hayırlısı olsun canım.merak ettiğim 3.isteyerekmi yoksa kazaylamı olduyerimseniben.hem kızın hemde oğulun var her ikisinide tatmışsın negüzel.arkasdaşlar bende üçünçüye hamileyim.5 yaşında oğlum.3yaşında kızım var. 15 haftalık gebeyim:CüvCüv:.ALLAHherkese nasip etsin.
benimde üç yaşında bi kızım var .şuan 14 haftalık hamileyim.sanki hiç hamile olmamışım gibi yine heyecanlı oluyo.....
hayırlısı olsun canım.merak ettiğim 3.isteyerekmi yoksa kazaylamı olduyerimseniben.hem kızın hemde oğulun var her ikisinide tatmışsın negüzel.
evet canım kazayla oldua.s.hap kullanıyodum 4yıldır ama nasıl oldu.:uhm:günümü hiç aksatmadan içiyodum ama neyse sağlık olsun.4.aya girdik.:kedi:
Benimde bir kaç gün önce 3 yaşını dolduran bir kızım var... Canım kızımı yalnız bırakmamak, ona kardeş sevgisini tattırmak için 2. kez hamileyim şimdi Allah'ın izniyle.. 8. haftamdayım. Kızım bana hamileliğimde hiç ama hiç çektirmedi ne bulantım ne de ağrım oldu... Üstelik doğumum da çok kolay olmuştu maşallah... Ama bunda henüz 2 aylık olmasınra reğmen çok feci kasık ağrıları çekiyorum. Ayrıca başım patlayacakmışcasına zonkluyor, ağrıyor... Halsiz düşüyorum... Yatak döşek yatıyorum desem yeridir.. Yani hamileliklerin hepsi bir olmuyormuş onu anladım...
Ama sevinci heycanı ilkinden farklı değil asla... Sanki ilk defa yaşıyorum hamileliği...
Cinsiyet konusuna gelince tabiki ikincisinin erkek olmasını isterim ama kız olursa da asla üzülmem, aksine yine aynı şekilde sevinirim... Çünkü hep "Rabbim hayırlı evlat ver, hayırlısı neyse onu ver" diye dua ediyorum en başından beri... Ne olursa olsun onun hayırlı olacağına inandığım için sevinirim... Yeter ki sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun...
Bir kaç hafta sonra öğrenicez bakalım yine cadı bir kız mı geliyor yoksa minik bir delikanlı mı ? kaydirigubbakcemile3 bu heycanı seviyorum....
Herkese kolay hamişlikler... İnşallah doğumdan sonra da ilk evladımızla ya da evlatlarımızla yeni gelen arasındaki dengeyi kurabiliriz... İnşallah...
benimde 7 yaşında bir kızım var ikinciye 28 haftalık hamileyim cinsiyeti erkekşimdilik kızım benden daha hevesli ama sonra ne olur bilemiyorumkaydirigubbakcemile2
canım zaten iki çocuğun var..allah bağışlasın.kız erkek farketmez ama sen şanslısın bence...iki kızın olduğu için.yerimsenibenbenimde 6 ve 2 yaşlarında iki kızım var
ben şimdi yine hamile kalmak istiyorum bazen vazgeçiyorum
ne yalan söyleyim bitanede oğlum olsun istiyorum
ama kararsızım acaba 3 çocuk zor olur mu diyorum eşim de çok istiyor ama hayırlısı
slm kızlar benimde ikizlerim var 8 yaşındalar ikisi de erkek aslında iki çocuk ideal ama ben bi kızım olmasını istiyorum malum eşimle birlikte evde 3 erkek ben tek bana bi arkadaş olsun istiyorum..ikizlerimi tek başıma büyüttüm bir tane daha olsa büyütmekte zorlanmam diyorum ama benim korkum tekrar ikiz olursa ne yaparım benim ikizlerim kendiliğinden oldu ve yaşımda küçüktü 17 yaşındaydım bakalım kısmet.. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar inş..
slm kızlar benimde 3 yaşında bi oğlum var ve ikinciye hamileyim 6.ayımdayım bi oğlum daha oalacak ilk başta biraz üzüldüm ama allah hayırlı evlat versin inşaallah dengeyi kurabiliriz oğlumun incinmesinden çok korkuyorum allahım hepimizi sağ salim kurtarsın ve yardım etsin inşaallah........:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?