- 30 Ekim 2013
- 20.462
- 57.141
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm çok güsel yazmışsın duygulandım.birer kız çocupu olabşlir ama senn evlatların sözüne.kaç yaşında çocukların.allah hepsinin mutluluğunu göstersin.aslında çoğu şey insanın kendi kafasında bitiryor sanırım.ben arkadaşı anlıyrm kızlardeşminde 3 kız o da çoook üzülüyor.eşi bir yerden kayınvalide bir eş dost bir .millet 3. Bebeğine hamileyken diuordu ki bu da mı kız neyse sağlık olsun üzülme.düşünsene morel veriyorlar.bende kardeşim şu yaşta ard arda doğum yaptı anneliğin tadını çıkaramıyor ona çok üzülüyorum.daha 25 yaş 3. Çocuğu oldu baksana3 kız çocuğum var. Şükürler olsun.
Gecen bir arkadaşa misafirliğe gittik. 2 oğulları var. Bir de misafirleri başka aile vardı, onların da bir oğlu bir kızı...
En son biz geldik. Kızlarım evi şenlendirdi :)))
Herkesin yüzündeki durgunluk yerini tebessümlere bıraktı, bilgisayar başında oynayan erkek çocukların sessizliği de yerini eglenceli oyunlara...
Bütün gece 3 ailedeki kardeşleri gozlemleme fırsatım sonucu kalbimde şu hissiyat oluştu: Biz ailelerin gönlü hem kız hem erkek evladı tatmayi istese de, aynı cinsiyetteki kardeşler daha bir iyi anlaşıyor, arkadaş oluyorlar sanki... Bir kiz bir erkek kardeş olan çocukların pek bir ortak paylaşımı yoktu.
Üzülme sakın. Kendini eksik de hissetme... Kızların senin en büyük zenginliğin olacak... Çünkü onlar başkası için sadece birer kız çocuğu olabilir, ama senin evinin neşesi evlatlarin...
Ayrıca minik prenses ablası için en yakın arkadaşı olacak ileride...
Sağlıkla kavusmaniz dileklerimle...
Allah verir inşallah cnm olmadı evlat edinirsiniz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hani siz erkek değil diye eşiniz üzülecek dedinizya bizim yok bebeğimiz olmuyor
Siz eşinize beni anlatın olurmu 12 yıllık evliyim eşimde benim yüzümden baba olamadı
Elbette insan kızıda oğlu da olsun ister
Ama olmayınca da olmuyor işte
Bende kız olsun diye yaptım cnm ilki erkek .ama bir yöntemle falan değil .zaten yöntemi de yokmuş.sık ilişki kız diyorlar bu tek ilişki ve yumurtlama günü bebeği .o kadar eminim o ay eşimle dargındık tek kere olduÇocukların karakteriyle de alakalı aralarındaki bağın durumu. Bir abim var, dediğiniz gibi hiçbir paylaşımımız yok. Ama bir arkadaşım abisiyle öyle yakın öyle samimi ki, her telefonda seni seviyorum demeden kapatmaz abisi...
Bir oğlum var. İkinci çocuğu şimdilik düşünmüyorum. Olursa da kızım olmasını çok isterim, ilk hamileliğimde de çok istemiştim kız olsun diye...
Ama üçüncü çocuğu düşünmem ve ikinci kız olunca onun da yalnız kalmasını istemem.
İlerleyen zamanı düşündüğümde, bir genç kızın/bir kadının kız kardeşe/ablaya çok ihtiyaç duyacağını biliyorum. Çünkü benim de çok ihtiyacım oldu, hala diyorum keşke bir ablam/kız kardeşim olsaydı diye...
Erkekler çok ihtiyaç duymuyor aynı cinsten bir kardeşe. Duygusallık az olduğu için sanırım...
Yani 1 kız 1 oğlan bana göre de iyi değil.
Amin.Cnm çok güsel yazmışsın duygulandım.birer kız çocupu olabşlir ama senn evlatların sözüne.kaç yaşında çocukların.allah hepsinin mutluluğunu göstersin.aslında çoğu şey insanın kendi kafasında bitiryor sanırım.ben arkadaşı anlıyrm kızlardeşminde 3 kız o da çoook üzülüyor.eşi bir yerden kayınvalide bir eş dost bir .millet 3. Bebeğine hamileyken diuordu ki bu da mı kız neyse sağlık olsun üzülme.düşünsene morel veriyorlar.bende kardeşim şu yaşta ard arda doğum yaptı anneliğin tadını çıkaramıyor ona çok üzülüyorum.daha 25 yaş 3. Çocuğu oldu baksana
rabbim bu cumanın hürmetine sizede evlat nasip etsin ...bende 38 yaşımda kavuştum bebeğime olmaz diyen doktorlara rağmen rabbim ol dedi ve oldu .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hani siz erkek değil diye eşiniz üzülecek dedinizya bizim yok bebeğimiz olmuyor
Siz eşinize beni anlatın olurmu 12 yıllık evliyim eşimde benim yüzümden baba olamadı
Elbette insan kızıda oğlu da olsun ister
Ama olmayınca da olmuyor işte