- 31 Ekim 2014
- 48
- 2
- 18
- 42
- Konu Sahibi duyguluvenus
-
Ayyy buse isminde yegenim var coook hasara bi kizimiz ☺ ece ,ecem ismini cok begeniyorum kralice demek..benim favorim bu isimler..Merhaba Bayanlar ,
4 yaşında bir kızımız var , adı Duru . Anne Duygu Baba Uğur : ) . Uyumu yakaladık yani çok şükür . Şimdi İkinci kızımız olacak rabbimin izniyle .. İsim düşünmeye başladık . Beğenileriniz ve önerilerinizi iletebilirseniz sevinirim . Teşekkürler .
Buse
Sude
Öykü
Nur
Aklıma ve kulağıma hoş gelenler ...
Cansu - Suda boğulma tehlikesi olan ve gayet bahtı kapalı bir kız (aşktan yana)“Nûreddin, Nûrullah [Ayşenûr, Elifnûr, Sevdenûr, Azranûr, Senanûr]... gibi nûr ile alakalı isimlerin sahipleri, belâlara maruz kalıp hayatları çilekâr [çilekeş] olur [dert ve sıkıntılarla karşı karşıya kalır]. Zira Nûr, Cenab-ı Hakk’ın zâtının ismidir.” Süleyman hilmi tunahan (r.a)
Suna - Ahir ömründe yanlız kalmaya mahkum ve mecburdur (Talak/ ölüm), panikatak ,aceleci tavır veya işler
Şule - Eğitim hayatı yarı kalır
Buse - çok aşırı duygusal / erkeklerde çok muzdarip olur
Öykü - isim bile değil
Nur -
Cansu - Suda boğulma tehlikesi olan ve gayet bahtı kapalı bir kız (aşktan yana)
Göksu - Cansu ile aynı kaderi var yaklaşık olarak
Bennu - Cİn musalatı yada Panik atak olması muhtemeldir (iş hayatında çok başarılı olur)
Gülru - ( baba ile kanlı bıcaklı olması muhtmeldir iş ve aşk hayatı ilk çocuğun erkek olmasına bağlıdır)
doğa - itikadi sapmaları çok olur felsefe merakı çoğtur . aşırı uçlarda ateist olur (ekseri ateistlerin isminde D,C,Ğ vardır)
damla - Çok başarılı olması %50 ihtimaldir. çünkü şehvetine çok düşkündür.40 dan önce hayatı düzene girmez
Tabiki doğum tarihleri ve anne ismi ile oluşacak kombinasyon bazı şeyleri değiştirir.
bunlar özetin özetidir. isimler bu şekilde okunuşuna yada tipine göre verilmez anlamına göre hiç verilmeez bu isim işi çocuk oyuncağı değildir. İSMİNİZ KADERİNİZDİR.
doğum tarihi ile eşleşmeyen isim isimler size bela yağdırır
saygı sevgi ve hörmetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?