- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Burda bazen öyle tepki veren arkadaslar oluyor. Yalniz yasayamiyormusun, evlilik iyi bir sey degil gibi.. o yüzden bastan yazdim:)Neden evlenme diyelim ki? İnşallah hayırlı bir yol arkadaşın olur. Sosyalleş.farkli ortamlara gir. Mesela kurslar geziler seminerler. Olumlu düşün olumlu olsun :)
Tanicak bile biri cikmiyor ki karsimaIyi tanıyın derim kendi adima.
Yeni bir ise başlayacağinizi söylüyorsunuz belki kısmet oradadirTanicak bile biri cikmiyor ki karsima
Burdakileri evlilikte, işinde, kayinvalidesiyle yada ailesiyle sorun yaşayan kişiler. Başlıktan anlaşılacagi gibi :) kendi canları yandığı için sana yapma derler. Sen dikkat et. Seni kullanmak isteyen kötü niyetlilerden uzak dur. Direk sil gitsin hayatından. İyilere yer açılsınBurda bazen öyle tepki veren arkadaslar oluyor. Yalniz yasayamiyormusun, evlilik iyi bir sey degil gibi.. o yüzden bastan yazdim:)
işe evlenme diye bakmak maden 2 ciye evlenicen her konuda kafanın uymasına bak ille evlenicem aman bu yastan sonra kimi bulucam zaten deme herseyi düsün sor ben bundan hosnaıyorum sende hoslanıyomusun de valla insna 35 ten sonra rahata dahada alısıyo don yıkamak mesela ev islerinden her seyi yarıya bol ister calıs ister calısma bilmiyorum bekleyntin ne ama hayatını kolaylastırıcak bi eş sec biraz daha enteklektuel avrupai olsun benceHerkese merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum, bosandim üzerinden yeteri kadar zaman gecti, tekrar hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum. Lütfen evlenip napcaksin, yalnizlik daha iyi tarzi seyler yazmayin yakinda burda ikinci üniversitemi bitirip meslek hayatina adim atcam, ve her insan gibi bende hayatimda biri olsun istiyorum. Sorun su ki karsima biri cikmiyor. Bir insanla tanismak icin bir ortamim yok, benim yasindakilerin cogu evli zaten.Size sorum ikinci kez evlenenler esinizle nasil tanistiniz? ikinci kez evlendiginize pismanmisiniz? Bu isler kismet bir gün karsiniza cikar lafina da pek inanmiyorum, sadece evde oturarakta evlencegim insanin zile basmasini beklemiyorum:) Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Evet daha akıllıca davranıyor kadınlar ilk evlilik şans gerçekten 2. Biraz mantık o yüzden de mutluluk oluyorNasibinizde kim varsa eğer o sizi zaten buluyor mutlaka yollarınız kesişiyor...=)
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla çoğu insan 2.evliliklerinde çok mutluluklar...
Evlen tabii yalnizlik Allaha mahsus ,ama annem bir kac evlilik yaptı hepsi ayni diyor :) yine de mutlu ol ne istiyorsan onu yap hayat kisa, ama bir not geceyim son evliliginde mutlu yaşlar gecince mecbur :)Burda bazen öyle tepki veren arkadaslar oluyor. Yalniz yasayamiyormusun, evlilik iyi bir sey degil gibi.. o yüzden bastan yazdim:)
Evliliği amaç yaparsanız hata yaparsınız.Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bir avrupa ülkesinde diyeyim. Yasim 33, ögretmen olarak calisacagim. Yasadigim sehir büyük bir sehir, ama sosyal ortamlara fazla girmiyorum ben, genelde evcilim hele bu aralar hava soguk diye hep evde oturuyorum. Eskisi kadar da kendime bakip süslenmiyorum, ondan mi acaba:) Bir de sartim ilk adimi mutlaka erkek atcak. Sessiz, sakin biriyim o yüzden bana uygun aktiviteler önerirseniz sevinirim:)Nerde yaşıyorsunuz? Yaşınız nedir, ne iş yapcaksınız? Sosyal ortamlar nasılSizi biraz tanıyalım öyle yorum yapalım
Zaten ilk asama tabiki sevgililik:) Onu bulsam ona da raziyim. Uzun süredir kimseyle tanismadim bile.Önce sevgili mi olsaydınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?