Herkesin öyle kalıp gibi ve sert olmuyordur canım, az da olsa göğüs dokusu olanlar daha şanslı, onlarda anlaşılması silikonun ele gelmesi daha zor. Hiç göğüs dokusu olmayanlar pek o kadar şanslı değil. Dokunulduğunda anlaşılma riskini azaltmak için olabildiğince yumusak ve küçük protezleri kas altına koyuyor genelde doktorlar. Benim ilk protezlerim kapsülün de etkisiyle cok sertti anlasılmaması mümkün değildi. Ama şindiki protezlerim gayet yumusak, bu yumusaklıgı korumak için düzenli olarak masaj da yapıyorum. 2. Ameliyatımdan itibaren bir erkekle temasım olmadı ama dokunduğunda anlamazmış gibi geliyor bana.. Olur da nişanlım anlarsa diye hiç boşuna korkup üzme bence kendini. Sonucta göğüs sadece görsel olarak bile çok etkiliyor erkeği, eğer ellediğinde anlasa bile önemsiyeceğini sanmıyorum. Sonucta hiç göğsün olmamasındansa böyle olmasını o da tercih eder bence :) napalım Allah bizi böyle yaratmış, oturup hayata mı küselim yoksa çaresini bulup yolumuza mutlu mesut devam mı edelim?? :) cidden ilerde sen de anlıcaksın, memeleri doğal yollarla gelişmemiş kadınlar yıllarca üzülür, başka kadınlara imrenir, erkeklere çıplak görünmekten kaçar, ezilir vs bi ton sıkıntı çekerler.. Ameliyat olmadan önce kimsenin öğrenmesini istemez silikon taktıracagını.. Ama ameliyat olduktan sonra öyle büyük bir yük kalkar ki üzerlerinden, öyle bir özgüven gelir ki.. Amaaaan kim bilirse bilsin, anlarsa anlasın umrumda değil ben bunu kendim için yaptırdım ve kendimi böyle seviyorum moduna gecer :) o yüzden sana söyliyim canım hiç boşuna üzülme canını sıkma, tabiki En iyi doktora bile ameliyat olsan yüzde yüz doğal meme gibi olmıcak ama şu an yaşadığın sıkıntılara kıyasla yine de yaptırmaya değer bence :)