- Konu Sahibi mervexuxzxuxm
Herkese merhaba.Bir kızım var adı eylül.ikinci bir kızım daha olacak.biz eslem, duru, beril isimlerini begendik.sizce hangisi daha güzel? Uygun ya da farklı isim önerisi olan varmı
herkese şimdiden teşekkürler :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdili de düşündük.beril in söylemini daha hoş geldi.Eslem kesinlikle erkek ismi. Arapça bilenler bilir bunu. Eslem müzekker yani eril bir kelime.
Eslem selametli erkek demek. Seleme selametli kadın demek.
Eylül & Beril uyumu güzel.
Alternatif olarak Ezgi, Sinem, Özgü, Idil, Inci, Selen, Esra gibi isimler de güzel ve uyumlu bence. :)
Eylül & hazal olabilir.teşekkürlerHazal benim önerim.
Eylül - Beril
Eylül - Hazan
Erva peygamber efendimizin halasının ismi. Begeniyorum.Eylül/ eflin - erva - ebrar
Bencede önerilen isimleri düşünelim.Eylül & Hazan çok uyumlu olur. Hazan sonbahar demek. Eylül de sonbaharın, yani hazanın bir ayı. : ))
Bu öneriyi mutlaka değerlendirin bence canım.
Eylem ismini pek sevmiyorum.beren ismi güzel teşekkürler.doga Beren mila ve maya isimlerini beğeniyorum eylül le eylemde yakisabilir ..
bende pek sevmiorumda uyum aramistinizya o yüzden şey ettim ama uyum mu kaldi artık isimde değişik değişik koyuyorlarr artıkEylem ismini pek sevmiyorum.beren ismi güzel teşekkürler.
Elisa nur ya da sade Elisa .. anlamida cok gzelHerkese merhaba.Bir kızım var adı eylül.ikinci bir kızım daha olacak.biz eslem, duru, beril isimlerini begendik.sizce hangisi daha güzel? Uygun ya da farklı isim önerisi olan varmıherkese şimdiden teşekkürler :)
Akrabalarimda var teşekkürler
Fetvaya göreElisa nur ya da sade Elisa .. anlamida cok gzel
Ocak ayinda doğacak nasipse 3 hafta kaldı.Hangi ay dogacak hazal nisan beril guzel. Duru cok var. Duru bulgir reklami var sabin reklamida benim onlar aklima gelir hep. İdil ismini sevmiyorum