Doğuma Hazırlık ikinci hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok şanslısınız çocuklarınız büyümüş we şimdi 2.lere hamilesiniz.. ben o kadar şanslı değilim..
hamile olduğumu 3 gün oldu öğreneli, we zindan ettim dünyayı kendime.. 2010 mart anneleri grubundayım 24 şubat doğumlu bi kızım war henüz 8aylık bile değil we 6haftalık kadar hamileyim((
aldırmayı düşünüyorum, eşime daha söylemedim bile sadece bu sabahki mide bulantılarımdan o tahmin etti bnde hayır demedim!
eşim aldırmamı istemeyecek ama bana doğuracak ortamıda yaratmayacak, kendisiyle zaten yıllardır çözemediğimiz problemlerimiz war çok sinirli, küfür eden hakaret eden kadın yüreğinden anlamayan bir adam... kızımı doğurduğuma bile bazen pişman olurken 2. çocuğun yükünü kaldırmayacağım...
bir dükkanımız war su dükkanı ben doğuracağım gün bile burda çalışıyodum sabah 9da olan muayeneme 12de gittim yoğunluktan, doğumdan geldiğim akşam oturdum hesap kitap yaptım we hemehn hemen 15,günden itibaren hep dükkandaydım...
eşim loğusalığımın 3.günü annemi kowmaktan beter etti 10.günü üzerime yürüyüp beni yere itti...
we şuan kızım 8 aylık ben hala çalışıyorum bana ort.. diyen, ben doğumdayken daha doğuramadı işte oğlumu bnden ayırırsa böle doğuramaz die telefonda nara atan kaynanam bakıyor kızıma! 1 hafta oldu geleli bu zamana kadar 1 kez görmüştü kızımı...
tek iyi yanı ewim we dükkan içiçe altlı üstlü heran meleğimin yanındayım!
bu çocukta olursa yine aynı şeyleri yaşayacağım koştura koştura doktora gidip geleceğim , kimi randewulara 2,3gün rötarlı gideceğim eşim benim duygusal pasifliğimi anlamayack habire üzerime gelecek..
ben hiç hamilelik nazı yaşamadım, hasta olup 1 gün yatamadım yattysam ertesi gün fazla fazla birikmiş hesaplar we yoğunlukla gitmeyen siparişlerle acısı çıktı..
şuan eşimin 5 yıl önceki bi dawadan kesilmiş cezası we ruhsatsız silah taşımaktan cezaları war.. her an gelebilir we 2 sene cezaewine girebilir...
ben aynı şeyleri yaşamak hiç istemiyorum, en iyisi bu çocuğu doğurmamam zaten kızmda çok küçük onun kat kat fazla ilgiye ihtiyacı war!
dükkana birini bulun diceksinz yok bulmaz! çalarlar der olmaz der falamn der filan der!
kendi dursun diceksiniz durmaz! aynı zamnda 2gecde 1 zabıta olarak açışıyo we bir dükkan daha war cafe pub tarzı orayada yetişiyo...
çocuğumuzn we kendi geleceğimiz için bn burda dişimi sıkıp çalışmalıyım en az 1 sene daha bu görüşte...
ne derdin war dio yaşın 23 30una geldiğnde 2 ewin, araban, yazlığın olacak sonra hayatını yaşayacaksın diyo!
çok konuştum çok doluyum özür dilerim...

2we şunuda söliyeyim biz eşimle birbirimizi çok seweriz deli gibi sewerk ewlendim ben bu adamla, halada sewiyorum ama içimde sewgim kadae öfkem we kırgınlığımda war, bana yaşattıklarını unutamıyorum sadece... ama beni hep sewmiş we başkalarına karşı ezdirmemiştir kendi ailesini bile benim için s.ktretmiş fakat haklı olarak sürekliliğini sağlayamamıştır bunun.. nede olsa ailesi atamaz ki..

Ayyy canım benim kimsenin seni anlamadığını ve sana değer vermediğini düşündüğün için kırgın ve kızgınsın...seni anlıyorum...
Yaşın küçük sanırım...gördüğüm kadarıyla eşin seni ezmeye çalışıyor,senin isteklerin onun için önemli de değil.Ailen sana sahip çıkmalı KESİNLİKLE...Baban varsa abin yada eşinin çekindiği birileri onunla güzellikle konuşsun ama gül gibi karısı,melek gibi kızı olduğunuda hatırlatsın tabiki....Seni pek dinlemez şu anda..sonra sende sakin olmaya çalış...Demesi kolay dersin belki ama inan bende bazen insanlara çok kırılıyorum...Eşime dır dır etmek istiyorum..hemen aklıma 'ben çok hanımefendi biriyim,cadaloz değilim....sinirlenmiycem diyorum...nasıl olsa birazdan sinirim geçecek ,konuştuklarımdan yada tarzımdan rahatsız olacağım diyorum...sende tartışma durumuna girme eşinle...şu esnada sana yardımı olmaz..Dediğim gibi birileri onla mutlaka konuşmalı....sonra sen de kendini toplar yavaş yavaş eşini işlersin...
Gelelim karnındaki kuzuya...Bence aldırma...Tabi yaşadığın şeyler çok zor...Sen bileceksin canım...

Ailesine gelince ASLA eşine ailesi hakkında kötü tek söz bile etme.Haklıda olsan kaybeden sen olursun.....Bu böyle akini ben görmedim...Dedim ya aranızı gerecek tartışmalardan bi süre kaçın...
Aklıma bunlargeldi...dağınık yazdım ama ne olur üzülme...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
benimde 21 aylık oğlum ve şuan 14+5 hamileyim,birinci gebeliğim kadar zor geçmedi ama plansız bir hamilelikti benimki ondan motive olmakta zorlandım..ama planlı bir hamilleik sanırım daha zevkli olur...

benimde 21 aylık oğlum ve şuan 14+5 hamileyim,birinci gebeliğim kadar zor geçmedi ama plansız bir hamilelikti benimki ondan motive olmakta zorlandım..ama planlı bir hamilleik sanırım daha zevkli olur...

evet bebişlerin arası azmış...olsun birlikete büyürler

off canım Allah yardımcın olsun
bencede aldırma karnındaki bebişi
ya vedud çek inan karı koca arasını düzeltmede etkili
kadınlar akıllı olmalı öyle davranmalı bu adamla evli olan sensin artık tanımışsındır
onu nasıl idare edeceğini bilebilirsin
bunu yavrun için yapmalısın içinden gelmese bile
çünkü Allah birbirinize yazmış sizi
gün gelir düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…