İkinci evlilik

ohaa aynı şeyi yaşamışız bende kendimi ikinci el eşya gibi hissettimm...çok üzüldümm..sen yine soğumuşssun ben soğumadım bende bir senedir ilgi görmemeiştim napıcam bilimiyorum artık duygusal davanma dönememiz bitti bizim ....(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Arkadasin adina cok sevindim gercekten senin karsina cikan insanlarda toplum ailem ne der diye sacma sapan seylere takilan kisilermis benim halamda isitme engelli ama herkes hayran hicbisey engel degil ona yani gozluk gibi bisey yani insanin eli koluda olmayabilir bu bile sorun degil asla bi arkadasimin kolu yok protez kullaniyo cok guzel bi evlilik yapti cocugu oldu yani kimsenin gozunde asla eksik gibi gozukmuyor Allah iyi akilli insanlarla karsilastirsin

Ah kader arkadsim beni anlarsin sen zaten zor hoslaniyorum ondan da sogudum dedigin gibi artik duygusal istesem de olamyrm eskiden olsa kafayi takardim hayaller kurard simdi cok acimasizim bosver sal gitsin aklindan kalbinden mutlu edemeyecegi cok belli

İnsanız, herşey insanlar için. Çocuğun var mı , çocuk olunca da işler değişir
Çok sevdiğim , sonuna kadar herşeyine kefil olabileceğim Bir arkadaşım 2 ay kadar evli kaldı, eşi sorun çıkarttığı için 1-2 yıl boşanmak için uğraştı, şimdi hiç evlenmemiş biriyle evlendi, inşallah çok mutlu olur, hak ediyor çünkü. Sonuçta o da istemezdi böyle olsun, hepimizin başına gelebilir. Bunu kabul eden de var etmeyen de var, herkesin kendi tercihi tabi,
Allah seni de iyi insanlarla karşılaştırsın

uffffffffffffffffffff valla bu kararsızlık çok kötü bir durum ....bana gexelim diyor sonunu bilmediğimiz şey için niye çabalayalım ki diyorum sonuç belli değil ben açsam söylesem aileme ne dicek daha seni tanımıyorum ki ne dicem aileme diyor hani seni savuncak bir şeyim yok elimde diyor ki o da doğru söylüyor bilemiyorum yani ne diyeceğimi acıkcası oda haklı bende fzla ön tepki verdim daha tanımıyoruz bile birimizi sence ne yapıyım kii

uffffffffffffffffffff valla bu kararsızlık çok kötü bir durum ....bana gexelim diyor sonunu bilmediğimiz şey için niye çabalayalım ki diyorum sonuç belli değil ben açsam söylesem aileme ne dicek daha seni tanımıyorum ki ne dicem aileme diyor hani seni savuncak bir şeyim yok elimde diyor ki o da doğru söylüyor bilemiyorum yani ne diyeceğimi acıkcası oda haklı bende fzla ön tepki verdim daha tanımıyoruz bile birimizi sence ne yapıyım kii

ben varım
eşimin ilk evliliği
kv dem eşimden bosandıgımı duyunca, baslamadan bıtır demiş.
ama eşim onu dinlememiş .
eşimin ailesi de bunu bana hıc yansıtmadı , konusunu dahi açmadı
mutluyuz yani eşim de ailesi de bana bunu hıc hıssettırmedı

Cocugum yok o karaktersizden benim de kisa surdu ama kimsenin ikinci el muamelesi yapmaya hakki yok tabi insallah arkadasinda mutlu olur tesekkur ederim bu arada

Bak bazilari da sanki bosanmis olunca herseyi yapabilecegimizi bekliyo sanki kullanilcak mal gibi tam tersi ben evlenmeden once sevgilimle gezdim tozdum el ele ama simdi oyle bisey yapmam cunku karsi taraf oyle dusunuyomusta birakacakmis gibi geliyo mide bulandirici bence sende fazla kapilma canim artik iki uc capulcuyla ugrasacak gucumuz yok eger ailem karsi cikar felan derse bosver

Ne guzel iyi ki dinlememis yani aileler ilk basta istemese bile bunu hissettirmesin sana esin mi dedi baslamadan bitir dediler diye

Ne guzel iyi ki dinlememis yani aileler ilk basta istemese bile bunu hissettirmesin sana esin mi dedi baslamadan bitir dediler diye
ben sormustum sevgili iken
annen tepki verdi mi diye
eşim de evet baslamadan bıtır dedi, demişti

gorumcem ıkı cocukla anne evıne dondu 10 yıldır mahkemelık halbuki eski eşi ile
ama demek kı oğluna yakıstıramadı ikinci el hatunu

Bir de kvalıdem dedi ki;
ececim biz senin evlenip boşandıgını sen rencide olma dıye cevremızde kımseye soylemedık dedi

Benim cevremde dunya alem duymus ben senın cevren duysa mı etkıleneceğim.
güya benı düşünmüş ama kendısı utandı bence.

Gececeksin o ayaklari kaynana aklinca rezil olacagini dusunmus ama kendi kendine korksun

Evet kizlar benim gozumde de pisirik arkamda duramayacak biri olustu hemen kestirip attim benden hoslananlar oldu hatta hic onemli degil dediler ama ben hoslanamadim ( simdi korku olustu bende de
Hiç korkmayın, her işte bir hayr var. Bu vesile ile adamın gerçek karakterini görmüş oldunuz. Sizin ilk anda hoşlandığınız tipi, duruşu, konuşması vs ama asıl adamı adam yapan karakteridir.