• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik

Yani açıkçası bir süredir iyiydik.Onceki gün kayın valideyle bir olay yaşadık cocuklari yüzünden çok fena bana göre .Bağırdı çağırdı bana kv..Eşimle birşeyyasamadik yine ama ben gerildim çok ,öncekileri de dusunup.Tümüyle kötü değiliz eşimle zigzagli öyle diyeyim.İyi olduğu zaman olumlu düşünüyorum .Krizler olduğu zaman yok ya ben bosanirim bunla eninde sonunda diyorum.Cocuk istegime de aferin diyemezsiniz birseyi paylaştıgima pişman etmeyin...Ben zaten çocuk fikri de ağır basarak evledim..Konu sahibi cocuk yanında evlilik cok.zordur.Onu diyeyim .Başbaşa olmak.gibisi yoktur..Araya birseyler giriyorlar illaki.
İstediğinizi aldığınız zaman gideceksiniz, bunu biliyorlar; bu davranışları sürpriz değil, bunu da siz biliyorsunuz. Ne diyelim, bol şans.

Peki sizinkinin çocuklar yanindamiydi?Onlarla.sorun oluyormiydu?Ben merak ediyor.herkesin mi böyle oluyor? Biz açıkçası bir süredir iyiydik.Kv ile olan şey iki gün sinirlerimi ziplatti ama şuan eşe kızgınlığım geçiyor gibi.Cunku bir süredir iyiydik.Tup bebek için istanbula gelmeyi kabul etti falan.Sonra bana zor geldi falan .Hatta o gün isten gelince eşime sarilmayi düşünüyordum özledim demeyi dusunuyordum.Bir baktım kv evde eşimin oglunun odasını temizliyor bir taraftan da şöyleniyor sonra bağırdı bana falan.
Bende kv etkisiz eleman.Evlendigimden beri hiç gelmedi, torununu da görmeye gelmedi.Ne gelir ne karışır,aramazsak aramaz.Sizin kv de düşman gibi,oğluyla evlendiniz bir duzeni oldu diye dua edecek yerde neler yapıyor.
Bizde ex kişinin bir oğlu var annede kalıyor.iki haftada bir geliyordu ama moral bozuyordu.Gece defalarca odaya girip babayı yanına cagirmalar benle uyu niye buradasın demeler,yolda elimizi ayirmalar,tam gitmeye yakın bana laf sokmalar sen babamın hizmetcisisin fln,daha pek cok şey..Babası da benim zaten çocuğum var çocuk istemiyorum benimkini sev işte diyordu,bosanalım deyince çocuğa ikna olmuştu.Oglu,baba nafaka azaltma davası açtı diye 4 yıldır gelmiyor iletişimi kopardı.
Düşününce ağır şeyler yaşıyor ex kişi ama hayatını güzelleştirmek için de hiçbir şey yapmıyor.Oysaki ben hayatını kolaylastirmistim hem maddi hem manevi..

Bende kv etkisiz eleman.Evlendigimden beri hiç gelmedi, torununu da görmeye gelmedi.Ne gelir ne karışır,aramazsak aramaz.Sizin kv de düşman gibi,oğluyla evlendiniz bir duzeni oldu diye dua edecek yerde neler yapıyor.
Bizde ex kişinin bir oğlu var annede kalıyor.iki haftada bir geliyordu ama moral bozuyordu.Gece defalarca odaya girip babayı yanına cagirmalar benle uyu niye buradasın demeler,yolda elimizi ayirmalar,tam gitmeye yakın bana laf sokmalar sen babamın hizmetcisisin fln,daha pek cok şey..Babası da benim zaten çocuğum var çocuk istemiyorum benimkini sev işte diyordu,bosanalım deyince çocuğa ikna olmuştu.Oglu,baba nafaka azaltma davası açtı diye 4 yıldır gelmiyor iletişimi kopardı.
Düşününce ağır şeyler yaşıyor ex kişi ama hayatını güzelleştirmek için de hiçbir şey yapmıyor.Oysaki ben hayatını kolaylastirmistim hem maddi hem manevi..
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.Buluyorlar bunuyorlar.Ben dedim zaten; çocuksuz kadın bulmussunuz bunuyorsunuz çocuklu olsam daha zor olacakti işleri.Benim çocuklar da sorun olacaktı anlasamayacaklardi karşılıklı çocuklar için de eşler icin de ayrı kavgalar olacaktı falan.Siz de çocuksuzdunuz değil mi?

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.Buluyorlar bunuyorlar.Ben dedim zaten çocuksuz kadın buissiniz bunuyorsunuz çocuklu olsam daha zor olacakti işleri.Benim çocuklar da sorun olacaktı anlasamayacaklardi karşılıklı çocuklar için de eşler icin de ayrı kavgalar olacaktı falan.Siz de çocuksuzdunuz değil mi?
Evet ilk evliliğim

Back
X