Ikinci kez evlenmek

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum, bosandim üzerinden yeteri kadar zaman gecti, tekrar hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum. Lütfen evlenip napcaksin, yalnizlik daha iyi tarzi seyler yazmayin yakinda burda ikinci üniversitemi bitirip meslek hayatina adim atcam, ve her insan gibi bende hayatimda biri olsun istiyorum. Sorun su ki karsima biri cikmiyor. Bir insanla tanismak icin bir ortamim yok, benim yasindakilerin cogu evli zaten.Size sorum ikinci kez evlenenler esinizle nasil tanistiniz? ikinci kez evlendiginize pismanmisiniz? Bu isler kismet bir gün karsiniza cikar lafina da pek inanmiyorum, sadece evde oturarakta evlencegim insanin zile basmasini beklemiyorum:) Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.

Neden evlenme diyelim ki? İnşallah hayırlı bir yol arkadaşın olur. Sosyalleş.farkli ortamlara gir. Mesela kurslar geziler seminerler. Olumlu düşün olumlu olsun :)
Burda bazen öyle tepki veren arkadaslar oluyor. Yalniz yasayamiyormusun, evlilik iyi bir sey degil gibi.. o yüzden bastan yazdim:)

Burda bazen öyle tepki veren arkadaslar oluyor. Yalniz yasayamiyormusun, evlilik iyi bir sey degil gibi.. o yüzden bastan yazdim:)
Burdakileri evlilikte, işinde, kayinvalidesiyle yada ailesiyle sorun yaşayan kişiler. Başlıktan anlaşılacagi gibi :) kendi canları yandığı için sana yapma derler. Sen dikkat et. Seni kullanmak isteyen kötü niyetlilerden uzak dur. Direk sil gitsin hayatından. İyilere yer açılsın

işe evlenme diye bakmak maden 2 ciye evlenicen her konuda kafanın uymasına bak ille evlenicem aman bu yastan sonra kimi bulucam zaten deme herseyi düsün sor ben bundan hosnaıyorum sende hoslanıyomusun de valla insna 35 ten sonra rahata dahada alısıyo don yıkamak mesela ev islerinden her seyi yarıya bol ister calıs ister calısma bilmiyorum bekleyntin ne ama hayatını kolaylastırıcak bi eş sec biraz daha enteklektuel avrupai olsun bence

Son düzenleme:
En iyisi çıksın inşallah karşınıza. Arkadaş ortamınız var mı gerçi hiç evlenmemiş bile olabilir anlaştıktan sonra

Nasibinizde kim varsa eğer o sizi zaten buluyor mutlaka yollarınız kesişiyor...=)
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla çoğu insan 2.evliliklerinde çok mutluluklar...
Evet daha akıllıca davranıyor kadınlar ilk evlilik şans gerçekten 2. Biraz mantık o yüzden de mutluluk oluyor

Evlen tabii yalnizlik Allaha mahsus ,ama annem bir kac evlilik yaptı hepsi ayni diyor :) yine de mutlu ol ne istiyorsan onu yap hayat kisa, ama bir not geceyim son evliliginde mutlu yaşlar gecince mecbur :)

Bir tanidik vasitasiyla olursa on bilginde olur.Ayrica evlen tabi yalnizlik Allah a mahsus.Kuzenim 2.kez evlendi oyle mutlu ki inan sukrediyor bosandigina.Yeni is demissin cevrene bakarak ol ama dikkat etmen gereken sey tipten cok kisiligi olsun ilk defa evlenen asigim cok yakisikli ayy hayallerimin erkegi diyor ama madem 2.olacak tecrubeni kenara atma

Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Evliliği amaç yaparsanız hata yaparsınız.
Evlilik amaç değildir. Karşınıza evliliği düşündürecek biri gelir karşılıklı duygular olur ondan sonra düşünülür.
Önce evliliği amaç olmaktan kafanızda çıkarın bence.
Şu an evleneyim de evleneyim modu var. Ben bile bir paragraftan hissettim. Bir aday karşınıza gelse anında hisseder. O zaman evlilik meraklısı derler. O çok kötü bir ımaj bir kadın icin. O imajla olacağı varsa da olmuyor maalesef.

Son düzenleme:
Nerde yaşıyorsunuz? Yaşınız nedir, ne iş yapcaksınız? Sosyal ortamlar nasıl Sizi biraz tanıyalım öyle yorum yapalım
Bir avrupa ülkesinde diyeyim. Yasim 33, ögretmen olarak calisacagim. Yasadigim sehir büyük bir sehir, ama sosyal ortamlara fazla girmiyorum ben, genelde evcilim hele bu aralar hava soguk diye hep evde oturuyorum. Eskisi kadar da kendime bakip süslenmiyorum, ondan mi acaba:) Bir de sartim ilk adimi mutlaka erkek atcak. Sessiz, sakin biriyim o yüzden bana uygun aktiviteler önerirseniz sevinirim:)

Ne iş yapacaksınız ?
Çalışacağınız yer kalabalık mı ?
Eğer öyleyse bulursunuz çıkar illa ki biri.
Bir hobi kursuna yazılın iş çıkışı.
Orada kesin bulursunuz.
Ya da mesleğinizle ilgili sayfalar kurslar olur onları takip edin oralarda da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…