Aleykum selam inşallah bebeğin vardır benimde 14 aylik oğlum şuan 6 haftalik hamileyim hayırlısı olsun herşeyinSELAM ALEYKUM benim 14 aylik benegimvar allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz bu bugün adet günüm bir haftadır karnimda çok şişkinlik var başka bir belirti yok hayırlısı artık soncu yazarim
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende hamileyim kizim 3.5 yasinda abla olucak.
Benim iki çocuğun arası tam üç yaş kızım 3 ü doldurduğu hafta oğlum doğdu çok iyidi beraber oynadılar özellikle oğlum 1 buçuk yaşını geçince tam arkadaş oldular hiçbiyerde sıkılmazlar beraber oynarlar.Kizlar ikinci bebegine hamile olan var mi ve arasinda kac ay var zorluklari nasil anlatir misiniz lutfen .
Teşekkürler şimdi 3. Çocuğun peşindeyim ama olmuyor bakalım artikOh ne güzel Allah bağışlasın.
Ne güzel MAŞALLAH RABBİM hayırlısıyla kucağında almayı nasip eder INŞALLAHAleykum selam inşallah bebeğin vardır benimde 14 aylik oğlum şuan 6 haftalik hamileyim hayırlısı olsun herşeyin
Amin amin amin inşallah çok teşekkürler.Ne güzel MAŞALLAH RABBİM hayırlısıyla kucağında almayı nasip eder INŞALLAH
Evet çok memnun olurum inşallah hamilesinizdir.Bebeklerimiz aynı eğer hamile olursam yol arkadaşı oluruz artik
INŞALLAH ALLAH razi olsun sizin adetiniz kaç gün gecikmisti test yaptiniz bide hiç belirti varmiydi ben kizimi hayla emziriyorum kaç gundur gogusum sis gibi geliyor bi iki gün sonra test yapmayı düşünüyorum kizimdada iki gün gecikmisti çok hafif çıktı herşeyin hayırlısı olsun INŞALLAHEvet çok memnun olurum inşallah hamilesinizdir.
Bende emziriyorum hala adet bi kaç aydır oluyordum duzensizdi zaten hiç şüphelenmedim 18 temmuzda en son adet olmuştum 9 eylülde eşim kiz kardeşim ısrar etti test yap belki vardır miden biraz bulamıyordu bide halsizdim silik cizgi cıktı yok dedim sonra annem solukta olsa hamilelik sayılır diyince kan testi yaptım cikti 3 kere tekrarladım testi 2 gün arayla yükseldi ama kese gözükmedi 55 56 gün gecikmişti ama bebek küçüktü değere göre doktor dış gebelik olabilir dedi 3 gün sonra başka bi doktora gittim o gördü ve 4+2 demisti 8 mm kese gördü yarında yine gidicem kalp atışı için inşallah vardır kese boş degildir.INŞALLAH ALLAH razi olsun sizin adetiniz kaç gün gecikmisti test yaptiniz bide hiç belirti varmiydi ben kizimi hayla emziriyorum kaç gundur gogusum sis gibi geliyor bi iki gün sonra test yapmayı düşünüyorum kizimdada iki gün gecikmisti çok hafif çıktı herşeyin hayırlısı olsun INŞALLAH
INŞALLAH hayırlı haberlerle dönersinizBende emziriyorum hala adet bi kaç aydır oluyordum duzensizdi zaten hiç şüphelenmedim 18 temmuzda en son adet olmuştum 9 eylülde eşim kiz kardeşim ısrar etti test yap belki vardır miden biraz bulamıyordu bide halsizdim silik cizgi cıktı yok dedim sonra annem solukta olsa hamilelik sayılır diyince kan testi yaptım cikti 3 kere tekrarladım testi 2 gün arayla yükseldi ama kese gözükmedi 55 56 gün gecikmişti ama bebek küçüktü değere göre doktor dış gebelik olabilir dedi 3 gün sonra başka bi doktora gittim o gördü ve 4+2 demisti 8 mm kese gördü yarında yine gidicem kalp atışı için inşallah vardır kese boş degildir.
Allah kolaylık versin bende kizimda çok kusuyordum hiç bişey yiymiyordum bikeresinde saymistim öğlene kadar 8 defa kusmustumBende en buyuk etki cok halsizim midem bulaniyo kusuyorum kasiklarim agriyo surekli kusuyorum emzirdigimden 3 kisilik beslenmem gerekmis ama o kadar zayifim ve kilo verdim hicbirsey yiyesim gelmiyo zorlasamda oğlumda böyle olmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?