• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci keseyi sonradan görenler var mı???

zeynepalyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
11
3
1
29
Bursa
Arkadaşlar merhaba. 7 temmuzda iki tane taze transfer yapıldı. Dün sabahtan hafif kahverengi akıntı gelince endişelendik doktora gittik. Karından ultrasonla çok şükür kesemizi gördük 🤲🧿 doktorum bazen bir hafta on gün sonra ikinci kese de gozukebiliyor. Şu an bir tane kese var dedi haftaya salı kontrole çağırdı. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? 5.haftada tek kese olup sonraki haftalarda ikinci keseyi gören??

Arkadaşlar merhaba. 7 temmuzda iki tane taze transfer yapıldı. Dün sabahtan hafif kahverengi akıntı gelince endişelendik doktora gittik. Karından ultrasonla çok şükür kesemizi gördük 🤲🧿 doktorum bazen bir hafta on gün sonra ikinci kese de gozukebiliyor. Şu an bir tane kese var dedi haftaya salı kontrole çağırdı. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? 5.haftada tek kese olup sonraki haftalarda ikinci keseyi gören??
5 haftalikken tek kesem göründü 7.hafta gttik kontrole ikinci kese göründü ama kalbi atmıyor kalp atışı yok. Şu an 11haftalik hamileyim
Kalbi atmayan keseyi ufalarak vücudumuz yok ediyomuş

Benımde once tekti. Sonra iki tane daha olustu. 8. Haftada kalbi durdu bitanesinin. İkizlerle devam ettik. Sıkıntı cıkmadı. Dogumdada o kese poşet burusur yakarsın erir gibi bişeydı dedi doktor.
İkizler suan 3.5 yaşında. Rabbim darısını sizlere nasip etsin

Benımde once tekti. Sonra iki tane daha olustu. 8. Haftada kalbi durdu bitanesinin. İkizlerle devam ettik. Sıkıntı cıkmadı. Dogumdada o kese poşet burusur yakarsın erir gibi bişeydı dedi doktor.
İkizler suan 3.5 yaşında. Rabbim darısını sizlere nasip
Allah bağışlasın yavrularınızı
Tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldiniz

Ben varım 😄İlk gittiğimde tek kese,kalp atışı dinledik.Hafif kanamayla bir hafta sonra acile gittim ve 2.kese ve kalp atışı dinledim.Hayatimin şokuydu.Doktor keselerden biri yok olabilir dedi ama ikisi de büyüdü şimdi maşallah 6yaslarina girecekler.

İkizler suan 3.5 yaşında. Rabbim darısını sizlere nasip etsin
Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsunlar inşallah 😊 tek ve ya ikiz hiç farketmez yeterli sağlıklı olsunlar da ama insan merak etmeden yapamıyor tabii😊

Ben varım 😄İlk gittiğimde tek kese,kalp atışı dinledik.Hafif kanamayla bir hafta sonra acile gittim ve 2.kese ve kalp atışı dinledim.Hayatimin şokuydu.Doktor keselerden biri yok olabilir dedi ama ikisi de büyüdü şimdi maşallah 6yaslarina girecekler.
Oyy maşallah 😍 size baya sürpriz olmuş. Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah 😊

Back
X