Ikinci hamilelik ikinci heyecan araları kaç ay bebislerin

Inşallah oğlumda hasta bende bırakacak yerde yok bi haftadır hava isinsin bi aksilik çıkmasın diye dua ediyordum çok şükür biraz sıcak yanımda götürebilir.
Geçmiş olsun INŞALLAH güzel geçer insanın bırakacağı yeri olmadimi kötü oluyor allahtan kiz kardeşim yakında önemli bişey oldu mu ona birakiyorum

Geçmiş olsun INŞALLAH güzel geçer insanın bırakacağı yeri olmadimi kötü oluyor allahtan kiz kardeşim yakında önemli bişey oldu mu ona birakiyorum
Iki tane var ama ikiside üni. 'de okuyorlar. Kayınvalide annem yakın ama neyse iste gerçi annem getir bakarım diyo

Iki tane var ama ikiside üni. 'de okuyorlar. Kayınvalide annem yakın ama neyse iste gerçi annem getir bakarım diyo
Büyükler bazen kaldıramıyor olabiliyorlar benimki ikiside uzak

Büyükler bazen kaldıramıyor olabiliyorlar benimki ikiside uzak
Kaldiriyorda annemin de iki torunu var ona bakıyo pek zaman-ı olmuyo olunca koşa kosa geliyo aslında haksızlık yaptım. Esimin annesininde hiç sormayın o bende kalsın

Kaldiriyorda annemin de iki torunu var ona bakıyo pek zaman-ı olmuyo olunca koşa kosa geliyo aslında haksızlık yaptım. Esimin annesininde hiç sormayın o bende kalsın
Anlayabiliyorum ve tahmin edebiliyorum o yüzden hiç sormuyorum

Siz ne yaptiniz doktora gittinizmi kac defa sormak için girdim kızım izin vermedi

Karnimda çok sancı var sanki şişmiş içi sudolu bir balon gibi hissediyorum biraz sacma bi tarif oldu ama evet kendimi öyle hissediyorum

Benimde öyleydi ha oldum ha olucam derken olmadı sadece bi kere falan kahverengi kanama oldu üzülmüştüm biraz. Yarın 2 de randevum kalp atışını duyarsak inşallah bi aksilik çıkmazsa sonucu bildiririm size.

Benimde öyleydi ha oldum ha olucam derken olmadı sadece bi kere falan kahverengi kanama oldu üzülmüştüm biraz. Yarın 2 de randevum kalp atışını duyarsak inşallah bi aksilik çıkmazsa sonucu bildiririm size.
INŞALLAH benimde öyle olur tabi hayırlısıyla sizde INŞALLAH güzel haberle dönersiniz hiç bi aksilik çıkmaz

Ben tastyaptım malesef negatif neyse herşeyin hayırlısı belki böyle daha hayırlıdır bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…