ben ögrenince çok üzüldüm.hatta yıkıldım.halada alışamadım kız olayına....bayagı erkek olacak umudu vardı içimde ama nasip olmadı.benim büyük kız dört yaşında çabucuk çocuk olayı bitsin istemiştim.buda erkek olsaydı çok güzel bir zamanda bebek olayını bitirmiş olacaktım..üçüncüyü yapacakmıyım orası muamma çünkü ya buda kız olursa okurkusu olcak..stres olacagım..bilmiyorum yani...
ben neler yapmadımki...
yumurta takibi yaptırdım ve yumurtlama gunümde birlikte olduk ve yumurtlama günü hamile kaldım..bence...
baybchico takvim yöntemi denedim.
çin takvimi yöntemine görede erkek ayını ayarladım...
erkek bebek diyeti yaptım..
yorumcu sitesi var o siteye görede ayarladım kendimi....
sag tarafıma yattım..
doktor sag yumurtalıgımdan hamile kaldıgımı söyledi zaten..
aklıma gelnler bunlar..ama nafileymiş bunu anladım...benimde hiç oglum olmayacakmış gibi geliyo..anlayacagınız içimde hep bi erkek evlat hasreti kalcak.....
Helenx,senin yaşadığın herşeyi yaşadım;ikinci kızıma hamileliğim tam bi travmaydı;çünkü o yöntemlerin çoğunu denedim ve sonuç hüsrandı...Ama o zaman öyleydi..Ya şimdi...Ayşemi on erkek bebeğe değişmem..Öyle sevimli ve bana benim ona hamileykenki duygularıma rağmen o kadar düşkün ki..Kızımmm demekten alamıyorum kendimi..ıyi ki kız olmuşsun meleğim diye seviyorum onu..Üstelik babası onu en başından çok sevdi ve benim hatalı olduğumu evladın ayrımı olmayacağını söyleyip durdu.. Üçüncü çocuk asla düşünmüyorduk..Hem ya yine kız olursa korkusu,hem de olanları iyi yetiştirme kaygısı vardı..Ve emin ol iki kız annesi olmak müthiş havalı oluyor,sen onlara değer verip yücelttikçe çevren de saygı duyuyor ve takdir ediyor...Hem büyüdüklerininde yalnız olmayacaklar..Plansız bi hamilelik yaşıyorum...Tam bişok oldu bize;erkek olsun diye kılımı bile kıpırdatmadım bu kez.Ama oğlan bu kez ve inan başım göğe ermedi. Ya da mutluluktan uçmadım..ınan hiç farklı değil annelik..Çok mahrem duygular bunlar ve kimse itiraf edemiyor hislerini...Yalnız olmaddığını bil istedim..Çoğu bizim gibi hissediyor ve maskeliyor duygularını..Başlangıçta ben de yatak odamda ağlarken,insan içinde sahte gülücüklerle dolaşmıştım..ınan sonra gerçekten kızın olduğu için,''O''geldiği için şükredeceksin...
Merhaba mesajın üzerinden 6 yıl geçmiş ama şu anki duygularımı anlatiyorsunuz ogrendigimden beri içim daralıyor hep ağlamak istiyorum esimden bile kaçarak şu an bile engel olamıyorum kendime ve karnimdaki bebeğe haksızlık yaptığımı Allah'ı gucendirdigimi bile bile engel olamıyorum kendime psikolojik destek bile düşünmeye başladım erkek evlat ömür boyunca bir uhde olarak kalacak 3. imkansızikinci kızıma hamileyim,doğuma 23 gün kaldı inşallah,
değil burukluk inanılmaz memnunum kız olacağı için,genç bir anne olarak onları gelecekteki arkadaşlarım olarak görüyorum.
hem ben bu erkek çocuk sevdasına hiç anlam veremiyorum,napıyorlar yani kuşmu konduruyorlar...
siz 20 sene akıllı bir erkek yetiştiriyorsunuz,elin kızı 20 dakikada aklını başından alıyor...
sabah gazetesinin bugün ki haberinde 8 kız kardeşini okutan tuncelili bir ablanın haberi vardı...okuyun derim...
Canım nie öyle düşünüyorsun kız çocuğu erkek çocuktan daha hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek ne fark eder ayrıca eşinden nie kaçıyorsun hayırlısını dile kuzumMerhaba mesajın üzerinden 6 yıl geçmiş ama şu anki duygularımı anlatiyorsunuz ogrendigimden beri içim daralıyor hep ağlamak istiyorum esimden bile kaçarak şu an bile engel olamıyorum kendime ve karnimdaki bebeğe haksızlık yaptığımı Allah'ı gucendirdigimi bile bile engel olamıyorum kendime psikolojik destek bile düşünmeye başladım erkek evlat ömür boyunca bir uhde olarak kalacak 3. imkansız
Merhaba mesajın üzerinden 6 yıl geçmiş ama şu anki duygularımı anlatiyorsunuz ogrendigimden beri içim daralıyor hep ağlamak istiyorum esimden bile kaçarak şu an bile engel olamıyorum kendime ve karnimdaki bebeğe haksızlık yaptığımı Allah'ı gucendirdigimi bile bile engel olamıyorum kendime psikolojik destek bile düşünmeye başladım erkek evlat ömür boyunca bir uhde olarak kalacak 3. imkansız
evet eğer ilk oğlum olsaydı kızım olsun isteyecektim ikisinin de sevgisini tatmak istiyorum yanlış olduğunu bile bile kendime engel olamıyorum hep bir kız bir erkek hayal ettim çok imrendim cevremdekilere vicdanen de kavga ediyorum kendimle sürekli affet Allahım diyorum ama duygularima hakim olamıyorumYapmayin gozunuzu seveyim erkek bebek icin aglanir mi? Ilk 2 tane oglunuz olsaydi kizim olmadi diye de aglayacak miydiniz?
Bu yanlis dusuncelerden siyrilin. Rabbim hayirli evlat nasip etsin. 3 oglu olup hergun aglayan teyzem var benim. Cok uzuyorlar annelerini.
Benim anneanneme yasliliginda 4 kizi bakti donusumlu. iki oglu nun umrunda olmadi. Karimla arami bozamam dediler ciktilar isin icinden.
Kiza erkege takilmayi birakin. Hayirli evletlar yetistirmek icin caba sarfedin bence. Onemli olan bu.
evet eğer ilk oğlum olsaydı kızım olsun isteyecektim ikisinin de sevgisini tatmak istiyorum yanlış olduğunu bile bile kendime engel olamıyorum hep bir kız bir erkek hayal ettim çok imrendim cevremdekilere vicdanen de kavga ediyorum kendimle sürekli affet Allahım diyorum ama duygularima hakim olamıyorum
Canm biz cok mu abartiyiruz acaba duye dusunuyorum.benimde 2.hanileligim ve 12. Haftada doktorum kiz gibi ama kesin deil dedi onun uzerine 1 ay gecti ama stres icindeyim ve hala alisamadim buna.dedigin gibi bi kiz bi oglan olsun iki duyguyuda yasayayim zamaninda da cocuk olayi bitsin istedim hep ama nadip olmicak demek ki.bir de suc kendimde diye dusunuyorum.dedigin gibi cin takvimine gore ayarlamistim erkek cikiyo ama sanirim rabbimin isine karistim ve cezalandirildim die dusunmeden de yapamiyorum. :-(ben ögrenince çok üzüldüm.hatta yıkıldım.halada alışamadım kız olayına....bayagı erkek olacak umudu vardı içimde ama nasip olmadı.benim büyük kız dört yaşında çabucuk çocuk olayı bitsin istemiştim.buda erkek olsaydı çok güzel bir zamanda bebek olayını bitirmiş olacaktım..üçüncüyü yapacakmıyım orası muamma çünkü ya buda kız olursa okurkusu olcak..stres olacagım..bilmiyorum yani...
ben neler yapmadımki...
yumurta takibi yaptırdım ve yumurtlama gunümde birlikte olduk ve yumurtlama günü hamile kaldım..bence...
baybchico takvim yöntemi denedim.
çin takvimi yöntemine görede erkek ayını ayarladım...
erkek bebek diyeti yaptım..
yorumcu sitesi var o siteye görede ayarladım kendimi....
sag tarafıma yattım..
doktor sag yumurtalıgımdan hamile kaldıgımı söyledi zaten..
aklıma gelnler bunlar..ama nafileymiş bunu anladım...benimde hiç oglum olmayacakmış gibi geliyo..anlayacagınız içimde hep bi erkek evlat hasreti kalcak.....
İns bizlerde oyle oluruz canm.ama su anlarda hic kendimde degilim.3.de dusunurmuyum hic bilmiyorum.evlat ayirdigimdan deil aslinda sadece 2 tadida yasamk istedim.bu arada bana moral oldunuz saolun.Helenx,senin yaşadığın herşeyi yaşadım;ikinci kızıma hamileliğim tam bi travmaydı;çünkü o yöntemlerin çoğunu denedim ve sonuç hüsrandı...Ama o zaman öyleydi..Ya şimdi...Ayşemi on erkek bebeğe değişmem..Öyle sevimli ve bana benim ona hamileykenki duygularıma rağmen o kadar düşkün ki..Kızımmm demekten alamıyorum kendimi..ıyi ki kız olmuşsun meleğim diye seviyorum onu..Üstelik babası onu en başından çok sevdi ve benim hatalı olduğumu evladın ayrımı olmayacağını söyleyip durdu.. Üçüncü çocuk asla düşünmüyorduk..Hem ya yine kız olursa korkusu,hem de olanları iyi yetiştirme kaygısı vardı..Ve emin ol iki kız annesi olmak müthiş havalı oluyor,sen onlara değer verip yücelttikçe çevren de saygı duyuyor ve takdir ediyor...Hem büyüdüklerininde yalnız olmayacaklar..Plansız bi hamilelik yaşıyorum...Tam bişok oldu bize;erkek olsun diye kılımı bile kıpırdatmadım bu kez.Ama oğlan bu kez ve inan başım göğe ermedi. Ya da mutluluktan uçmadım..ınan hiç farklı değil annelik..Çok mahrem duygular bunlar ve kimse itiraf edemiyor hislerini...Yalnız olmaddığını bil istedim..Çoğu bizim gibi hissediyor ve maskeliyor duygularını..Başlangıçta ben de yatak odamda ağlarken,insan içinde sahte gülücüklerle dolaşmıştım..ınan sonra gerçekten kızın olduğu için,''O''geldiği için şükredeceksin...
Haklisiniz aslinda..Benim iki kızım var.iyikide varlar şükür.biz hiç strese filan girmedik.hakkimiz varmiki buna?bence yok.ne kadar şükr etsek az.3 bebeğimin erkek olmasini isterdim.ama asla üzülmek filan aklimiza bilr gelmiyor.kısmetde ne varsa o.kuzenimin 2 oğlu varr üçüncü bebeğine hamile.ellerinjn içi terliyor kalbi daraliyor doktor erkek diyevek diye.çok kızıyorum.şükürsüzlük edemeyizki.canlari Sağ olsun.akilli olsunlar en önemlisi bu
Canım seni anliyorum.değişik tatlarda istiyor insan.hepimiz isteriz.ama bundada haddi aşmamak lazım.Allah kaderi.kime ne yazmışsa.insan çocuklarjnin yüzüne bakınca bütünnn dertlerini unutuyor.cinsiyyetle alakali değilki bu.sende biliyorsun.Haklisiniz aslinda..
Evet aslinda cok dogru soyluyosun cnm ben cok buyutuyorum bunu.esimde cok kiziyo ama elimde de olmuyo ki.ister istemez dusunuyorum dusundukcede kendumden nefret ediyorum aslinda.atlaticam ins.Canım seni anliyorum.değişik tatlarda istiyor insan.hepimiz isteriz.ama bundada haddi aşmamak lazım.Allah kaderi.kime ne yazmışsa.insan çocuklarjnin yüzüne bakınca bütünnn dertlerini unutuyor.cinsiyyetle alakali değilki bu.sende biliyorsun.
Ben 4 tane çocuk istiyorum nasib olursa.ama asla onları cinsiyyet için istemiyorum.sadece büyük aile istiyorum.Rabbim ne verirse bin şükür.
Rabbim herkesin kalbindekini duasini kabul etsin
Masallah canim ne guzel.bende aynen senin gibi kizlarim 8 ve 6 yaslarina geldikde dusunuyirum.3 sene sonrasina in sa Allah.Rabbim hayirlisini nasip etsin.hepimize cocuklarimizla saglikli omurler nasip etsinBu konuyu açalı seneler olmuş:)) kızlarım büyüdü bile biri 8 diğeri 6 yaşında.iyikide varlar çok şükür birbirlerine okuldada destek oluyolar.şuanda 3. Düşünür oldum hayırlısı bakalım kısmet::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?