• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaş meselesi

Birde cidden milletin hamilelik haberine nasıl tepki vermek lazım yani tebrik eder geçersin maksimum, siz bence mesafe koyun ve kendinizi koruyun. Naif biri olduğunuz yazdıklarınızdan bile belli oluyor.🌺

Senden önce hamile kaldığı için içten içe seviniyor. Bu yüzden ilk senin tepkine baktı ve bilerek o ismi söyledi. Durumdan haz alıyor. Yine bilerek seni aradı. Bu kişiden uzak durun bence sizle yarış halinde. Evliliği iyi gitmiyor ve mutsuz.

O haberi de özellikle bana verdi. Hepimizi oturttu sen buraya sen buraya diye beni oturttuğu sandalyede yastık vardı yastığı kaldırdım ultrason görüntüsü vardı. Ben de şok oldum tabi. Çünkü çocuk kesinlikle istemiyoruz demişti bana. Ben o mutlu mu değil mi onu analiz etmeye çalıştım önce. Plansız gebelik çok da mutlu etmez ya öyle düşündüm anlık. Sonra da sarıldım öptüm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sen şimdi anne mi olacaksın falan dedim. Yani mutsuz gibi değildik gerçekten. Beklediğim tepkiyi vermedin diye araması başlı başına saçmaydı bence
oha yaaa cok sinirlendim
manyak midir nedir , insan istedigi halde cocugu olmadığını düşündüğü arkadasa haberi boyle mi verir?
zaten ese dosta boyle suprizli haber verme isi de sosyal medyadan cikti bence eskiden cok cok kocaya supriz yapilirdi simdi yedi duvele şovla soyleniyor.
iyi bari gizli kamera koyup nette yayinlamakis digerleri gibi

Arkadaşınızın tavırlarından ben de çok rahatsız oldum.
Hem sizin üzüleceğinizi düşündüğünü söylüyor hem de sizi arayıp verdiğiniz tepkinin hesabını soruyor. Ayrıca madem üzüleceğinizi düşünmüş, bu böyle mi söylenir? Çok fena ayıp etmiş. İsim konusu da, ultrason gösterme şekli de inanılmaz kötü.
Çocukluktan beri yakın arkadaşınızmış, en iyi siz tanırsınız. Bilemiyorum benim bu kadar yakın arkadaşımsa hatasını yüzüne söyler sonra da gözlemlerdim. Belki de evliliği gerçekten kötü gidiyordur, psikolojik olarak zorlu bir dönemden geçiyordur ve bu yüzden saçma sapan davranmış da olabilir ki böyle bir evlilikte hemen çocuk yapmaya karar vermesinden çok sağlıklı bir kafa yapısında olmadığı da anlaşılıyor ancak size tamamen anlayış gösterin de demiyorum. Tavrınızı göstermelisiniz kesinlikle ki karşı taraf hata yaptığını anlayabilsin. Sonrasında düzeltip düzeltmemek ona kalmış.

Back
X