Sagolun evet gerçekten çok zormuşAllah kolaylık versin bende kizimda çok kusuyordum hiç bişey yiymiyordum bikeresinde saymistim öğlene kadar 8 defa kusmustum
Geçmiş olsun INŞALLAH güzel geçer insanın bırakacağı yeri olmadimi kötü oluyor allahtan kiz kardeşim yakında önemli bişey oldu mu ona birakiyorumInşallah oğlumda hasta bende bırakacak yerde yok bi haftadır hava isinsin bi aksilik çıkmasın diye dua ediyordum çok şükür biraz sıcak yanımda götürebilir.
Iki tane var ama ikiside üni. 'de okuyorlar. Kayınvalide annem yakın ama neyse iste gerçi annem getir bakarım diyoGeçmiş olsun INŞALLAH güzel geçer insanın bırakacağı yeri olmadimi kötü oluyor allahtan kiz kardeşim yakında önemli bişey oldu mu ona birakiyorum
Büyükler bazen kaldıramıyor olabiliyorlar benimki ikiside uzakIki tane var ama ikiside üni. 'de okuyorlar. Kayınvalide annem yakın ama neyse iste gerçi annem getir bakarım diyo
Kaldiriyorda annemin de iki torunu var ona bakıyo pek zaman-ı olmuyo olunca koşa kosa geliyo aslında haksızlık yaptım. Esimin annesininde hiç sormayın o bende kalsınBüyükler bazen kaldıramıyor olabiliyorlar benimki ikiside uzak
Anlayabiliyorum ve tahmin edebiliyorum o yüzden hiç sormuyorumKaldiriyorda annemin de iki torunu var ona bakıyo pek zaman-ı olmuyo olunca koşa kosa geliyo aslında haksızlık yaptım. Esimin annesininde hiç sormayın o bende kalsın
Daha hiç yapmadimki yarına kadar olmasam yapcam ama sanki olcam çok sancim varSiz ne zaman test yapacaksınız tekrar
INŞALLAH benimde öyle olur tabi hayırlısıyla sizde INŞALLAH güzel haberle dönersiniz hiç bi aksilik çıkmazBenimde öyleydi ha oldum ha olucam derken olmadı sadece bi kere falan kahverengi kanama oldu üzülmüştüm biraz. Yarın 2 de randevum kalp atışını duyarsak inşallah bi aksilik çıkmazsa sonucu bildiririm size.
Inşallah canim .INŞALLAH benimde öyle olur tabi hayırlısıyla sizde INŞALLAH güzel haberle dönersiniz hiç bi aksilik çıkmaz
Inşallah doğar Allah yardımcınız olsun.5 yaş olacak ablalarıyla araları inşallah ikizler sağsalim doğarsa
Ayy canım gözün aydın RABBİM hayirlisiyla kucağında nasip ETSİN INŞALLAH benDuydum bugün canim 7 haftalik olmuş Allaha şükürler olsun .
Çok sağol canim üzülme vardır bi hayır bundada inşallah kısa zamanda Allah gönlüne göre verirBen tastyaptım malesef negatif neyse herşeyin hayırlısı belki böyle daha hayırlıdır bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?