Doğuma Hazırlık İkinci Kızıma İsim Arıyorum .... Önerileriniz rica olunur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kızıma Damla ismini koydum çok araştırdım Damla ismindeki insanlar cok başarılı oluyorlarmış

Ayyy buse isminde yegenim var coook hasara bi kizimiz ☺ ece ,ecem ismini cok begeniyorum kralice demek..benim favorim bu isimler..

duru ve miray isilerine bayılıyorum.
sizin kızın kardeşi DERİN olabilir yine duruyla aynı anlamda BERRAK olabilir:) DOĞA da güzel isimmiş.

Suna - Ahir ömründe yanlız kalmaya mahkum ve mecburdur (Talak/ ölüm), panikatak ,aceleci tavır veya işler
Şule - Eğitim hayatı yarı kalır
Buse - çok aşırı duygusal / erkeklerde çok muzdarip olur
Öykü - isim bile değil
Nur -
Cansu - Suda boğulma tehlikesi olan ve gayet bahtı kapalı bir kız (aşktan yana)
Göksu - Cansu ile aynı kaderi var yaklaşık olarak
Bennu - Cİn musalatı yada Panik atak olması muhtemeldir (iş hayatında çok başarılı olur)
Gülru - ( baba ile kanlı bıcaklı olması muhtmeldir iş ve aşk hayatı ilk çocuğun erkek olmasına bağlıdır)
doğa - itikadi sapmaları çok olur felsefe merakı çoğtur . aşırı uçlarda ateist olur (ekseri ateistlerin isminde D,C,Ğ vardır)
damla - Çok başarılı olması %50 ihtimaldir. çünkü şehvetine çok düşkündür.40 dan önce hayatı düzene girmez

Tabiki doğum tarihleri ve anne ismi ile oluşacak kombinasyon bazı şeyleri değiştirir.

bunlar özetin özetidir. isimler bu şekilde okunuşuna yada tipine göre verilmez anlamına göre hiç verilmeez bu isim işi çocuk oyuncağı değildir. İSMİNİZ KADERİNİZDİR.

doğum tarihi ile eşleşmeyen isim isimler size bela yağdırır

saygı sevgi ve hörmetler...

sAYIN MESMERİNA ,

YAZINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .. ANCAK İSİMLERİ BU ŞEKİLDE SINIFLANDIRMANIZ BENCE PEK DOĞRU OLMAMIŞ . NE DEMEK İSİMLER SİZE BELA YAĞDIRIR , KADERDİR HERKESİN ÇEKTİĞİ ÇEKECEĞİ .... LÜTFEN DAHA OLUMLU DÜŞÜNELİM ......
İSİM KOYMAK ZATEN OYUN OLASAYDI .. KALICI İSİM KOYMAZDIK VEYAHUT BU KADAR ÜZERİNE DÜŞMEZDİK ...
TEŞEKKÜRLER ,

O zaman isim koymayalım çocuğa

Dini hic bir aciklamasi yok bu isim konusundaki yorumlarin. İnsanlarin kafalarini karistirmaktan baska bir ise yaramiyor.. Anne ve babanin, cocuguna anlami guzel olan bir isim koymasi yeterlidir. İsim konulurken anlaminin guzel olmasi tavsiye ediliyor Peygamber Efendimiz tarafindan. Anlami kotu olan isimleri degistirdigini sahih hadislerden biliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…