ikinci kız çocuğa hamile olan varmı buyrun sohbete

bende aynı 6 aylık. nasıl geçiyo hamilelik
kız olunca ne yaptın burukluk ıoldumu sağlıklı olması tabi ilk başta

kızlarr bir şeyy sorabilirimmmm
ikincii bebişee hamilee kaldığınızdaa bir yçntemm denedinizmii erkekk beişş olmasıı içinn
mesalaa yumurtlamaa zamanınaa denk getirmekkk gibi yadaa acaba sık sık ilişkiylemii hamilee kaldınız

valla ben hiç bişey denemedim sadece adetime yakın hamile kalmışım.böyle olursa erkek derler ama olmadı benımki tutmadı

arkadaslar 1 ay önce ikinci kızımı kucağıma aldım ve cok mutluyum hiç bir buruklukta hissetmedim acıkcası erkek olması içinde hiçbirsey yapmadım benim eşimde tek erkek iki görümcem var belki eşim burukluk hissetmiştir ama bana bişey demedi evlat sonuçta kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda gerisi boş cok seviliyorlar yalnız büyük kızım çok kıskanıyor birde okula basladı işimiz cok zor allah yardımcımız olsun iki cocuk bakmakta cok zormuş.:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün canım.benım kızım daha iki yaşına girmedi biraz aceleci davrandık galıba bu yaşta çok kıskanırmı acaba kardeşini bilmiyorum ama benımde zorlanacağım kesin.birini zor zapdediyorum ikincsini nasıl zaptetecem bilmiyorum allah yardım etsin bana.

ben ögrenince çok üzüldüm.hatta yıkıldım.halada alışamadım kız olayına....bayagı erkek olacak umudu vardı içimde ama nasip olmadı.benim büyük kız dört yaşında çabucuk çocuk olayı bitsin istemiştim.buda erkek olsaydı çok güzel bir zamanda bebek olayını bitirmiş olacaktım..üçüncüyü yapacakmıyım orası muamma çünkü ya buda kız olursa okurkusu olcak..stres olacagım..bilmiyorum yani...
ben neler yapmadımki...
yumurta takibi yaptırdım ve yumurtlama gunümde birlikte olduk ve yumurtlama günü hamile kaldım..bence...
baybchico takvim yöntemi denedim.
çin takvimi yöntemine görede erkek ayını ayarladım...
erkek bebek diyeti yaptım..
yorumcu sitesi var o siteye görede ayarladım kendimi....
sag tarafıma yattım..
doktor sag yumurtalıgımdan hamile kaldıgımı söyledi zaten..

aklıma gelnler bunlar..ama nafileymiş bunu anladım...benimde hiç oglum olmayacakmış gibi geliyo..anlayacagınız içimde hep bi erkek evlat hasreti kalcak.....

arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim bir oğlum bir kızım var 3.ye hamileyim:CüvCüv:.ama o da sırtı dönük göstermiyo.dr lar genelde böyle kızlar yapar diyo.bakalım bende kendimi kıza hazırladım:hulya:.bir sürpriz olmazsa tabi hiç umudunuzu kesmeyin:Saruboceq:.kızı veren ALLAHc.c. erkek evladıda verir.siz yeterki isteyin.inş olur

Helenx,senin yaşadığın herşeyi yaşadım;ikinci kızıma hamileliğim tam bi travmaydı;çünkü o yöntemlerin çoğunu denedim ve sonuç hüsrandı...Ama o zaman öyleydi..Ya şimdi...Ayşemi on erkek bebeğe değişmem..Öyle sevimli ve bana benim ona hamileykenki duygularıma rağmen o kadar düşkün ki..Kızımmm demekten alamıyorum kendimi..ıyi ki kız olmuşsun meleğim diye seviyorum onu..Üstelik babası onu en başından çok sevdi ve benim hatalı olduğumu evladın ayrımı olmayacağını söyleyip durdu.. Üçüncü çocuk asla düşünmüyorduk..Hem ya yine kız olursa korkusu,hem de olanları iyi yetiştirme kaygısı vardı..Ve emin ol iki kız annesi olmak müthiş havalı oluyor,sen onlara değer verip yücelttikçe çevren de saygı duyuyor ve takdir ediyor...Hem büyüdüklerininde yalnız olmayacaklar..Plansız bi hamilelik yaşıyorum...Tam bişok oldu bize;erkek olsun diye kılımı bile kıpırdatmadım bu kez.Ama oğlan bu kez ve inan başım göğe ermedi. Ya da mutluluktan uçmadım..ınan hiç farklı değil annelik..Çok mahrem duygular bunlar ve kimse itiraf edemiyor hislerini...Yalnız olmaddığını bil istedim..Çoğu bizim gibi hissediyor ve maskeliyor duygularını..Başlangıçta ben de yatak odamda ağlarken,insan içinde sahte gülücüklerle dolaşmıştım..ınan sonra gerçekten kızın olduğu için,''O''geldiği için şükredeceksin...

Allah ne güzel nasip etmiş sana. Erkek olacagını bilse insan 3. yapmaya niyetlenir ama ya bu sefer de kız olursa korkusu insanı vazgeçirir.. Allah analı babalı büyütsün oğlunu al kucagına.. ama hiç düşündün mü ya bu sefer de kız olsaydı bebeğin.
nasıl büyürdü içinde bu hamilelik ve erkek bebek isteği..

ne güzel ifade etmişsin..evet aynı ben...biliyorum o doguncaherşey degişecek.sevecegim.biliyorum ama duygularımada engel olamıyorum.ama dogunca muhakkak hiçbinşeye degişmeyecegim.istiyorsun işte ....üçüncüyü düşünürsem bende karar almıştım asla hiçbir yöntem uygulmayacagım diye..ama üçüncüyü düşünmek bile beni korkutuyo....
bende sana katılıyorum kimse cesaretini toplayıpta gerçek duygularını paylaşmıyo.hep maskeleri var.biz içimiz bir ne hissediyorsak söylüyoruz ama suçluda oluyoruz...ben kimi içtenlikle yazdıklarını artık iyi biliyorum..allahsana nasip etmiş ne güzel güle gülle evlatlarını büyüt.eger birgün kara verinde üçcüncüyü yaparsaam.ki olmayacak gibi ama inşallah banada nasip eder.....sagol...

Ah canım benim;hep kocaların erkek istediği düşünülür,bu koca bi yalan..bizi nasıl yetiştirdilerse artık,erkek doğuramamayı eksiklik olarak görüyoruz..bunları yazabildiğime inanamıyorum ama ikinci kızım henüz doğduğunda PGD yöntemi için Kıbrısdaki merkezleri bile araştırdım.tam bi takıntı olmuştu bende.Sonra zamanla kızlarımın üniversite mezunu ve kariyer sahibi,iyi yetişmiş bireyler olacağını hayal etmek onlara olan ilgi ve sevgimi katladı.Hatta 3.ye hamile kaldığımda çok bocaladım;çünkü kızlarıma ya yetemezsem korkusu vardı,büyük ilköğretime başladı bu yıl,çok zaman,çok sevgi,çok emek gerek,göreceksin sende,,küçüğüm de 2 yaş sendromuyla çok gözükara ve asi,sürekli takip gerekiyor..Ama kıyadım yavruma,kürtaj cinayet deyip,olanları yargılamak haddim bile değil..Ama çok samimiyim ikiz kızım bile olacak olsaydı vazgeçemezdim onlardan..Kızçocuk ebeveyni olmak bir lütuf der eşim hep,çok hayırlı olurlar ve yaşlandığımızda bizi sevgiye boğarlar der..Haksız mı?kendini düşün..Annen baban için neler yapmazsın...

hanımlar bişi sorcam bende kız bebek beklıyorum ama karnımı goren sıvrı dıye erkek bebek dıyorlar karnı sıvrı olup kız bebek doguran varmı gercı saglıklı olması onemlı ama kendımı oyle hazırladım kı kızım olcak dıye herseyı hazır cok sukur erkek olsada sevecem kız olsada evladım nede olsa ama erkek de olursa pembiş pembiş gıycek :))

nekadar güzel yazmışsınız hayran oldum size arkadaşlar.bende ikinci kıza hamileyim.ilk başta çok üzüldüm ama şimdi takmıyorum sizden böyle güzel şeyler duydum ya bana yeter.

canım banada öule diyorlardı hep..hatta kayınvaldem hayır o sonradan belli olur erkek yanlışlık olmuştur dedi..ama kızım oldu....cennette...

nekadar güzel yazmışsınız hayran oldum size arkadaşlar.bende ikinci kıza hamileyim.ilk başta çok üzüldüm ama şimdi takmıyorum sizden böyle güzel şeyler duydum ya bana yeter.

Aynen katılıyorum sana esmer kız bende okudukca arkadasların yazılarını çok rahatlıyoum Allah razı olsun hepinizden
duygularımı anlayabilen insanlarla aynı ortamda olmak büyük bir zevk iyiki varsınızz :asigim:

Benimde 2 kızım var Allah canlarını sağ etsin
2 kızımda beni herkez öyle bi havaya soktukii kız oldugunu öğrenmeden erkek miş gibi bir rahatlama almıştı beni taa okadarr....:icecream: sonra kız olduğunu öğrendık eşim tepkisiz kaldı ama oda erkek bebek ıstıyordu eminim her erkek ister cünkü
Allah vermeyınce napalım normal doğum yaparken kızım ters geldi büyük bir riks di sonra ters durmasından dolayı ayagında bir eğrılık olmuştu bir kaç haftalık zeytinyağı masajından sonra düzeldi ama o dogumdada bu olaylarr erkekmis kızmıss unutturdu gitti
uzun yıllar çoçuğa cesaret edemedım eşim korunurken ( gell gell yokk gelme neyse gelll :sm_cool: butür diyaloğlar çok yaşandı ama bir seferlik kaçamak deyım çünkü beynimde küçük bir iyi huylu timör vardı bu ay emar günüm vardı gidişatı nedir ne degildir onu anlayacaktı doktor ama hamileyim işte
inanın çok stresli güler yaşadım beynimdeki timörde zaten stresten oluşan birşeymiş o yüzden sizlerın arasında olmak yazılarınızı okumak çok rahatlatıyor beni bebegimin cinsiyetını bilmiyorum daha 2 aylık İnşallah şeytanın fitnelere uyup kız denilince sarsılmam
İnşallah bizim için çok uğurlu ve hayırlı gelir bebeğim çok özledim kokusunu
Bu arada 3. kız olusa 4 .de yaparım:icecream:

ikinci kızıma hamileyim,doğuma 23 gün kaldı inşallah,
değil burukluk inanılmaz memnunum kız olacağı için,genç bir anne olarak onları gelecekteki arkadaşlarım olarak görüyorum.
hem ben bu erkek çocuk sevdasına hiç anlam veremiyorum,napıyorlar yani kuşmu konduruyorlar...
siz 20 sene akıllı bir erkek yetiştiriyorsunuz,elin kızı 20 dakikada aklını başından alıyor...
sabah gazetesinin bugün ki haberinde 8 kız kardeşini okutan tuncelili bir ablanın haberi vardı...okuyun derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…