliktan. Adam bir turlu resti cekmedi. Sen ona laf soylemezsin cocugumun annesi dedi. Ogullarinin dogum gunune kadar eski karisi geldi fotograf cektirdiler. Biz hep 3 kisiydik derdi, ben esim ve eski karisi.
Iyice sinirleri yipranmisti. Kocasi kendisine şizofrensin kiskancsin dedi. Bir zaman sonra adam eski karisina geri dondu.
Simdilerde kadincagiz psikolojik tedavi goruyor.

Cocuklu adamlarla evlenmeyin. Cocuklu adam evlidir.

Ayyyy..Allahımmm..
Herif baskasıyla evlenince kıymete binmiş..
Adamda da iş yokmuş..
Yine bosanır onlar

Çocuklu adam evlidir cok dogru bence...Kesinlikle

uzaktan tanıdığım var. kadın adamdan 9-10 yaş kadar küçük evleneli 10 sene oluyor neredeyse. adamın ilk evliliğinden olan çocuğu 18 yaşında ve artık babasıyla yaşamaya başladı. çok sorun oluyor kadın istediği kadar iyi bir abla olsa da olmuyor... olmuyor... çocuklu adamlar allah kimseyi sınamasın gerçekten olmuyor...

Evet bi de boyle bişi var...cocuk annede denip geciliyor ama ilerki yıllarda cocuk artık senle kalıcam deyince veya annesi oyle isteyince vs cocuk babayla yasamaya baslayabiliyor....her ihtimali goze almalı...şahsen ben sürekli ex karısıyla gorusmelerine katlanamazdım bilmiyorum cok zor....telefonla konusuyorlar ne konusuluyor, adam ne hissediyor bilemiyorsun hiç ve konusma da diyemezsin

sizinde çocuk olsa olurdu ama hiç çocuğunuz yok direkt böyle bir sorumluluk altına girmeniz bence size yazık.saygılıda olabilir saygısızda olabilir annesinin verdiği terbiyeyi bilemezsiniz.annesi tepki olarak çocuğu dolduruşa da getirebilir.her hafta sonu sizde olacak hiç başbaşa olmayacaksınız.ileride kardeşi olacak belki eşiniz onun daha fazla üstüne düşecek üzülmesin etmesin diye.şımartacak sizi yok sayacak.onun dışında özel günlerde,kötü zamanlarda hep bir iletişim hali olacak öteki eşle.bunları düşünerek karar verin.eşinizin ne dediğinin şuan önemi yok köprüyü geçene kadar bol keseden atma ihtimalide var.

Back
X