Doğuma Hazırlık ikinci kızım olacagı öğrendim erkek istiyorduk nasıp değilmiş demek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Illaki farkli seyi isteriz ama evlat konusunda nasil su olsuan bu olsun diyorsunuz gercekten anlamiyorum ne fark eder ki yada erkek olsa ne olacak sanirim hic anlayamiycam

Rabbime bin şükür 2 kızım var..İleride genç kız olduklarında evlendiklerinde en yakın dost sırdaş olacaklar..Annelerini hiiç bırakmayıp beni gezmelere götürecekler :KK48: Damatlarımı şimdiden seviyorum onlar oğlum olacak Okuyup meslek sahibi olup anaya babaya vefalı kızlarım olacak inşallah ayy hayali bile ne güzel tüm bunların bence ne kadar şükretsek o kadar az ..Bakış açınızı değiştirin mutluluk evlatlarımızda inşallah tebrik ederim sizi ve Allah isteyenn herkese nasip etsin derim :KK25:

3 kız çocuğum var. Şükürler olsun.

Gecen bir arkadaşa misafirliğe gittik. 2 oğulları var. Bir de misafirleri başka aile vardı, onların da bir oğlu bir kızı...
En son biz geldik. Kızlarım evi şenlendirdi :)))
Herkesin yüzündeki durgunluk yerini tebessümlere bıraktı, bilgisayar başında oynayan erkek çocukların sessizliği de yerini eglenceli oyunlara...

Bütün gece 3 ailedeki kardeşleri gozlemleme fırsatım sonucu kalbimde şu hissiyat oluştu: Biz ailelerin gönlü hem kız hem erkek evladı tatmayi istese de, aynı cinsiyetteki kardeşler daha bir iyi anlaşıyor, arkadaş oluyorlar sanki... Bir kiz bir erkek kardeş olan çocukların pek bir ortak paylaşımı yoktu.

Üzülme sakın. Kendini eksik de hissetme... Kızların senin en büyük zenginliğin olacak... Çünkü onlar başkası için sadece birer kız çocuğu olabilir, ama senin evinin neşesi evlatlarin...

Ayrıca minik prenses ablası için en yakın arkadaşı olacak ileride...

Sağlıkla kavusmaniz dileklerimle...
Cnm çok güsel yazmışsın duygulandım.birer kız çocupu olabşlir ama senn evlatların sözüne.kaç yaşında çocukların.allah hepsinin mutluluğunu göstersin.aslında çoğu şey insanın kendi kafasında bitiryor sanırım.ben arkadaşı anlıyrm kızlardeşminde 3 kız o da çoook üzülüyor.eşi bir yerden kayınvalide bir eş dost bir .millet 3. Bebeğine hamileyken diuordu ki bu da mı kız neyse sağlık olsun üzülme.düşünsene morel veriyorlar.bende kardeşim şu yaşta ard arda doğum yaptı anneliğin tadını çıkaramıyor ona çok üzülüyorum.daha 25 yaş 3. Çocuğu oldu baksana

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hani siz erkek değil diye eşiniz üzülecek dedinizya bizim yok bebeğimiz olmuyor
Siz eşinize beni anlatın olurmu 12 yıllık evliyim eşimde benim yüzümden baba olamadı
Elbette insan kızıda oğlu da olsun ister
Ama olmayınca da olmuyor işte
Allah verir inşallah cnm olmadı evlat edinirsiniz .

Çocukların karakteriyle de alakalı aralarındaki bağın durumu. Bir abim var, dediğiniz gibi hiçbir paylaşımımız yok. Ama bir arkadaşım abisiyle öyle yakın öyle samimi ki, her telefonda seni seviyorum demeden kapatmaz abisi...

Bir oğlum var. İkinci çocuğu şimdilik düşünmüyorum. Olursa da kızım olmasını çok isterim, ilk hamileliğimde de çok istemiştim kız olsun diye...

Ama üçüncü çocuğu düşünmem ve ikinci kız olunca onun da yalnız kalmasını istemem.

İlerleyen zamanı düşündüğümde, bir genç kızın/bir kadının kız kardeşe/ablaya çok ihtiyaç duyacağını biliyorum. Çünkü benim de çok ihtiyacım oldu, hala diyorum keşke bir ablam/kız kardeşim olsaydı diye...

Erkekler çok ihtiyaç duymuyor aynı cinsten bir kardeşe. Duygusallık az olduğu için sanırım...

Yani 1 kız 1 oğlan bana göre de iyi değil.
Bende kız olsun diye yaptım cnm ilki erkek .ama bir yöntemle falan değil .zaten yöntemi de yokmuş.sık ilişki kız diyorlar bu tek ilişki ve yumurtlama günü bebeği .o kadar eminim o ay eşimle dargındık tek kere oldu

Cnm çok güsel yazmışsın duygulandım.birer kız çocupu olabşlir ama senn evlatların sözüne.kaç yaşında çocukların.allah hepsinin mutluluğunu göstersin.aslında çoğu şey insanın kendi kafasında bitiryor sanırım.ben arkadaşı anlıyrm kızlardeşminde 3 kız o da çoook üzülüyor.eşi bir yerden kayınvalide bir eş dost bir .millet 3. Bebeğine hamileyken diuordu ki bu da mı kız neyse sağlık olsun üzülme.düşünsene morel veriyorlar.bende kardeşim şu yaşta ard arda doğum yaptı anneliğin tadını çıkaramıyor ona çok üzülüyorum.daha 25 yaş 3. Çocuğu oldu baksana
Amin.
Bana da diyorlardı aynı şeyleri. Ama benzer incitici lafları bir oğlu bir kızı olan ablam 3.ye hamileyken de söylüyorlardı. Başkalarının laflarını boşvermek gerek. Evlatlarımızın (kız ya da erkek) cinsiyetiyle değil varlıklarıyla iftihar etmeliyiz.
Ben hangi kızım yerine bir erkek çocuğum olsaydı diye düşündüğümde cevabım tereddütsüz "hiçbiri" oluyor. İyi ki üçü de benim yavrularım oldu. Sonsuz şükürler ederek seviyorum bakmaya doyamadigim güzellerimi (6.5 yaşinda:KK200:/26 :KK200:ve 6 :KK200:aylık :nazar:)
Ben gururla geziyorum evlatlarim yanımdayken insanların içinde... ...onların da tepkisi "üçü de mi kız (tüh)" yerine "aaaa hepsi sizin mi" oluyor :KK66:
Eminim yavrularımın hepsi erkek ya da hem kızım hem oğlum olsaydı aynı tadı hissedecektim: evlat tadını
Siz de sağlıkla kavusun bebeginize.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hani siz erkek değil diye eşiniz üzülecek dedinizya bizim yok bebeğimiz olmuyor
Siz eşinize beni anlatın olurmu 12 yıllık evliyim eşimde benim yüzümden baba olamadı
Elbette insan kızıda oğlu da olsun ister
Ama olmayınca da olmuyor işte
rabbim bu cumanın hürmetine sizede evlat nasip etsin ...bende 38 yaşımda kavuştum bebeğime olmaz diyen doktorlara rağmen rabbim ol dedi ve oldu .
cinsiyetinin yada adının ne olduğunun ne önemi var ahh bunu bi anlasalar

Benimde 10 aylık bal gibi dünya tatlısı kizim var ikinciye hamileyim eşim ne kadar erkek istesede ben kız istedim ama nasip erkekmiş bak diyosun ya erkek kardeşim yok kız kardeşim var diye benimde erkek kardeşim var kız kardeşim yok annemde genç yaşta vefat etti şimdi babamın evine gidiyorum dedem 3 erkek kardeşim babam eşim hep erkek ve yorgunluktan oluyorum her gittiğimde keşke diorum bi kız kardeşim olsaydı yardimcim olsaydı şimdi sırf kız olur insallah diye üçüncü bi çocuk istyrm bunları az büyüttükten sonra

Benim de ilki kız olunca ikincisi erkek olsun çok istemiştim, hatta ikincinin kız olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Ama şimdi iyiki ikincide kız olmuş diyorum.Hem senin açından hem de kızların açısından bunun önemini ilerde anlicaksın. Ben Şu anda üçüncüye hamileyim 26 haftalık, erkek. Oğlumu kızlarımdan daha mı çok sevicem, asla. Çünkü evladın kızı erkeği olmuyor, evlat bambaşka bişey, hayatta kendinden bile öte varlık evlat. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar selam
Herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun da önemli olanı bu
Kızlarda adet bitimi mi hamile kaldınız
Eğer hamilelik düşünürseniz ovu testi alıp yum takibi yapın bunla ilgili olarak ‘erkek benek isteyeneler’ ve ‘süper anneler 2017’ ,kız bebek isteyenler için de ‘bir de kızımız olsun..’ topiği var..erkek ve kızı yakalayanlar var yöntemle
@Semra54

Iki tane kizim olsa, herhalde kurban keserim. O derece... esim de kiz istiyor. Hamileyim de, bak ezan okunuyor; rabbim hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah. hic dert edilecek konular degil bunlar.

guzel arkadaşım dedıklerını aynen söledım. eşim dedıkı eşi onu çocuk için sevmıyordurkı hıc uzulmesın kım bılır nasıl mukafat beklıyordur onu. bıde kendı akrabasının 15 yıl sonra olmuş belkıde ole olacak diyor. dua edın halam 4 çocugu vardı ne evlat sevgısın tattı. ne gun görsu sefıllık ıcınde öldu Allah hayırlısını nasıp etsın. Allah tez zamanda gonlunun muradını versın ıns

ovulasyon testı vs herşeyı denedım. şunu anladım allah nasıp ederse olacak gerısı hıkaye.belkı çevremızden baskı görmesek cınsıyet hayalımız bu kadar olmaz belkı

Ha kız olmuş ha erkek ne fark edecek ki? Benim daha cinsiyeti belli olmadı ve hiç de merak etmiyorum. Tek dileğim sağlıklı olsun. Ona iyi bir anne baba olalım. Ona güzel bir dünya sunabilecek miyiz? Mutlu olacak mı? Cinsiyetine göre bizim mutlu ya da mutsuz olmamız söz konusu bile olamaz. Tek önemli konu onu mutlu etmek.

hep iki kızım olsun diye hayal etmıstım
arkadas dost kuzen vs tamam ama kız kardeş cok başka bırsey
3.yü Rabbim nasıp ederse,erkek isterim oğlum da olsun isterim, bu cok normal bır düşünce tabiki
ama sağlık herseyden önde gelır, nasip eden Allah, bizim için böylesını uygun görmüş
kısmetse inşallah 2. kızımı beklıyorum ben de:)

Allah in takdiri ne haddimize burun kıvırmak falan.dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun:anneadayı:

Bi kızım var..önce saglısı olsun tabi ama 2.yidie kız istiyorum ben.
2 kız evlat..birbirlerine destek olacaklar bana arkadaş olacaklar..erkekler ilerde geneli aileden kopuyor malesef.istisnalar elbet var ama oğlum olacaksa damatlarim olsun:) gelin derdi çekmek istemem ilerde

o psikolojik his çok normal canım bu sizin bebeklerinizi sevmiyor yada sevmeyeceğiniz anlamına gelmez bence. Aaa evet biz de erkek istiyorduk yaaaa diye duygularını açık açık ifade edebilirsin bence. Bu kız cocuğunu sevmeyeceğin anlamına gelmez.

Biz de ilk etapda erkek isterdik ama kız oldu , ilk cocuğumuz olacak yavru allah aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bir evde iki kız kardeş varsa onları çok kıskanırım ben. Öyle güzel destekler ki birbirlerine. Kimselere ihtiyacı olmuyor kimileri. babaya yaş kaç olursa olsun çok büyük sevgi veriyorlar, keza anneye can yoldaşılar.

kısmet olursa 2 kız bir erkek evladım hatta becerebilsem 2 kız 2 erkek cocuk isterim hayatımda :)

Niye üzülüyorsun canm ne güzel işte iki tane meleğin olcak. İki kız kardeş olcaklar .yoldaş olcaklar birbirlerine .kendi tarafından değilde birde kızının tarafından bak olaya

Back
X