ikinci kadin olmak istemiyorum...

Merhaba gorustugum birisi var ama evli herşey çok iyi gidiyor mutluyum ya gorusmek istemiyorum ama ondan kopamiyorum karısı aradığımda çok kötü oluyorum ondn nasıl uzaklaşabilir yarın bir gün evlenirsem benim eşime de aynısını yaparlar mi?
Utanmanda yok anlatırken Allah insanı şaşırtmasın

Evli adamları seçenler olarak soyunuz bi kurumadı gitti bu nedir arkadaş hergün Yen'i bi evli adama aşığım konusu bi tükenin artık ya :sinirli::kusmuk:

benim başıma bilmeden geldi boşuna vakit kaybı ayrıca diğer kadına yazık . ne hallere düştük vay yalan dünya....

Merhaba gorustugum birisi var ama evli herşey çok iyi gidiyor mutluyum ya gorusmek istemiyorum ama ondan kopamiyorum karısı aradığımda çok kötü oluyorum ondn nasıl uzaklaşabilir yarın bir gün evlenirsem benim eşime de aynısını yaparlar mi?

Mutlu sevgiliden kopamayan karısı arayınca kötü olan sen..
Hadi ordan senin gibiler yüzünden eşler ne acı çekiyor biliyormusun.
Bilemezsin tabi ne anlarsın..

Sokakta bir sürü bekar ,eli yüzü düzgün ,maddi durumu iyi çocuk var;neden onlara değil de ısrarla evli adamlara gelirsiniz ki??Tabii ki eşine yapan sana mı yapmıycak yapsın da zaten...O kadının hisleerini anlarsın en azından!

en son boyle bir konuya yorum yaptigimda ceza aldim.ceza alalim diye bilerek mi aciyorsunuz böyle konulari?kimseye cevap ta vermemissiniz? gercekseniz zaten diyecek bisey yok size, bu zihniyetteki bir insana ne desek boşa gidecek çünkü..

Herif evli nasıl her şey güzel gidiyor anlamadım?

Ablacım herif evli sana ne verebilir ki? Gençliğini güzelliğini zamanını alır gider . O ailesiyle güzelce yaşar sen yapayalnız kalırsın aklını başına al.

Evli olduğunu bilmez konuşur görüşürsün bir yere kadar anlam verilebilir bilmiyormuş anlamamış der kaldırıldığını düşünür sana teselli bile verebiliriz hatta ama buraya gelip pişkin pişkin ikinci kadın muhabbetlerine girmek de hedef tahtası olmayı bile isteye seçmen demektir. Nasıl bir mide nasıl bir genişliktir sendeki bir söyler misin? Adam EVLİ.. Bir karısı bir yuvası var sen farkında mısın ya da bunu algılamakta sıkıntı mı çekiyorsun. Hayaller umutlar karısının gözyaşları catırdayan bir evlilik..bunlar bir şey ifade ediyor mu senin için? Yok. Sen heveslerin için yanlış tercihte bulun ve utanmadan bir de gel burada anlat.
Allah ıslah etsin ne denir ki başka!!

gecen günde evli 4 çocuklu bi adama aşık olup onunla gezip tozup sonra vicdan yapıp ayrılıp başkasıyla evlenen ama hala aklı ötekinde olan bir kız okumuştum burda. AŞK BİLE NAMUSLUYKEN GÜZELDİR , MİLLETİN YUVASINA GÖZ DİKEREK AŞK YAŞANMAZ.. HEE BİDE ADAM HEP DER BEN KARIMLA MUTLU DEĞİLİM SENİNLE EVLENİCEM , BU SAFLARDA HEMEN İNANIR YA ne varki canım kızcağız inanmış aşık olmuş , peh pehh SORMUŞ BİDE BANADA YAPARLAR MI.. İNŞALLAAAHHHHHH İKİ KATINI YAPARLAR HAKTIR MÜSTEHAKTIR..................

Merhaba, burada bir çok bayan belki farkında olmadan olumsuz tepkiler göstermiş. Bu tip ilişkilerde suç neden hep diğer kadının olur? Erkek size gelir, ikna eder hatta bazen evli olduğunu bile gizleyebilir ilk etapta ve çoktan aşık olmuşsunuzdur bile... Suç erkeğindir, diğer kadının değil. Ama hep kadınlar çeker.. Bazen insan ruh ikizini geç bulur, bağlanır kopamaz. Hangimiz çok üstün iradeliyiz de burada size yükleniyorlar? Aşk teslimiyettir, fedakarlıktır. Kaderde varsa bütün engeller aşılır

Aşk koşulsuz teslimiyet değildir esperanza arkadaşım
Aşk ve nefs karistirilmasin lutfen
İşlenen günahların tamamı kader olabilir mi olsa olsa kadere iftira atmaktir o
Ruh ikizi ruh beşizi bilmem ama bildiğim bir şey var ana rahmin den ikiz doğanlar bile mezara yalnız giriyorlar neyi masum göstermek amacın yasak ilişkileri mi
Adama gelince kim övgüler yağdırdıki biz göremedik

Üstelik külli irade sahibi değiliz ancak Allah bizleri başı boş bıraktı sanmayalim cuz i irade diye birşey var.Demişsiniz ki farkında olmadan olumsuz tepkiler...gayet farkındayız da siz gerçekten farkindamisiniz savundugunuz şeyin
Olumlu bir tarafi varda biz mi olumsuz bakıyoruz

Hiççç nazik ve kibar olamıyacağım.
Duygularınızı yönetemiyecek kadar zavallımısınız.
Sevdiğin adamı nasıl başkasıyla paylaşıyorsun nasıl sevgi bu.
Gece karısının koynununda( en tabi hakkkı) uyuyan adamdan mı ayrılamıyorsunnnn.
Etme bulma dünyaso ne yaşatırsan yaşarsın diyorum ve daha fazla uzatmıyorum.
Zira bu konularda taviz yok bnde

Emin ol seni metres niyetine kullanmistir.Aldatilmis bi kadin olarak soyluyorum kuzum senden hevesini alir atar bir kenara.Elbetteki sen yasattiklarini yasamadan ölmezsin.evli barkli adamlarla ne usiniz var anlamiyorum Allahtandami korkmuyorsun.Oyle ben karimi sevmiyorum ben karimdan soğudum onu birakip seni alacam diyen aşağilik şer...siz insanlara inanmayin.Kimse kurulu bir yuvasini cocuklarini birakipta metresiyle mutlu olamaz.

Bekar bayanlar evli barkli adamlardan ne umuyor anlamiyorum niyetiniz huzur bozmakmi,yuva yıkmakmi,cocuklari babasiz birakmakmi,Anneleri yaşarken öldürmekmi,başkasinin hakkini yemekmi,yasak olani alipta cehennemin dibinimi boylamak daha sana sayardim ve suan kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum sana ne desek hakedersin bile bile yuva yikmissin bile bile ihanetin dibini yasatmissin Allah senin gibileri lanetleson aşagilik pislik.

Back
X