Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın biz ne yaptık biliyor musunuz?
YORUM!
Yani burada nesnellik aramayın
kişisel fikirlerde genel-geçer diye bir şey söz konusu olamaz
herkes fikrini yazar çekiliir kenara
yoruma yorum yazmak da yasak ayrıca
herkesin yorumu kendine
kimse kimsenin yorumunu eleştiremez
şimdi benim eşim ,benim ilk evliliğim çocuğum yok.Ben eşimin 2. evliliğiyim bir oğlu var.eşimin eski eşi evlendi çocuğu da bize terk etti gitti ki ben çocuk annesiyle yaşıyor diye daha rahat evlenmiştim evde bir çocuk istemiyordum.Şimdi ben mutsuzum ,çocuk annesinden ayrı olduğu için mutsuz ben evde bi çocuk istemediğim için mutsuz olduğumdan eşim arada kaldığı için mutsuz.Bir tek mutlu olan eşimin eski eşi dünya umrunda değil.çocukmuş küçükmüş annesinin yanında olmak istermiş analık duygusuymuş zırva.12 yaşında erkek çocuğun üvey anne yanında ne işi var.duyduğuma görede yeni kocadan bir kız çocuk istiyormuş.İşte ben bölleeee saydırıyorum çocuğunu bırakanlara siz onalardan olmayın aman ya evlenmeyin ya da çocuklarınızı yanlarınıza alın.Ama olacakları da göze alın.ÇOk zor.
şimdi benim eşim ,benim ilk evliliğim çocuğum yok.Ben eşimin 2. evliliğiyim bir oğlu var.eşimin eski eşi evlendi çocuğu da bize terk etti gitti ki ben çocuk annesiyle yaşıyor diye daha rahat evlenmiştim evde bir çocuk istemiyordum.Şimdi ben mutsuzum ,çocuk annesinden ayrı olduğu için mutsuz ben evde bi çocuk istemediğim için mutsuz olduğumdan eşim arada kaldığı için mutsuz.Bir tek mutlu olan eşimin eski eşi dünya umrunda değil.çocukmuş küçükmüş annesinin yanında olmak istermiş analık duygusuymuş zırva.12 yaşında erkek çocuğun üvey anne yanında ne işi var.duyduğuma görede yeni kocadan bir kız çocuk istiyormuş.İşte ben bölleeee saydırıyorum çocuğunu bırakanlara siz onalardan olmayın aman ya evlenmeyin ya da çocuklarınızı yanlarınıza alın.Ama olacakları da göze alın.ÇOk zor.
Iyide bir yanlisiniz var burada o bayan cocugunu birakmis olmuyor cocugunu babasina gonderince. Eger cocuklar ayri ise anne bakmakla yukumlu oldugu kadar babada bakmakla yukumludur.Peki esiniz evlenip yuva kurmayi hajediyorda o bayan haketmiyor mu sizce??? Siz bastan biliyordunuz cocugu oldugunu cocuk bazen sizde kalir bazen annesinde bazende temelli tarafdan birinde kalir. Cocugun annelik duygusuna ihtiyac oldugu kadar babalik duygusunada ihtiyaci var. Insanlar sadece annelik duygusu ile buyumezler.O cocugu o bayan tek basina yapmadi esinizde sorumluluk alacak.Normalide bu zaten.Esler bosandiktan sonra bayan cocuklara bakmakla yukumludur diye bir kaide yok. Iki tarafta bakmalidir.
Iyide bir yanlisiniz var burada o bayan cocugunu birakmis olmuyor cocugunu babasina gonderince. Eger cocuklar ayri ise anne bakmakla yukumlu oldugu kadar babada bakmakla yukumludur.Peki esiniz evlenip yuva kurmayi hajediyorda o bayan haketmiyor mu sizce??? Siz bastan biliyordunuz cocugu oldugunu cocuk bazen sizde kalir bazen annesinde bazende temelli tarafdan birinde kalir. Cocugun annelik duygusuna ihtiyac oldugu kadar babalik duygusunada ihtiyaci var. Insanlar sadece annelik duygusu ile buyumezler.O cocugu o bayan tek basina yapmadi esinizde sorumluluk alacak.Normalide bu zaten.Esler bosandiktan sonra bayan cocuklara bakmakla yukumludur diye bir kaide yok. Iki tarafta bakmalidir.
burada konu sahibi arkadaştan çok diğer hanımlara şaşırdım açıkçası... ne yani kız çocuğu olan ve boşanmış bir bayan evlenmeyi düşünemez mi? tabiki dikkatli olmalı ama evlenmeyip çocuklarının büyümesini bekleyip yaşlandığı zaman yeniden evlenebilme ihtimali olacak mı acaba ileride??? ileride çocukları evlenip gittiğinde bu yorumları yapan hanım arkadaşlarımız mı bu arkadaşımızın yalnızlığını paylaşacaklar.. ne kolay evlenme bekle demek....oda en az buradaki arkadaşlar kadar ihtimalleri düşünüyor ve endişeleniyordur herhalde ama belki bu adam çocuklarına gerçek babasından iyi davranacaktır... ne demek ben babasının yerinde olsam velayetlerini asla vermezdim... nereden biliyoruz ki babanın ilgli bir baba olduğunu??
3. çocuk meselesine gelince tabiki acele edilmemeli ama ortak bir çocukları olsun istiyordur yeni eş adayı bence....
başlığın dikkatimi çekti
sinsile değil silsile olacak
[/QUOTE
:)
arkadaşlar yaza ikinciye evlenmeyi düşünüyorum İlk evliliğimden iki çocuğum var Kafamın içi çok dağinık Nasıl olacak ??????Çocuklar küçük Hadi bakalım Bu işi tecrübe edenlere sesleniyorum NASIL OLACAK yardımcı olursanız sevinirim