Doğuma Hazırlık ikinci hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
a.sikincikez hamile kalanlar yada isteyenler gelin beraber paylaşalım:lepi:

bnim 8 yaşında bir oğulum var.ve yine bir bebek istiyorum kısmetse....aranızda ikin ci kez hamile olan varsa lütfen anlatsın....nasıl bir duygu.

allahin izniyle
bizde ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla
kizim 10cu ayda 4yasina basicak
insallah rabbim gönlümüze göre verir canim

bizde ikinciyi düşünenlerdeniz her sene niyeti olupta cesareti olmayan ben bu sene olsun dedim ya bakalım artık kızım 1.sınıfa başlıcak bu sene ben seneye düşünüyordum ikinci çocuğu ama kızım tutturdu kardeş diye bana kalsa tek çocukla kalırdım korkudan:))
herkesin gönlüne göre versin allahım.

canım ben şuan 2. ye hamişim 11+3 günlüğüm ilki gibi zor değil ilkinde çok çektim ilk 4 ay ama bunda çok şükür iyiyim baş ağrısı haricinde. Allahım herkesin gönlüne göre versin

benimde üç yaşında bi kızım var .şuan 14 haftalık hamileyim.sanki hiç hamile olmamışım gibi yine heyecanlı oluyo.....

bende bu ay inşallah ikinciyi planlıyorum olursa yazarım
çok heyecanlıyım
aynı duyguları tekrar yaşamak beni heyecanlandırıyor

bende istiyorum ama 4 senedir olmuyo kızım 8 yaşında 2 kere aşılama yapıldı tutmadı kızım kendiliginden olmuştu şuan sebebsiz interfiliteye girmişiz hamile arkadaşlara da inşallah allah tamamına erdirir

benimde şuanda allah bağişlarsa bir oğlum var
ekimde 3 yaşına girecek
ve ikinciye hamileyim şuan 7 haftalık
hayırlısı herşeyin
ama annelik çok özel bir duygu
şimdiden çok sabırsızlanıyorum doğuma
onu kucağıma almayıo çok istiyorum

selam arkadaslar bende ikinci kez anne olacagim insallah Allahin izniyle.bu ayin 28.de 18 aylik olacak 1 dünyalar tatlisi oglum var ve su an 7+5 haftalik hamileyim.bu hamileligimde isteyerek oldu.ikisi bir büyüsün istedim.insallah cok zor olmaz benim icin bakalim yasayip görücez.anne olmak cok güzel bir duygu zorda olsa herseye deger:CüvCüv:

selam arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. 3 yaşında bir oğlum var ve şu an 22 haftalık hamileyim. Nasipse bir oğlum daha olacak. Allah hepimize 2. bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

mrb kızlar.benimde 12. ayda 4 yaşına girecek bir kızım var.şuanda 7+4 günlük hamileyim.adetim düzensizdi ama bi mucize oldu hamile kaldım.bugün kalp atışlarını duydum çok heycanladım.ilki ikincisi yok.ilki gibi mutlu oluyosun endişeleniyosun heycanlanıyosun.darısı sizin başınıza

herkeze çok teşekkürler.herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. 3 yaşında bir oğlum var ve şu an 22 haftalık hamileyim. Nasipse bir oğlum daha olacak. Allah hepimize 2. bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ikinci de oğlan demek. neler hissettin 2. nin de oğlan olduğunu öğrenince? benim de bi oğlum var. şu an hamileyim. bi de kızım olsun istiyorum ama doktorum oğlan olma ihtimali yüksek dedi. 13 haflaık henüz. çok üzüldüm ama tabi önce sağlıklı olsunlar. alışırım heralde bu duyguya.

merhaba figen...sakın üzğlme allah hatyırlı ve sağlıklı evlat versin de en önemlisi bu.benimde bir oğulum var yine erkek olursa hiç üzülmem.sağlıklı olsun en önemlisi bu.inşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

canım tabi ki 2. bebeği düşündüğüm ve hamile kaldığım ilk günden beri kızım olsun istiyordum. Bir de doktorum 12. haftada % 90 kız diye söylemişti cinsiyetini. İnanamıştım sevinçten ağlayasım gelmişti. 16. haftada gittiğimde öğrendim bir oğlum daha olacağını ve bir ay boyunca eylülüm diye sevdiğim bebişimin erkek olacağı düşüncesine alışmak kolay olmadı. Ama oğlum o kadar mutlu ki bir erkek kardeşi olacağı için ben de onun ve eşimin sevinciyle avunarak bu duruma alıştırdım kendimi. Şimdi öncelikle sağlığı için dua ederek iple çekiyorum oğlumu kucağıma alacağımız günü. Ama ne yalan söyleyim her muayenede de acaba doktor yanılmışım der mi diye gözünün içine bakmıyorum desem yalan olur:)) Sonuçta bence her annenin hayalidir bir kız evlada sahip olmak. N e yapalım kısmet böyleymiş artık kız torunlarımız olur inşallah:))

merhabalar benimde 2 yaşında bir oğlum var ve 21 haftalık hamileyim bende sizler gibi bir kızım olsun istedim ama kısmet değilmiş bir oğlum daha olacak başta çok üzüldüm ama şimdi yeni yeni kabullenmeye başladım.

benımde 4yasında bır kızım var onu cok zor buyutuk bebekken cok cektık gaz ıstahsızlık vs halada yemez arkasından kosturuyorum suan 23 haftlık hamıleyım oglum olacak cok heyecanlıyım ılk kalp atışlarını duydugumda utrasonda onu gordugumde tekmelerını hıssetıgımde ılkinkı kadar heyecanlandım bırazda tedırgınım kızım kıskancak dıye bazen kıskanıp gıtsın evıne ıstemıyorum onu dıyor bazende karnımı oksayıp sevıyor bebeksı hareketler yapıp daha cok sımarıyor kaydirigubbakcemile2bakalım dogunca neler yasayacaz hayırlısı rabbım ısteyen herkeze versın

arkasdaşlar bende üçünçüye hamileyim.5 yaşında oğlum.3yaşında kızım var. 15 haftalık gebeyim:CüvCüv:.ALLAHherkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…