ikinci kız çocuğa hamile olan varmı buyrun sohbete

bende 2 . kızıma hamileyim .......oğlum olsun isterdim ama olmadı bir dahada düşünmem allah sağlıklı ömürler nasip etsin hakkımızda hayırlısı....

bende ikinci kızıma hamileyim 28 haftalık oldum.öğrenince biraz burukluk oldu fakat şimdi iyiki kız olmuş diyorum kızlar daha sevimli.daha fadakar.

kızlar bu yüzyılda şu söylediklerinize hiç anlam veremiyorum,hele ki bir kadın olarak sizin asla böyle şeyler yapmamanız ve düşünmemeniz lazım,cehalet döneminde gömerlermiş ya kız çocuklarını o zihniyetten bir farkı yok bence söylediklerinizin. Umarım sağlıklı hayırlı bebeklerler doğurursunuz.

özellikle ikiden fazla çocuk düşünmeyen anneler için farklı cinsiyetlerde çocu ksahibi olmayı istemek bence çok normal bir durum.ilk çocuğum erkek olsaydı kızım olsun isterdim,ilki kız olduğu için erkek olsun istedim ama Rabbim bir kız evladını benim için hayırlı kıldı ki bana bir kız evlat daha nasip edecek inşallah.şu an yaklaşık altı aylık hamileyim.bir kızım olacağını öğrendiğimde çok üzüldüm,hayal kırıklığına uğradım desem abartılı olur.ben herşeyden önce yavrumun sağlıklı,hayırlı bir evlat olmasını diledim hep.o nedenle sarsıcı bir haber olmadı benim için.Allah herkesin hakkında en hayırlı olanı nasip eder inşallah...

Merhaba mesajın üzerinden 6 yıl geçmiş ama şu anki duygularımı anlatiyorsunuz ogrendigimden beri içim daralıyor hep ağlamak istiyorum esimden bile kaçarak şu an bile engel olamıyorum kendime ve karnimdaki bebeğe haksızlık yaptığımı Allah'ı gucendirdigimi bile bile engel olamıyorum kendime psikolojik destek bile düşünmeye başladım erkek evlat ömür boyunca bir uhde olarak kalacak 3. imkansız

Canım nie öyle düşünüyorsun kız çocuğu erkek çocuktan daha hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek ne fark eder ayrıca eşinden nie kaçıyorsun hayırlısını dile kuzum

Yapmayin gozunuzu seveyim erkek bebek icin aglanir mi? Ilk 2 tane oglunuz olsaydi kizim olmadi diye de aglayacak miydiniz?

Bu yanlis dusuncelerden siyrilin. Rabbim hayirli evlat nasip etsin. 3 oglu olup hergun aglayan teyzem var benim. Cok uzuyorlar annelerini.

Benim anneanneme yasliliginda 4 kizi bakti donusumlu. iki oglu nun umrunda olmadi. Karimla arami bozamam dediler ciktilar isin icinden.

Kiza erkege takilmayi birakin. Hayirli evletlar yetistirmek icin caba sarfedin bence. Onemli olan bu.

evet eğer ilk oğlum olsaydı kızım olsun isteyecektim ikisinin de sevgisini tatmak istiyorum yanlış olduğunu bile bile kendime engel olamıyorum hep bir kız bir erkek hayal ettim çok imrendim cevremdekilere vicdanen de kavga ediyorum kendimle sürekli affet Allahım diyorum ama duygularima hakim olamıyorum

Dusunce yapinizi degistirirseniz duygularinizda degisir. Peygamber efendimizin 2 oglu daha cok kucukken oldu 6 tane kizi vardi ve 3 kizini hayirli bir sekilde yetistiren cennetliktir diye buyuruyor. Kizlarinizi kendinize cennetin anahtari olarak buyutun. Eminim kiziniz dogunca sizde bu dusuncelerinizin yersiz oldugunu goreceksiniz.

Canm biz cok mu abartiyiruz acaba duye dusunuyorum.benimde 2.hanileligim ve 12. Haftada doktorum kiz gibi ama kesin deil dedi onun uzerine 1 ay gecti ama stres icindeyim ve hala alisamadim buna.dedigin gibi bi kiz bi oglan olsun iki duyguyuda yasayayim zamaninda da cocuk olayi bitsin istedim hep ama nadip olmicak demek ki.bir de suc kendimde diye dusunuyorum.dedigin gibi cin takvimine gore ayarlamistim erkek cikiyo ama sanirim rabbimin isine karistim ve cezalandirildim die dusunmeden de yapamiyorum. :-(

Benim iki kızım var.iyikide varlar şükür.biz hiç strese filan girmedik.hakkimiz varmiki buna?bence yok.ne kadar şükr etsek az.3 bebeğimin erkek olmasini isterdim.ama asla üzülmek filan aklimiza bilr gelmiyor.kısmetde ne varsa o.kuzenimin 2 oğlu varr üçüncü bebeğine hamile.ellerinjn içi terliyor kalbi daraliyor doktor erkek diyevek diye.çok kızıyorum.şükürsüzlük edemeyizki.canlari Sağ olsun.akilli olsunlar en önemlisi bu

İns bizlerde oyle oluruz canm.ama su anlarda hic kendimde degilim.3.de dusunurmuyum hic bilmiyorum.evlat ayirdigimdan deil aslinda sadece 2 tadida yasamk istedim.bu arada bana moral oldunuz saolun.

Haklisiniz aslinda..

2.kızımı yakında kucağıma alacağım ve çok mutluyum
kızımın kız kardeşi olsun çok istedik çok dua ettik ve allah gönlümüze göre verdi

Haklisiniz aslinda..
Canım seni anliyorum.değişik tatlarda istiyor insan.hepimiz isteriz.ama bundada haddi aşmamak lazım.Allah kaderi.kime ne yazmışsa.insan çocuklarjnin yüzüne bakınca bütünnn dertlerini unutuyor.cinsiyyetle alakali değilki bu.sende biliyorsun.
Ben 4 tane çocuk istiyorum nasib olursa.ama asla onları cinsiyyet için istemiyorum.sadece büyük aile istiyorum.Rabbim ne verirse bin şükür.
Rabbim herkesin kalbindekini duasini kabul etsin

Evet aslinda cok dogru soyluyosun cnm ben cok buyutuyorum bunu.esimde cok kiziyo ama elimde de olmuyo ki.ister istemez dusunuyorum dusundukcede kendumden nefret ediyorum aslinda.atlaticam ins.

bende bir kızı olup ikinciyi oğlu olsun isteyenlerdendim, ama şimdi kızım kızkkardeşiz dost ssüz kalmasın diyenlerdenim , 3 dusuk ten sonra hayırlı olsun sağlıklı olsun bir evladım daha olsun kızım yanlız kalmasın diye bir çaba içindeyim, eski dusuncemin evlat sahibi olamayanlar için hakaret olduğunu düşünüyorum Rabbim kimseyi bu kokudan bu nimetten mahrum eylemesin inşallah ,

Bu konuyu açalı seneler olmuş:)) kızlarım büyüdü bile biri 8 diğeri 6 yaşında.iyikide varlar çok şükür birbirlerine okuldada destek oluyolar.şuanda 3. Düşünür oldum hayırlısı bakalım kısmet::)

Masallah canim ne guzel.bende aynen senin gibi kizlarim 8 ve 6 yaslarina geldikde dusunuyirum.3 sene sonrasina in sa Allah.Rabbim hayirlisini nasip etsin.hepimize cocuklarimizla saglikli omurler nasip etsin

Kız anneleri varmı bir tavsiyeniz benim 1oglum var 1de kizim olsun istiyorum yaptiginiz bisey varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…