Ikinci kez evlenmek

Ne iş yapacaksınız ?
Çalışacağınız yer kalabalık mı ?
Eğer öyleyse bulursunuz çıkar illa ki biri.
Bir hobi kursuna yazılın iş çıkışı.
Orada kesin bulursunuz.
Ya da mesleğinizle ilgili sayfalar kurslar olur onları takip edin oralarda da bulabilirsiniz.
Lise ögretmeni olarak calisacagim, ortam nasil olcak su anda tam bilmiyorum ama sorun benim yasindakilerin genelde evli olmasi, ya da hayatinda birinin olmasi.

Yalnızlık daima güzeldir fakat insan ister istemez duygusal açlık hissedip şefkatle besleneyeceği birini istiyor elbette yanında. Ayrıca ruhunu duygularıyla besleyecek insanlada evlenmen şart değil evlenmeden de yaşayabilirsiniz. Hemen evlenmek istiyorum diyerek şartlandırmayın kendinizi.

Son olarak meslek hayatına atılacakmışsınız meslek hayatına atıldığınızda bir şekilde sosyal etkinliklerinizds devreye girerek bir şekilde güzel karşılaşmalar yaşabilirsiniz hayatınızda.

Zaten ilk asama tabiki sevgililik:) Onu bulsam ona da raziyim. Uzun süredir kimseyle tanismadim bile.
Ama konuyu yazış tarzınızda bile hedefin evlilik olduğu çok açık. Erkekler de bu bilinçaltı mesajınızı alıp uzaklaşıyorlardır. Sevin sevilin. Her şey yolunda giderse bi ara da evleniverirsiniz.

Evliliği amaç yaparsanız hata yaparsınız.
Evlilik amaç değildir. Karşınıza evliliği düşündürecek biri gelir karşılıklı duygular olur ondan sonra düşünülür.
Önce evliliği amaç olmaktan kafanızda çıkarın bence.
Şu an evleneyim de evleneyim modu var. Ben bile bir paragraftan hissettim. Bir aday karşınıza gelse anında hisseder. O zaman evlilik meraklısı derler. O çok kötü bir ımaj bir kadın icin. O imajla olacağı varsa da olmuyor maalesef.
Amac degil ama bu hayatta olmasini cok istedigim seylerden biri diyelim. Birincisinde mutlu olamadim ama umudumu da yitirmedim. Yasim cok gec olmadan bu güzel duygulari yasamak istiyorum. Zaten hemen evlencek degilim, ama karsima en azindan tanimaya calisacagim biri ciksin istiyorum.

Yalnızlık daima güzeldir fakat insan ister istemez duygusal açlık hissedip şefkatle besleneyeceği birini istiyor elbette yanında. Ayrıca ruhunu duygularıyla besleyecek insanlada evlenmen şart değil evlenmeden de yaşayabilirsiniz. Hemen evlenmek istiyorum diyerek şartlandırmayın kendinizi.

Son olarak meslek hayatına atılacakmışsınız meslek hayatına atıldığınızda bir şekilde sosyal etkinliklerinizds devreye girerek bir şekilde güzel karşılaşmalar yaşabilirsiniz hayatınızda.
Evlenmeden yasayabilirim bu bana ters bir sey degil ama ilerde hayatimda ki insani ailemle de tanistirmak isterim ama o zaman onlar kisa zamanda evlilik bekler. Neyse o o zaman düsüncegim sey:) Umarim dediginiz gibi meslek hayatimda güzel insanlarla tanisirim.

Ya o kismet nerede bulunur bilemem de zile basmasini beklemiyorum lafinizi cok begendim.
Sanirim bir arkadas vasitasiyla olabilir, ya da bir kursta.. is yerinde.. ayni semtte..
Türkiye gibi degil burdaki tanismalar. Erkekler cekingen, numaranizi alabilirmiyim bile diyemiyorlar kadinlari rahatsiz etmemek adina. Tesekkürler bu arada:)

Bir avrupa ülkesinde diyeyim. Yasim 33, ögretmen olarak calisacagim. Yasadigim sehir büyük bir sehir, ama sosyal ortamlara fazla girmiyorum ben, genelde evcilim hele bu aralar hava soguk diye hep evde oturuyorum. Eskisi kadar da kendime bakip süslenmiyorum, ondan mi acaba:) Bir de sartim ilk adimi mutlaka erkek atcak. Sessiz, sakin biriyim o yüzden bana uygun aktiviteler önerirseniz sevinirim:)
ayyy saka gibi tam istedigim hayatı yasıyosun hem avrupadasın yasın tam kıvamından bide calısıyosun daha ne takıl gitsin hayatı gez farklı ülkeler avrupayo gez yasa amerikaya git valla aslında herkezin imrenicegi hayattasın hatta hazır avrupadayken sakın türklede evlenme valla

ayyy saka gibi tam istedigim hayatı yasıyosun hem avrupadasın yasın tam kıvamından bide calısıyosun daha ne takıl gitsin hayatı gez farklı ülkeler avrupayo gez yasa amerikaya git valla aslında herkezin imrenicegi hayattasın hatta hazır avrupadayken sakın türklede evlenme valla
Uzaktan hos geliyodur size:) Daha calismaya baslamadim, belki baslayinca dediginiz gibi daha güzel olur her sey. Tek basima nereyi gezeyim. Tek basina tadi olmuyor:( Kiz arkadaslarimin hepsi evli onlarla da gidemem.

Uzaktan hos geliyodur size:) Daha calismaya baslamadim, belki baslayinca dediginiz gibi daha güzel olur her sey. Tek basima nereyi gezeyim. Tek basina tadi olmuyor:KK43: Kiz arkadaslarimin hepsi evli onlarla da gidemem.
eee ben tek basıma geziyom valla cokta egleniyom insagram hesabımı görsem sasarsın valla aynı kafada kimse yok diye asla evde oturmam kımse yoksa tura tek katılırım istanbulun bi yakasında bi yakasına gecerim yeni cafe acılmıs yeni bi magaza acılmıs yada kitap sergisi vs vs gezmek bitmez ki hele ki avrupada oooo tek basına insan eglenmeyi bilmeli her zaman pesine insan takmaz yada her zaman kafana uygun birini bulamazsın ee napıcan evde tek mı takılcan suan calısmadan da sosyellesmek icin evde oturmana gerek kalmaz avruapda heryer yuruyus cafelere git spor salonuna yazıl en iyi sosyellesme burda yurt dısında kurslar vardır katıl bence sen nasıl guzel imkanın var farkında degilsin

Herkese merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum, bosandim üzerinden yeteri kadar zaman gecti, tekrar hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum. Lütfen evlenip napcaksin, yalnizlik daha iyi tarzi seyler yazmayin yakinda burda ikinci üniversitemi bitirip meslek hayatina adim atcam, ve her insan gibi bende hayatimda biri olsun istiyorum. Sorun su ki karsima biri cikmiyor. Bir insanla tanismak icin bir ortamim yok, benim yasindakilerin cogu evli zaten.Size sorum ikinci kez evlenenler esinizle nasil tanistiniz? ikinci kez evlendiginize pismanmisiniz? Bu isler kismet bir gün karsiniza cikar lafina da pek inanmiyorum, sadece evde oturarakta evlencegim insanin zile basmasini beklemiyorum:) Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Sosyalleşmenizi öneririm. Ben boşandıktan sonra yüksek lisansa başlamıştım, orda çevrem oldu. Beni hiç tanımayanlar insanlardı, bir arkadaşım hariç, bosandigim kimseye söylememistim, ikinci üniversite iyi gelecektir, ben olsam gerekmedikçe bosandigimi söylemem. Gerek yok çünkü. İkinci evlilik değil yeni bir hayat olarak bakın ayrıca. Bu arada eşimle doğa yürüyüşünde tanıştım. Doğa yürüyüşleri hem sosyalleşmeniz, hem de kötü günleri ardinizda birakip doğada sakinleşmeniz için güzel bir alternatif. Başka alanlar seviyorsanız onların kurslarını da deneyebilirsiniz.

Size mesaj yazdim yasadigim ülkeyi:)

Ben yazayım benimki Almanya
İnsanlar genel olarak bir mal gibi, sosyal hayat gerçekten ölük🙈
Yani dışarı çıkınca bile erkekler gelip konuşmuyor flört etmiyor yok öyle bir şey
Ben aynı spor klübüne 3 yıldır gidiyorum 1.yılın sonunda bana merhaba dediler🙈
En son işyerimde bir arkadaşım bekar arkadaşıyla tanışmamı tavsiye etti ama bu çocuk da yabancı Alman değil. Yani öyle tanışmaya vesile olacak insan da pek yok
Valla bir tavsiyem yok bu yüzden😶 Sosyalleşmek bile bir işe yaramayabiliyor

Sosyal olarak sıkıldığım için yakında taşınmak istiyorum zaten

Amac degil ama bu hayatta olmasini cok istedigim seylerden biri diyelim. Birincisinde mutlu olamadim ama umudumu da yitirmedim. Yasim cok gec olmadan bu güzel duygulari yasamak istiyorum. Zaten hemen evlencek degilim, ama karsima en azindan tanimaya calisacagim biri ciksin istiyorum.
Açık konuşayım ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim. Cevremde bir sürü bekar arkadaşım var. Konuyu okuyunca herhalde 50 dır demistim. 33te ne varki? Hangi Avrupa ülkesinde 30larda herkes evli? Böyle bir ülke duymadım ben. Yaşınız geç değil. Şu an turkiyede ekonomik krizden millet anca ilk evliliğini 30larda yapıyor. Biraz rahat olun yahu.
Bu işin sırrı akışına bırakmak. Ne zaman evlenmem lazım kodundan çıkınca o zaman oluyor. Bu arada kısmet ise evde bile insan bulur. Eş dost arasında tavsiye edilenler oyle evleniyor. Zaten Almanya-da iseniz sokakta çarpsan birine en az biri türk çıkıyormuş.. cafede temkinli olmak kaydıyla tanisabilirsiniz. Veya kitap klüpleri olabilir..

Herkese merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum, bosandim üzerinden yeteri kadar zaman gecti, tekrar hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum. Lütfen evlenip napcaksin, yalnizlik daha iyi tarzi seyler yazmayin yakinda burda ikinci üniversitemi bitirip meslek hayatina adim atcam, ve her insan gibi bende hayatimda biri olsun istiyorum. Sorun su ki karsima biri cikmiyor. Bir insanla tanismak icin bir ortamim yok, benim yasindakilerin cogu evli zaten.Size sorum ikinci kez evlenenler esinizle nasil tanistiniz? ikinci kez evlendiginize pismanmisiniz? Bu isler kismet bir gün karsiniza cikar lafina da pek inanmiyorum, sadece evde oturarakta evlencegim insanin zile basmasini beklemiyorum:) Nasil adimlar atmaliyim bu amac icin, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bende boşandım bende istiyorum 2. Evlilik ama karşıma çıkanlar çok değişik. BEKARLAR FAYDALANMAK İSTİYOR YOL VERİYORUM. Benim gibi 2. Evlilik yapacaklar da eski kocam gibi umursamaz vurdum duymaz onlarada yol verioruç. BÜYÜKLERİN bir lafı var iyi kocayi kimse bırakmaz diye ama hayırlısı bakalım.

Ben yazayım benimki Almanya
İnsanlar genel olarak bir mal gibi, sosyal hayat gerçekten ölük🙈
Yani dışarı çıkınca bile erkekler gelip konuşmuyor flört etmiyor yok öyle bir şey
Ben aynı spor klübüne 3 yıldır gidiyorum 1.yılın sonunda bana merhaba dediler🙈
En son işyerimde bir arkadaşım bekar arkadaşıyla tanışmamı tavsiye etti ama bu çocuk da yabancı Alman değil. Yani öyle tanışmaya vesile olacak insan da pek yok
Valla bir tavsiyem yok bu yüzden😶 Sosyalleşmek bile bir işe yaramayabiliyor

Sosyal olarak sıkıldığım için yakında taşınmak istiyorum zaten

Amerika'ya tasin.
Bir arkadaşım 3. evliliğini yapacak 30 yaşında 😅
3 ü de farklı milletten.
Herkes bir rahat,
Bir arkadaşım kırmızı ışık beklerken yandaki arabaya laf atıp tanışmıştı kız arkadaşı ile😅
Do you wanna change?hıı? Diye arabasına laf atmış güya, bir kac aya evlenecekler 🤷🏻‍♀️
Biraz daha aptal ve görgüsüzler ama en azından sıcak kanlılar 😅

Amerika'ya tasin.
Bir arkadaşım 3. evliliğini yapacak 30 yaşında 😅
3 ü de farklı milletten.
Herkes bir rahat,
Bir arkadaşım kırmızı ışık beklerken yandaki arabaya laf atıp tanışmıştı kız arkadaşı ile😅
Do you wanna change?hıı? Diye arabasına laf atmış güya, bir kac aya evlenecekler 🤷🏻‍♀️
Biraz daha aptal ve görgüsüzler ama en azından sıcak kanlılar 😅
Ooo efsane tanismaymis, almanlar öyle degil cok asiri soguk kanlilar ve deyim yerindeyse flörtlesmede odun gibiler:)

Bende boşandım bende istiyorum 2. Evlilik ama karşıma çıkanlar çok değişik. BEKARLAR FAYDALANMAK İSTİYOR YOL VERİYORUM. Benim gibi 2. Evlilik yapacaklar da eski kocam gibi umursamaz vurdum duymaz onlarada yol verioruç. BÜYÜKLERİN bir lafı var iyi kocayi kimse bırakmaz diye ama hayırlısı bakalım.
yalniz mi yasiyorsunuz? Ben yalniz yasiyorum ve sürekli her gün bos eve gelmek istemiyorum artik:(

Back
X