İkinci evlilikte mutlu olan varmi

İlk sırada olduğuma sevindim. Şu anda böyle şeyleri düşünürse henüz düzelmemiş olan psikolojiyle nasıl tekrar ikinci evliliği yapabilir. İlk önce hazmetmek gerekiyor. Zaten kendisine zaman verirse buradan fikir almasına gerek kalmaz. Eski evliliğini teraziye koyar yanlışlarını doğrularını kendi bulur. Resetlenmiş kafayla en doğru evliliği yapar.birde genç kızlarımız hayatı sadece evlilikten ibare t görmesinler belki bu onun için kendini tanıması dünyayı anlaması için bir fırsat. Bence 2 evlilikten önce nasıl ayaga kalkarım nasıl varolurım desin bunda yanlış olan bişey yok daha 23 yaşında.
Ben size hak veriyorum, bence de kızlarımız hayatlarının kontrolünü elinde tutmalı kendilerini yetiştirmeli, hayatı evlenmekten ibaret görmemeli. Yine de insan yeni boşandığında bu sorgulamaları yapar çok normal. Bu süreç de kendine zaman vermenin, iç muhasebe yapmanın bir parçası. Ben de dört yıl önce boşandığımda mutlu ikinci evlilik örneklerine dikkat ederdim, bu evliliğe odaklandığım anlamına gelmiyordu nitekim öyle bişey olmadı da. Sadece hayal kırıklıklarını tamir edenlerin mutlu hikayelerini duymak istiyor insan.

İkinci evliliğini yapıp mutlu olan benim çevremde çok var.

Şimdi her ilişkinin farklı sorunları oluyor. Benim ilki tolere edilemeyecek durumdaydı bitirdim. Şuan yaşadığım farklı problemler var fakat evliliği bitirecek kadar bir sorun değil. Yani mutluluk mutsuzluk evlilikle ilgili değil kişi ile ilgili. Seçiminizi düzgün yapsanızda bazen 2 değil 5 evlenseniz mutsuz olursunuz.
Yaşınız daha genç e boşanma aşamasındasınız birde. Önce kendinizi bir toparlayın. Kendiniz olun. Sonra düşünürsünüz 2. evlilikte mutlu yada mutsuz olunacağını. Bu ne acele.

Merhaba şuanda bosaniyorum. Eşim hiç bir şekilde beni karısı olarak görmedi sahiplenmedi. Ailesinden ayrı eşimden ayrı çektim. Şuan kesinlikle evlilik dusunmuyorum ama ilerde illaki evlilik yapicam yine aynı problemlerle karsilasirsam diye korkuyorum yaşımda çok küçük 23yasindayim çocuğum yok. Boşandıktan sonra nelerle karşılaşılasicsm nelere dikkat etmeliyim bilemiyorum. İkinci evliligini yapipta mutlu olan varmi veya ne gibi zorluklarla karsilasiyorsunuz
üzülme. hayat senin hayatın. yaşında küçük. evlen gitsin. sonuçta yalnız yaşanılmıyor. ama şimdi değil. önce kendini toparla. sonra zamanı gelince iyi düşünüp taşınıp karar verirsin.

Şu forumda 1000 tane ikinci evliliğini yapmış kadın olsa, 1000 tanesi de mutluyuz dese, siz 1001. Kişi olarak mutsuz olabilirsiniz. Karakter, kişilik, ortam, evleneceğiniz kişi, onun ailesi... bunların hepsine göre değişir şartlar. Herkes mutlu olsa da siz mutsuz da olabilirsiniz. Herkes mutsuzken siz mutlu olabilirsiniz. Yaşınız epey gençmiş. Ben eski konulardaki yorumlarınıza bakınca 30 civarı vardır diyordum. En az 3-4 sene geçsin. Biri olursa da iyice tanıyın. Ben de boşandım ama bir daha evlenmem. Ağzım bir kere yandı. Hayatın bekarken daha güzel olduğunu gördüm. Ne gerek var hemen ikinciyi düşünmeye. Önce bir boşanın bakalım

Merhaba şuanda bosaniyorum. Eşim hiç bir şekilde beni karısı olarak görmedi sahiplenmedi. Ailesinden ayrı eşimden ayrı çektim. Şuan kesinlikle evlilik dusunmuyorum ama ilerde illaki evlilik yapicam yine aynı problemlerle karsilasirsam diye korkuyorum yaşımda çok küçük 23yasindayim çocuğum yok. Boşandıktan sonra nelerle karşılaşılasicsm nelere dikkat etmeliyim bilemiyorum. İkinci evliligini yapipta mutlu olan varmi veya ne gibi zorluklarla karsilasiyorsunuz
Şimdi daha boşanma gerçekleşmeden ikinci evlilik düşünceleri için baya bir erken... belki hayat tarzınız değişecek ve hiç evlilik düşünmeyeceksiniz..
Bence öncelikle kendinize Zaman tanıyın arkadaşlarınızla vakit geçirin ailenize vakit ayırın işinize odaklanın seyahat edin mutlu olabileceğiniz aktiviteleri gerçekleştirin illa ki birisi olup aşık olursanız evliliği de o zaman düşünürsünüz.
Zaten dikkatli seçim yapacağınız için muhtemelen mutlu olacaksınız.

Back
X