ikinci göğüs küçültme ameliyatı :(

soulcreek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
35
3
herkese merhaba, çok fena yardımınıza ihtiyacım var. 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. o zamanlar tek derdim göğüslerimin küçülmesi olduğu için iz konusuna pek ehemmiyet vermedim. ama bu derece bi sonuç elde edeceğimi de hiç tahmin etmemiştim. resmen meme ucları yama gibi dikilmiş yamuk yumuk. gördükçe sinir oluyorum. yeniden ameliyat olmaya karar verdim :/ bu durumu toparlayabilecek, iz konusunda hassas bir doktor öneriniz var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim

herkese merhaba, çok fena yardımınıza ihtiyacım var. 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. o zamanlar tek derdim göğüslerimin küçülmesi olduğu için iz konusuna pek ehemmiyet vermedim. ama bu derece bi sonuç elde edeceğimi de hiç tahmin etmemiştim. resmen meme ucları yama gibi dikilmiş yamuk yumuk. gördükçe sinir oluyorum. yeniden ameliyat olmaya karar verdim :/ bu durumu toparlayabilecek, iz konusunda hassas bir doktor öneriniz var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim
Canim ilk ameliyatini kim yapti?

canım benmde en büyük sorunum göğüs ama hastalıklardan bir türlü ona sıra gelmedi ama burun estetiği yaptırdıgım dönem ikisi bir aradan cıksın diye düşünüp daha önce ameliyat olan bi ablamında aracılığıya yeşilyurt international hastanesinde Nezail Demirciler e gittim iz konusunda çok tedirgindim çünkü kuzenimin ameliyatından sonra kalan izler faciaydı.. Nezail bey inanılmaz rahatlattı o konuda bi git fikir al derim...

Canım çok geçmiş olsun ben daha amelyat olmadım ama doktorum iz konusunda korkma olmazsa lazer tedavisi yaparız dedi o tedaviyi bi araştır istersen

X