• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ikinci kızıma isim konusunda yardım istiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mervexuxzxuxm

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
29
6
286
Konya
Herkese merhaba.Bir kızım var adı eylül.ikinci bir kızım daha olacak.biz eslem, duru, beril isimlerini begendik.sizce hangisi daha güzel? Uygun ya da farklı isim önerisi olan varmı:KK43:herkese şimdiden teşekkürler :)

Eslem kesinlikle erkek ismi. Arapça bilenler bilir bunu. Eslem müzekker yani eril bir kelime.
Eslem selametli erkek demek. Seleme selametli kadın demek.

Eylül & Beril uyumu güzel.

Alternatif olarak Ezgi, Sinem, Özgü, Idil, Inci, Selen, Esra gibi isimler de güzel ve uyumlu bence. :)

Eslem kesinlikle erkek ismi. Arapça bilenler bilir bunu. Eslem müzekker yani eril bir kelime.
Eslem selametli erkek demek. Seleme selametli kadın demek.

Eylül & Beril uyumu güzel.

Alternatif olarak Ezgi, Sinem, Özgü, Idil, Inci, Selen, Esra gibi isimler de güzel ve uyumlu bence. :)
İdili de düşündük.beril in söylemini daha hoş geldi.

Eylul ismini cok severim..
Idil cok yakisir.. Guzel isim hem de..
Beril ismine hic bir zaman isinamadim..
Eslem ve Duru da eh iste diyelimm..
Bence Idil olabilir..

Akrabalarimda var teşekkürler
Elisa nur ya da sade Elisa .. anlamida cok gzel
Fetvaya göre
Cennet kapısında bekleyen melek anlamına geldiği doğrudur ancak tek anlamı bu değildir kaldı ki bu isim Müslümanlar arasında değil, Hıristiyanlar arasında oldukça yaygındır. Günümüzde bu ismi çocuğa koymak uygun olmaz.

Hangi ay dogacak hazal nisan beril guzel. Duru cok var. Duru bulgir reklami var sabin reklamida benim onlar aklima gelir hep. İdil ismini sevmiyorum

Back
X